31 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

31 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

TraptionBakery

TraptionBakery

Από $1,99 > Δωρεάν

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ PUZZLES ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ TRAPTIONBAKERY

Είναι λίγο περίπλοκο.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ρίξτε μία προσεκτική ματιά στην αφίσα στον τοίχο. Είναι ένας πραγματικός μηχανισμός ο οποίος δεν λειτουργεί σωστά. Χρησιμοποιήστε απλές χειρονομίες για να μεγεθύνετε κάθε σημείο του ώστε να καταλάβετε πως δουλεύει. Αντικείμενα τα οποία μπορούν να αλληλεπιδράσουν επισημαίνονται με μπλε χρώμα κατά την προσεκτική μεγέθυνση. Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες για τους μηχανισμούς, ακούστε τους ήχους, αγοράστε σιτάρι και ξεκινήστε το μύλο για να ψήσετε ψωμί.

Game Link
Samurai Duel

Samurai Duel

Από $2,99 > Δωρεάν

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ MULTIPLAYER ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Είναι εξαιρετικό για όσους έχουν ένα φίλο κοντά τους.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Διαλέξτε μία πλευρά της οθόνης και προετοιμαστείτε για μονομαχία μέχρι θανάτου. Ένα τετράγωνο κουτί κάτω από το σαμουράι σας θα γεμίσει με ένα σύμβολο. Ο πρώτος παίκτης που θα εντοπίσει σωστά το σύμβολο θα καταφέρει ένα χτύπημα στον αντίπαλό του. Για να νικήσετε θα πρέπει να καταφέρετε τρία χτυπήματα. Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει συνολικά 5 σύμβολα ή επίπεδα για να γίνετε master.

Game Link
Situps Trainer

Situps Trainer

Από $0,99 > Δωρεάν

ΤΟΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ SITUPS

Είναι για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για άσκηση.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Situps trainer σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την προπόνησή σας σύμφωνα με τις ικανότητές σας και να δημιουργήσετε μελλοντικές προπονήσεις με βάση την πρόοδό σας. Περιλαμβάνει υπενθυμίσεις και δημιουργεί μελλοντικές προπονήσεις, προσφέρει τη δυνατότητα διαμοιρασμού της προόδου σας μέσω Twitter και την πλήρη παρακολούθηση στατιστικών.

App Link
Situps Trainer

Epic Flail™

Από $1,99 > Δωρεάν

ΓΙΝΕΤΕ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ EPIC FAIL

Είναι μία πρόταση για μαχητές.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Στο παιχνίδι Epic Flail αγωνίζεστε εναντίον άλλων στη θρυλική αρένα. Οι αντίπαλοί σας θα σας επιτεθούν από παντού και εσείς θα πρέπει να ορθώσετε το ανάστημά σας όσο το δυνατό περισσότερο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 3 ήδη χειρισμού για να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένου και του μηχανισμού swipe ο οποίος σας επιτρέπει εύκολα να υπερασπίσετε τον εαυτό σας αλλά και να επιτεθείτε. Δεν έχει σημασία τι θα επιλέξετε, αρκεί να είστε γρήγορος σκληρός κι αμείλικτος.

Game Link
Pushups Trainer

Pushups Trainer

Από $0,99 > Δωρεάν

ΤΟΝΩΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ PUSHUPS

Είναι για εκείνους που δεν έχουν πολύ χρόνο για να ασκηθούν.

Γιατί σας την προτείνουμε;

H εφαρμογή προπόνησης Pushups σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την προπόνησή σας στις ικανότητές σας και να δημιουργήσετε τις μελλοντικές σύμφωνα με την πρόοδό σας. Η εφαρμογή είναι σε θέση να μετρήσει pushups αυτόματα με τη χρήση του αισθητήρα εγγύτητας της συσκευής σας. Περιλαμβάνει υπενθυμίσεις προπόνησης, πλήρεις οδηγίες χρήσης και την δυνατότητα διαμοιρασμού των επιτευγμάτων σας στα κοινωνικά δίκτυα.

App Link