Apple Event - Το κρυμμένο μήνυμα στην πρόσκληση για το iPhone 7

Apple Event - Το κρυμμένο μήνυμα στην πρόσκληση για το iPhone 7
ired.gr

 Τι κρύβεται πίσω από την επίσημη πρόσκληση για το Apple Event της 7ης Σεπτεμβρίου;

Οι προσκλήσεις έχουν σταλεί, ο χρόνος μετρά αντίστροφα και όλοι περιμένουν την 7η Σεπτεμβρίου για να παρακολουθήσουν το ντεμπούτο των iPhone 7 και 7 Plus. Όμως, μήπως γνωρίζουμε κάτι πρωτοποριακό ήδη από την πρόσκληση για το Apple Event;

Η εταιρεία, όπως είναι γνωστό, κρατάει ως εφτασφράγιστο μυστικό όλες τις λεπτομέρειες των νέων συσκευών, πριν από την κυκλοφορία τους. Ωστόσο, οι προσκλήσεις για τα event περιέχουν, συνήθως, κάποιες μικρές ενδείξεις για κάποιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό.

Αυτή τη φορά, η πρόσκληση αποτελείται από μια πολύχρωμη φωτογραφία που φέρει το μήνυμα «See you on the 7th», Αυτό που είναι σημαντικό για αυτή την εικόνα είναι ότι αυτό το είδος δεν μπορείτε να δημιουργηθεί με ένα iPhone, εκτός αν, φυσικά, αυτό είναι εφοδιασμένο με μια ριζοσπαστική νέα φωτογραφική μηχανή.

Οι φήμες λένε ότι το iPhone 7 Plus θα διαθέτει μια ολοκαίνουρια φωτογραφική μηχανή με διπλό φακό. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένα σύστημα κάμερας με διπλό φακό για τη βελτίωση της φωτογραφίας σε ένα smartphone. Η LG, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί δυο διαφορετικούς τύπους φακούς στο G5 για να παρέχει τόσο standard λήψεις ως και με ευρεία γωνία, μαζί με ένα ζουμ effect.

H Huawei P9 χρησιμοποιεί διπλή φωτογραφική μηχανή για να βελτιώσει τη συνολική ποιότητα της εικόνας και τη δυνατότητα συγκέντρωσης φωτός με ξεχωριστούς αισθητήρες για έγχρωμα ή ασπρόμαυρα εφέ. Επιτρέπει, επίσης, σε κάθε φακό να επικεντρωθεί σε μια διαφορετική απόσταση και να δημιουργήσει εικόνες με διαφορετική εστίαση.

Η εικόνα στην πρόσκληση για το Apple Event είναι η σαφέστερη ένδειξη ότι το iPhone 7 Plus θα έχει μια φωτογραφική μηχανή ικανή να παράγει θολό υπόβαθρο, κάτι που είναι δυνατό σε μηχανές DSLR με μεγάλους αισθητήρες και φακούς μεγάλου διαφράγματος.

Το iPhone, αν κάτι τέτοιο ισχύει, μπαίνει με σχετική καθυστέρηση στο παιχνίδι του «διπλού φακού». Αλλά, ίσως, καταφέρει να παραδώσει ένα εκπληκτικό και διασκεδαστικό αποτέλεσμα, που θα εκτοξεύσει τη συσκευή στα ύψη.

Διαβάστε επίσης: «Αποκλειστικό – Τα χαρακτηριστικά των iPhone 7 και iPhone 7 Plus»

Από mirelen