Εκτύπωση αυτής της σελίδας

17 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

17 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Super Barista

Super Barista

Από $0,99 > Δωρεάν ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ SUPER BARISTA

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής έξω από αυτόν τον κόσμο.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το να παράγετε καφέ σε διψασμένους πελάτες στο διάστημα δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει. Οι πελάτες σας κινούνται πάντα στα πράσινα πλακάκια κατά μήκος του μπλε ιμάντα μεταφοράς. Είναι δική σας δουλειά δημιουργήσετε πίνακες για να προσελκύσετε τους πελάτες και να δημιουργήσετε σταθμούς μεταφοράς εμπορευμάτων. Ορισμένοι πελάτες είναι πολύ διψασμένοι από άλλους, γι' αυτό θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Δεν πρέπει να αφήνετε κανέναν πελάτη παραπονεμένο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει περισσότερα από 100 επίπεδα κι εξαπλώνεται σε 5 πλανήτες, προσφέρει power boosts και διασκεδαστική pixel art δημιουργία.

Game Link
Build and Play

Build and Play

Από $0,99 > Δωρεάν

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ

Μην ανησυχείτε θα κρατήσει το παιδί σας απασχολημένο για αρκετή ώρα.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιδί σας θα είναι σε θέση να συμπληρώσει τις σκηνές σύροντας πάνω από 30 διαφορετικά αυτοκόλλητα στη θέση τους. Τα αυτοκόλλητα διαθέτουν ηχητικά εφέ και απλές κινήσεις. Τα παιχνίδια μνήμης αποτελούνται από τα ίδια χαρακτηριστικά και μηχανές και μπορείτε να παίξετε με 4,6, ή 16 κάρτες. Καλή διασκέδαση.

Game Link
Little Galaxy Family

Little Galaxy Family

Από $1,99 > Δωρεάν

ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΊΤΕ ΝΕΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ LITTLE GALAXY FAMILY

Μια ήρεμη εμπειρία σχεδιασμένη για παίκτες όλων των ηλικιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Περιηγηθείτε στους πλανήτες που εξαπλώνονται σε ολόκληρο το γαλαξία. Θα πρέπει να μεταπηδάτε από τον έναν στον άλλο όσο το δυνατό γρηγορότερα και να κάνετε συλλογή από αστέρια για μεγαλύτερη βαθμολογία. Για να αναπηδήσετε αγγίξτε σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης. Θα πρέπει να συγκεντρώσετε όλα τα αστέρια μεταξύ των πλανητών για να δημιουργήσετε αλυσίδες και να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει πολλά επίπεδα τα οποία πρέπει να ξεκλειδώσετε, καθώς και υποστήριξη Game Center και τις καλύτερες βαθμολογίες.

Game Link
Little Galaxy Family

Little Galaxy Family

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΊΤΕ ΛΙΣΤΕΣ SUPER MARKET ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΉ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Είναι για όποιον ενδιαφέρεται να μεταβεί στην ψηφιακή εποχή και σε αυτόν τον τομέα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Μόλις αρχίσετε να πληκτρολογείτε τη λίστα σας θα σας προτείνονται αντικείμενα κάνοντας χρήση την ενσωματωμένη βιβλιοθήκη. Προσθέστε μία στήλη αμέσως μετά το αντικείμενο για να προσθέσετε ποσότητα ή σημείωση. Είστε σε θέση επίσης να προβάλλετε τα στοιχεία ανά κατηγορία ή τι προστέθηκε πιο πρόσφατα. Έχετε τη δυνατότητα να επισημάνετε τα στοιχεία από τον κατάλογό σας ενώ περιφέρεστε στο κατάστημα με ένα άγγιγμα. Η εφαρμογή Shoppylist σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλές λίστες και καταλόγους και να τις μοιραστείτε με mail, μηνύματα ή μέσω της λειτουργίας AirDrop.

App Link
mycl – my current location

mycl – my current location

Από $0,99 > Δωρεάν

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYCL

Είναι ιδανική εφαρμογή για λειτουργικό iOS 9 και Apple Watch κι αφορά χρήστες που ταξιδεύουν συχνά.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Όταν οι τοποθεσίες έχουν ενδιαφέρον δείτε το Mycl. Τοποθετεί μία βολική μικρο-εφαρμογή στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων η οποία εμφανίζει την τρέχουσα τοποθεσία σας και σας επιτρέπει να την αντιγράψετε ή να την προσθέσετε σε κάποια επαφή σας. Εάν είστε κάτοχος ενός Apple Watch, τότε είστε σε θέση να δείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας και στον καρπό του χεριού σας.

App Link
mycl – my current location

hyperPad

Από $4,99 > Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ HYPERPAD

Είναι μια εφαρμογή για οποιονδήποτε

Γιατί σας την προτείνουμε;

Είστε έχετε μια ιστορία να πείτε, είτε ένα θέμα να διδάξετε ή απλά θέλετε να παίξετε κάποιο παιχνίδι στη συσκευή σας iPad δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την εφαρμογή HyperPad. Αρκεί να να να μεταφέρετε με drag and drop χαρακτήρες χειριστήρια στην επιφάνεια εργασίας και τα υπόλοιπα θα τα φροντίσει η εφαρμογή. Είστε σε θέση να επιλέξετε μεταξύ εκατοντάδων γραφικών ή να δημιουργήσετε και να εισάγετε δικά σας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ενσωματωμένη μουσική και ηχητικά εφέ μία πλήρως εξοπλισμένη physics engine και διαδραστικά εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status