Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - Οι προ-παραγγελίες άρχισαν αλλά μόνο... ολόχρυσο!

iPhone 7 - Οι προ-παραγγελίες άρχισαν αλλά μόνο... ολόχρυσο!
ired.gr

 Σας παρουσιάζουμε το πιο ακριβό iPhone 7, πριν καν κυκλοφορήσει.

Και ενώ όλοι αναμένουν με αγωνία το νέο smartphone της Apple, η εταιρεία Legend γνωρίζει ότι η πελατειακή της βάση δεν έχει μεγάλη υπομονή αλλά διαθέτει αρκετά χρήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει ξεκινήσει να δέχεται προπαραγγελίες για το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus «ντυμένα» στα πανάκριβα σχέδια με χρυσό και πολύτιμους λίθους: Momentum, Classique και Classique Diamond.

Η επιλογή Classique Diamond είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, για όποιον φυσικά μπορεί να την «αντέξει» τόσο αισθητικά, όσο και οικονομικά, αφού κοστίζει 2.950 ευρώ. Διαθέτει 360 VVS1 διαμάντια και ένα μοναδικό λογότυπο με οπίσθιο φωτισμό. Για την επιχρύσωση υπάρχει επιλογή από Rose Gold, Platinum και Black Rhodium. Κατά πολύ ακριβότερο είναι το μοντέλο Momentum με το ρουμπίνι 0,6 καρατίων στα 3.390 ευρώ. Και φυσικά, στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η αρχική αξία της συσκευής.

Υπάρχουν επίσης επιλογές για δέρμα με κροκόδειλο και δέρμα πύθωνα, και φυσικά πρόκειται για πολύ εξεζητημένες προτιμήσεις.

Είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την Apple, η Legend δηλώνει στο site της ότι τα νέα iPhones θα έχουν 256GB αποθηκευτικό χώρο. Αυτό συμπίπτει με τις πρόσφατες διαρροές ειδήσεων που αφορούν τα πολυαναμενόμενα iPhones.

Διαβάστε επίσης: «4 συναρπαστικά concepts για το iPhone 7»

Σύγχυση για την ημερομηνία κυκλοφορίας

Το γεγονός ότι η Legend δέχεται προπαραγγελίες ενώ η επίσημη κυκλοφορία του iPhone 7 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Ίσως τελικά, η νέα συσκευή εμφανιστεί στο Apple Event στις 7 Σεπτεμβρίου και να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 16 Σεπτεμβρίου. Όμως μια νέα φήμη που προέρχεται από ένα χρονοδιάγραμμα της ΑΤ&Τ δείχνει ότι οι προπαραγγελίες έχουν οριστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου και η κυκλοφορία στα καταστήματα για τις 23 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε, μπορείτε να ρίξετε ματιά στις «επιλογές» και να διαλέξετε «νοερά» τουλάχιστον το επόμενο χρυσό σας iPhone.

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status