Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple Event - Στις 7 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του νέου iPhone

Apple Event - Στις 7 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του νέου iPhone
ired.gr

Το iPhone 7 θα παρουσιαστεί επίσημα από την Apple στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η πιο συχνή ερώτηση των αναγνωστών μας αυτή την περίοδο είναι “πότε θα γίνει η παρουσίαση του νέου iPhone” ή πότε αυτό θα κυκλοφορήσει. Σήμερα, η Apple απέστειλε στον “τύπο” προσκλήσεις για το ετήσιο φθινοπωρινό event της, το οποίο και έχει καθιερωθεί ως την επίσημη παρουσίαση κάθε νέου iPhone.

Την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 για τη χώρα μας, στο Bill Graham Civic Auditorium στο San Francisco, ο Tim Cook και η ομάδα του θα μας παρουσιάσουν (μεταξύ άλλων) το νέο iPhone. Ασφαλώς, όπως κάθε φορά, θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση του γεγονότος (αν και είναι κάτι που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί).

Δεν γνωρίζω αν αυτή τη φορά η Apple κρύβει κάποιο μήνυμα στο μότο της ή στην εικόνα που το συνοδεύει (κάτι που θα απασχολήσει τα διεθνή fora αρκετά τις επόμενες ώρες), σίγουρα όμως κατά την πρώτη ανάγνωση δείχνει “απλό”: "See you on the 7th.”

Κατά τη διάρκεια του Keynote, αναμένουμε την παρουσίαση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα διαφέρουν αισθητά (οπτικά) από τους προκατόχους τους, αλλά περιμένουμε βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά, όπως οι καλύτερες κάμερες, η νέα τεχνολογία αναγνώρισης της έντασης της πίεσης στο κουμπί “Home”, βελτιωμένη ανθεκτικότητα στο νερό, νέους δυνατότερους επεξεργαστές Α10, καλύτερες 4G αλλά και Wi-Fi ταχύτητες κλπ.

Ένα σημείο που μένει να αποδειχθεί - και είναι αρκετά σημαντικό για όλους μας - είναι αν τελικά θα διπλασιαστούν οι αποθηκευτικοί χώροι των συσκευών, ενώ παράλληλα η τιμή τους θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Επίσης, είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό στο event του Σεπτέμβρη, η Apple να μας παρουσιάσει και το δεύτερης γενιάς Apple Watch, το οποίο και αναμένεται να φέρει ισχυρότερο επεξεργαστή, βελτιωμένη ανθεκτικότητα στο νερό και ενσωματωμένο τσιπάκι GPS.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch 2 - Έρχεται “φορτωμένο” μέχρι τέλους του έτους 

Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερωθούμε για όλα τα νεότερα για τα λειτουργικά συστήματα της εταιρίας, όπως το macOS, το watchOS, το tvOS και φυσικά, το iOS.

Αν και η σειρά υπολογιστών Mac πρόκειται να αναβαθμιστεί στο (άμεσο) μέλλον, οι ειδικοί εκτιμούν πως η παρουσίασή τους δεν θα γίνει σε αυτό το event. Πιθανολογώ, πως η Apple θα μας παρουσιάσει τους νέους Mac ταυτόχρονα με τα νέα iPad, σε ξεχωριστή παρουσίαση, κάπου μέσα στον Οκτώβρη. Σημειώστε όμως πως πρόκειται απλά για μία εκτίμηση.

Εννέα μέρες μόνο μας χωρίζουν από το πολυαναμενόμενο event και όλες οι απορίες μας θα απαντηθούν στη συγκεκριμένη παρουσίαση. Ας ελπίσουμε όμως οι “απαντήσεις” αυτές να “μας αρέσουν” και να καταφέρει και πάλι η Apple να μας πείσει πως βρίσκεται στην αιχμή της καινοτομίας ενώ παράλληλα κρατά γερά τα σκήπτρα της ποιότητας. Η στιγμή αυτή σχεδόν έφτασε...

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status