iPhone 7: Πρόβλεψη-κλειδί από έγκυρο αναλυτή στην τελική ευθεία

iPhone 7: Πρόβλεψη-κλειδί από έγκυρο αναλυτή στην τελική ευθεία
ired.gr

 Δεύτε τελευταία εικασία. Όπως συνηθίζει, ο Ming-Chi Kuo μας χαρίζει τις προβλέψεις του για το iPhone 7 λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση. Θα «πέσει» σε όλα μέσα;

Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι στις λίγες ημέρες/ώρες που απομένουν πριν την επίσημη παρουσίαση του iPhone 7 θα γεμίσει το internet ...διαρροές ειδήσεων.

Άλλη μία, αρκετά σοβαρή αυτή τη φορά, είναι και αυτή που αφορά τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε ο έγκυρος αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος έχει υψηλό βαθμό ακριβείας στις προβλέψεις του, εδώ και πολλά χρόνια.

Κανένα από τα υποτιθέμενα χαρακτηριστικά δεν είναι ιδιαίτερα συγκλονιστικό από μόνο του, αλλά όλα μαζί δίνουν την αίσθηση μιας σταθερής εικόνας, κάτι που ούτως ή άλλως η Apple θέλει να παρουσιάσει στο κοινό της.

note spoilers 01

Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, όλα τα παρακάτω θα τα δούμε στο Apple Event της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου:

Πέντε επιλογές χρωμάτων. Τα ήδη γνωστά χρυσό, ροζ χρυσό και ασημί μοντέλα θα παραμείνουν ενώ το space grey θα αντικατασταθεί με ένα dark black και ένα piano black μοντέλο με γυαλιστερό φινίρισμα. Ο Kuo αναφέρει ότι το piano black μπορεί να περιοριστεί ως επιλογή μόνο για τα μεγαλύτερα σε αποθηκευτικό χώρο μοντέλα.

Οι βαθμίδες αποθήκευσης θα αλλάξουν. Το βασικό μοντέλο θα ξεκινά από 32 GB και στη συνέχεια θα υπάρχει επιλογή μεταξύ 128 GB και 256 GB.

Το iPhone 7 Plus θα έχει μνήμη RAM 3 GB, προφανώς για να αντεπεξέλθει στην απόδοση του συστήματος με τη διπλή κάμερα, ενώ το μικρότερο μοντέλο θα παραμείνει στα 2 GB.

Το σύστημα κάμερας με διπλό φακό θα αποτελείται από μια ευρυγώνια κάμερα και μια φωτογραφική μηχανή με τηλεφακό, και οι δύο με 12 megapixels. Ο συνδυασμός των δύο θα προσφέρει οπτικό ζουμ και επαναπροσδιορισμό του φωτός μετά τη λήψη.

Η συσκευή θα διαθέτει δείκτη αντοχής στο νερό IPX7, δηλαδή θα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το Apple Watch, αν και δεν είναι σαφές ότι η Apple θα διαφημίσει αυτή τη λεπτομέρεια.

Δεν θα υπάρχει υποδοχή ακουστικών αλλά κάθε κουτί θα διαθέτει ακουστικά EarPod με υποδοχή Lightning αλλά και ένα Lightning προσαρμογέα για βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Στη θέση της υποδοχής ακουστικών θα βρίσκεται ένας νέος αισθητήρας που θα βελτιώσει την εμπειρία του 3D Touch.

  • Ο νέος επεξεργαστής A10 θα έχει κάνει ένα μεγάλο άλμα από τα 1,85 GHz του A9 στα 2,4 ή στα 2,45 GHz και θα είναι κατασκευασμένος από την TSMC.
  • Η συσκευή θα έχει την ίδια ευρεία γκάμα χρωμάτων όπως το iPad Pro, αλλά δεν είναι σαφές αν θα χρησιμοποιεί την True Tone τεχνολογία.
  • Το φλας της κάμερας θα έχει τέσσερις λυχνίες LED – δυο ζεστά χρώματα και δυο «δροσερά».
  • Το ακουστικό και το ηχείο θα παράγουν στερεοφωνικό ήχο όταν η συσκευή βρίσκεται σε landscape mode.
  • Ο αισθητήρας εγγύτητας θα στραφεί σε τεχνολογία laser.

Από mirelen