Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone - Ποιο μέγεθος αποθηκευτικού χώρου iCloud σας ταιριάζει;

iPhone - Ποιο μέγεθος αποθηκευτικού χώρου iCloud σας ταιριάζει;
ired.gr

Τι τύπος iCloud είστε; Σας αρκούν τα 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου ή χρειάζεστε κι άλλο; Αν ναι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε.

Στο παρελθόν σας έχουμε δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες για το πώς να διαχειριστείτε τον αποθηκευτικό σας χώρο στο iCloud και να παραμείνετε στo όριο των 5 GB. Διαβάστε το σχετικό blog post εδώ. Όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θέλετε περισσότερο χώρο και να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσετε. Όμως πώς θα επιλέξετε ποιο είναι το πλάνο αποθήκευσης iCloud που σας ταιριάζει;

Το iCloud παρέχει μια σειρά από δυνατότητες, όπως το mail, το ημερολόγιο, οι επαφές, οι υπενθυμίσεις, οι σημειώσεις, ο συγχρονισμός και πολλά περισσότερα. Πολλά από αυτά έρχονται δωρεάν, αλλά αν έχετε αποθηκεύσει πολλά έγγραφα, μεγάλο περιεχόμενο του iCloud Photo Library ή πολλαπλά αντίγραφα ασφαλείας των συσκευών σας, μπορεί να χρειαστείτε περισσότερα από τα 5 GB που έχετε εξασφαλίσει δωρεάν με την εγγραφή σας. Αν είστε ήδη κοντά στα όρια ή έχετε εξαντλήσει τον αποθηκευτικό χώρο, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε επιπλέον GB.

icloud storage 01

Αυτές είναι οι επιλογές σας.

Το iCloud προσφέρει πέντε διαφορετικές επιλογές συνδρομής. Ο χώρος αποθήκευσης θα μοιράζεται μεταξύ όλων των συσκευών που χρησιμοποιείτε, όπως iPhones, iPads, Mac καθώς και πρόσβαση σε υπολογιστές με Windows που υποστηρίζονται. Εκεί θα αποθηκεύονται όλα τα αρχεία σε εφαρμογές και τα αντίγραφα ασφαλείας για όλες τις συσκευές.

  • 5 GB – Δωρεάν
  • 50 GB – 0,99 € ανά μήνα
  • 200 GB -2,99 € ανά μήνα
  • 2 TB - 9,99 € ανά μήνα 

Τι να εξετάσετε πριν την επιλογή

Πριν από τη λήψη μιας απόφασης, πρέπει να αναλογιστείτε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Οι παρακάτω ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν πολύ για να πάρετε μια σωστή απόφαση.

Δεν έχετε χώρο στο iCloud λόγω των αντιγράφων ασφαλείας;

Το iCloud Drive είναι η κύρια εφαρμογή αποθήκευσης εγγράφων και φωτογραφιών ή χρησιμοποιείτε κι άλλες όπως το Dropbox ή το Google Drive;

Χρησιμοποιείτε το iCloud Drive Desktop για να συγχρονίσετε πολλαπλά Macs στο MacOS Sierra;

Αν οι απαντήσεις σας δείχνουν ότι χρησιμοποιείτε το iCloud κατά κόρο, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε αναβάθμιση του χώρου αποθήκευσης.

icloud storage 02

Σας αρκεί η δωρεάν επιλογή των 5 GB;

Εάν διαθέτετε μόνο ένα iPhone ή iPad και δεν αποθηκεύετε πολλά σε αυτό ή αν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό σε άλλη εφαρμογή, μπορείτε να διατηρήσετε τη δωρεάν επιλογή προς το παρόν.

Επιλέξτε την συνδρομή των 50 GB

Αν θέλετε να είστε σίγουροι πως το iPhone ή /και το iPad σας υποστηρίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα, αν έχετε αρκετά έγγραφα και φωτογραφίες που θέλετε να συγχρονίζετε και να έχετε διαθέσιμα και αν θέλετε να διατηρείτε πολλαπλά αντίγραφα ασφαλείας, τότε το πλάνο των 50GB είναι ένα καλό starting point

Επιλέξτε τη συνδρομή των 200 GB

Αν έχετε πολλές Apple συσκευές και χρειάζεστε πολλαπλή υποστήριξη, αν χρησιμοποιείτε το iCloud Drive τακτικά, αν έχετε δημιουργήσει ένα σημαντικό iCloud Photo Library ή αν απλώς θέλετε να χρησιμοποιείτε το iCloud ως σημείο εκκίνησης του αποθηκευτικού σας χώρου, τότε τα 200 GB είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Επιλέξτε τη συνδρομή των 2 TB

Αν πιστεύετε ότι χρειάζεστε 2 TB, τότε μάλλον τα λόγια είναι περιττά. Θέλετε όλες τις συσκευές σας να υποστηρίζονται συνεχώς, όλα τα έγγραφά σας βρίσκονται σε διακομιστές της Apple και όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες σας είναι στο iCloud. Εάν τα χρήματα δεν έχουν τόση σημασία όσο η αξία του υλικού σας, τότε τα 2 TB είναι ό,τι πρέπει για εσάς.

Διαβάστε επίσης: «iCloud Photo Library vs Photo Stream: ποιες οι σημαντικές διαφορές τους;»

Aπό mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status