Pokemon Go - Δείτε ακριβώς που βρίσκονται κρυμμένα τα αξιολάτρευτα πλασματάκια

Pokemon Go - Δείτε ακριβώς που βρίσκονται κρυμμένα τα αξιολάτρευτα πλασματάκια
ired.gr

Τέρμα το άσκοπο και πολύωρο περπάτημα. Η εφαρμογή που σας προτείνουμε θα σας υποδείξει ακριβώς που βρίσκονται τα αξιολάτρευτα πλασματάκια τριγύρω σας.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που η εταιρεία Niantic αποφάσισε να κλείσει πολλές από τις δημοφιλείς εφαρμογές παρακολούθησης Pokemon Go στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης και της οικείας στους περισσότερους παίκτες, Pokevision.

Σύμφωνα με τη Niantic, ήταν απαραίτητη η ενέργεια αυτή, προκειμένου να συνεχίσει η εταιρεία την επέκτασή της και σε άλλες χώρες. Όμως παρά την απενεργοποίηση των παλαιότερων εφαρμογών, αναδύονται νέες, οι οποίες θα συνεχίσουν το έργο των προηγούμενων.

Μία από αυτές τις εφαρμογές παρακολούθησης θα σας παρουσιάσουμε με τίτλο FastPokeMap. Θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως παρόλο που δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική όσο η Pokevision, θα σας βοηθήσει στην αναζήτηση και στη σύλληψη των αξιολάτρευτων Pokemon.

Ποιο είναι το συναρπαστικό, - πέραν του ό,τι φαίνεται να δουλεύει σωστά - ο developer μοιράζονταν μαζί μας κάθε του βήμα και την πρόοδό του στο λογαριασμό του στο twitter. Η εφαρμογή FastPokeMap ξεκίνησε να αναπτύσσεται σε αντίθεση με την Pokevision, μετά τη δεύτερη μεγάλη αναβάθμιση και οι δοκιμές άρχισαν μετά τις 7 Αυγούστου. Από τότε έχει δεχθεί αρκετές βελτιώσεις.

fastpokemap 01

Μία από τις κύριες διαφορές μεταξύ των FastPokeMap και της εφαρμογής Pokevision είναι η ακτίνα σάρωσης. Στην Pokevision μετά τη σάρωση της εφαρμογής, εμφανίζονται όλα τα διαθέσιμα Pokemon της περιοχής. Στη νέα εφαρμογή FastPokeMap η εμβέλεια είναι πιο περιορισμένη, συγκεκριμένα θα εμφανιστούν πλασματάκια τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, αν κινηθείτε με τα πόδια.

Διαβάστε επίσης: Pokemon Go - Ο απολυτός οδηγός για να ξεκινήσετε το παιχνίδι 

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν θα παραμείνει και για πόσο χρονικό διάστημα διαθέσιμη η υπηρεσία ή θα ακολουθήσει την κατάληξη των άλλων εφαρμογών παρακολούθησης. Όμως αυτή τη στιγμή είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και θα σας βοηθήσει αρκετά στο παιχνίδι, γλιτώνοντας άσκοπο περπάτημα.

Από DINFUN