Εκτύπωση αυτής της σελίδας

19 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

19 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Worm Drop

Worm Drop

Από $0,99 > Δωρεάν

ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ WORM DROP

Είναι για οπαδούς παιχνιδιών τύπου Flappy Bird.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα: Ξεκλειδώστε το νεκροταφείο των ζόμπι εντελώς δωρεάν, Οι διαφημίσεις μπορούν επίσης να απενεργοποιηθούν μέσω του κεντρικού μενού. Το νεκροταφείο των ζόμπι δύναται να ξεκλειδωθεί πατώντας πάνω στο επίπεδο, κι επιβεβαιώνοντας την ενέργειά σας. Κατά τη διάρκεια που το πουλί χτυπάει τα φτερά του είναι στο χέρι σας να ρίξετε να σκουλήκια με ένα άγγιγμα. Εάν χάσετε ένα μωρό, θα πρέπει να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή. Το παιχνίδι Warm Drop συμπεριλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα επίπεδα και πουλιά τα οποία μπορείτε να τα ξεκλειδώσετε κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Game Link
Kamisado

Kamisado

Από $1,99 > Δωρεάν

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ Ή ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BOARD GAME ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Το παιχνίδι Kamisado είναι για οπαδούς παιχνιδιών τύπου σκάκι.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να μετακινήσετε έναν από τους πύργους σας στο χώρο του αντιπάλου. Το πως θα το επιτύχετε αυτό, εξαρτάται από εσάς. Από την πρώτη κίνηση μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε πύργο και να το μετακινήσετε σε ευθεία γραμμή ή διαγώνια προς τα εμπρός. Σε κάθε γύρο θα πρέπει οι παίκτες να ακολουθούν το ίδιο χρώμα. Για παράδειγμα αν ο πύργος του αντιπάλου βρίσκεται σε ροζ τετράγωνο θα πρέπει να μετακινήσετε τον πύργο σας στην επόμενη θέση ροζ. Το παιχνίδι περιλαμβάνει και online multiplayer λειτουργία και 5 δύσκολα επίπεδα.

Game Link
Melodive

Melodive

Από $1,99 > Δωρεάν

ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΣΕ ΈΝΑΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MELODIVE

Είναι για οπαδούς παιχνιδιών που ψάχνουν το κάτι διαφορετικό.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Αυτό που πρέπει α γνωρίζετε είναι πως τα πολύχρωμα μανιτάρια δείχνουν προς τον ουρανό και στο σκοτάδι για να τα διαχειριστείτε. Κλείνετε δεξιά ή αριστερά τη συσκευή σας για να περιηγηθείτε μέσα στο σκοτάδι και να ακούσετε την αλληλεπίδρασή σας με το περιβάλλον η οποία δημιουργεί μία μουσική υπόκρουση. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τρεις τρόπους λειτουργίας και υποστήριξη Game Center.

Game Link
Melodive

Melodive

Από $1,99 Δωρεάν

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ PAUL ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Είναι για οπαδούς platform games.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Βοηθήστε των Paul να επιβιώσει συγκεντρώνοντας τα περισσότερα αστέρια σε αυτό το platform game. Ο Paul είναι μεγάλος οπαδός του σκότους. Είστε σε θέση να τον βοηθήσετε να σκουρύνει τον κόσμο του απομακρύνοντας τα φωτεινά αστέρια σε κάθε επίπεδο. Βέβαια χωρίς το φως των αστεριών θα είναι δύσκολη η περιήγησή σας στις διάφορες πίστες γι' αυτό προσπαθήστε να τα συλλέξετε με κάποια λογική σειρά. Και προσοχή καθώς ο χρόνος τρέχει. Καλή επιτυχία! Το παιχνίδι περιλαμβάνει 7 κόσμους και 100 επίπεδα δυσκολίας.

Game Link
Pixel Cup Soccer 16

Pixel Cup Soccer 16

Από $2,99 > Δωρεάν

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PIXEL CUP 2016

Είναι για φιλάθλους που εκτιμούν την τέχνη των pixel.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Pixel Cup 2016 συμπεριλαμβάνει 32 εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου για να επιλέξετε. Είστε σε θέση να ελέγχετε κάθε παίκτη χρησιμοποιώντας ένα ή δύο πλήκτρα δράσης joystick στην οθόνη. Τα πλήκτρα ενεργειών σας επιτρέπουν να αλλάξετε τους παίκτες και να κλέψετε τη μπάλα στην άμυνα περνώντας στην επίθεση. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τέσσερις τρόπους προσαρμογής της διάρκειας του αγώνα και πολλαπλές καιρικές συνθήκες και στάδια.

Game Link
Pixel Cup Soccer 16

The Great Coffee App

Από $2,99 > Δωρεάν

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

Ανοίγει ένα νέο κόσμο ροφημάτων

Γιατί σας το προτείνουμε;

Σας παρέχει μία σύντομη εισαγωγή σε 19 δημοφιλή ροφήματα που βασίζονται στον espresso. Κάθε ποτό συνοδεύεται από οπτική αναπαράσταση, προκειμένου να λάβετε μία σύντομη περιγραφή, οδηγίες παρασκευής και καθώς κι ένα video επίδειξης. Είστε σε θέση να μοιράσετε τις δημιουργίες σας μέσω μηνύματος, AirDrop, Facebook, twitter και λοιπά κοινωνικά δίκτυα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης χαλαρωτική μουσική υπόκρουση κι εκπαιδευτικούς οδηγούς.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status