Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - Φήμες μιλάνε για πέντε χρώματα, με ένα γυαλιστερό μαύρο στη συλλογή

iPhone 7 - Φήμες μιλάνε για πέντε χρώματα, με ένα γυαλιστερό μαύρο στη συλλογή
ired.gr

Οι φήμες συνεχίζουν να εξαπλώνονται λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου.

Με λιγότερο από μια βδομάδα πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου του iPhone της Apple, μια νέα αναφορά μας λέει ότι η συσκευή θα μας έλθει με δύο αποχρώσεις του μαύρου - το κλασικό ματ και ένα καινούριο γυαλιστερό που θα θυμίζει το μοντέλο του 2013 Mac Pro.

Οι λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν από τον ιστότοπο Macotakara που έδειξε σε φωτογραφία μια σειρά από θήκες κάρτας SIM για iPhone, που είχαν 5 διαφορετικά χρώματα. Οι τρεις από αυτές είναι οι ήδη γνωστές, ασημί, χρυσό και χρυσό-ροζ. Αλλά στη φωτό φαίνονται δύο επιπλέον: μια ματ-μαύρη και μια γυαλιστερή-μαύρη.

iphone color 01

Πρόσφατες φήμες ανέφεραν την πιθανή αντικατάσταση της απόχρωσης «space gray» από την Apple, με μια άλλη πιο σκούρα. Αυτό θα μας οδηγούσε πίσω στην εποχή του iPhone 5 που ήταν και η τελευταία φορά που η Apple παρουσίασε ένα μαύρο iPhone.

Όμως, όπως είπαμε, αντί για ένα μόνο μαύρο μοντέλο, η Apple μπορεί τελικά να μας δώσει δύο εκδοχές του μαύρου, όπως δείχνει η φωτό με τα 5 SIM trays, οπότε, έχουμε κι ένα γυαλιστερό μαύρο.

iphone color 02

Η σημερινή αναφορά λοιπόν, μιλάει για μια νέα απόχρωση «με πανέμορφο γυαλιστερό μαύρο χρώμα όμοιο με του Mac Pro» που πρωτο-παρουσιάστηκε το 2013. Μιλάμε για το γνωστό κυλινδρικό επιτραπέζιο μοντέλο της Apple με τη μεταλλική θήκη και το γυαλιστερό φινίρισμα.

Η Apple έχει χρησιμοποιήσει γυαλιστερά φινιρίσματα κι άλλοτε στο παρελθόν, αλλά όχι συνήθως το μεταλλικό μαύρο. Μαύρο γυαλί είχαμε στα iPhone 4 και 4s ενώ μαύρο πλαστικό είχαμε στα iPhone 3G και 3GS. Και ο συνδυασμός ματ μαύρου μεταλλικού και γυαλιστερού μαύρου γυαλιού υπήρχε στα iPhone 5, όμως η Apple το γύρισε στο «διαστημικό γκρι» στα 5s.

Όπως και να ‘χει, η Apple έχει πια επιβεβαιώσει ότι στις 7 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πανηγυρική παρουσίαση του νέου της μοντέλου (και όχι μόνο) και στέλνει ήδη προσκλήσεις. Εκεί λοιπόν, θα δούμε και τα πολυ-αναμενόμενα νέα iPhone 7 και 7 Plus, αλλά και το δεύτερης γενιάς Apple watch όπως και τα νέα ασύρματα ακουστικά που μπορεί να έχουν και το όνομα «AirPods».

Δείτε ακόμη: Apple Event - Στις 7 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του νέου iPhone 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status