Οι καλύτερες εφαρμογές πληκτρολόγια για το iPhone σας

Οι καλύτερες εφαρμογές πληκτρολόγια για το iPhone σας
ired.gr
Μήπως χρειάζεστε ένα αέρα αλλαγής στο κινητό σας; Ξεκινήσετε από το πληκτρολόγιο!

Το πληκτρολόγιο του iPhone που προσφέρει η Apple είναι, σε γενικές γραμμές, μια χαρά. Αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε μια αλλαγή. Διαφορετικά χρώματα, άλλο τρόπο πληκτρολόγησης, κινούμενα GIFs, επιπλέον emojis. Τα πληκτρολόγια τρίτων κατασκευαστών έχουν όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα. Η λίστα που ακολουθεί περιέχει μερικά από τα πιο δημοφιλή πληκτρολόγια για iPhone.

 

SwiftKey

SwiftKey

Το SwiftKey έχει μια υπέροχη λειτουργία προβλεπτικού κειμένου. Μαθαίνει ποιες λέξεις ή φράσεις χρησιμοποιείτε πιο συχνά και δημιουργεί προτάσεις, ώστε να πληκτρολογείτε όσο το δυνατόν λιγότερο. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι η λειτουργία ροής, η οποία σας επιτρέπει να σύρετε για να πληκτρολογήσετε. Μπορείτε να αλλάξετε από σκούρα σε φωτεινά backgrounds και να μεταβείτε πανεύκολα στο πληκτρολόγιο emoji ή να επιλέξετε μια δεύτερη γλώσσα.

Game Link
Slash

Slash 

Με το Slash μπορείτε να πληκτρολογήσετε την πλάγια παύλα / και να έχετε άμεση πρόσβαση σε δεκάδες υπηρεσίες. Στη συνέχεια, πατώντας στο link που θέλετε, μπορείτε να το μοιραστείτε με άλλους. Πόσες φορές έχετε δει ένα άρθρο σε μια ιστοσελίδα ή μια ωραία playlist στο Spotify και θέλετε να τα στείλετε σε κάποιον; Με το Slash μπορείτε να το κάνετε χωρίς να μεταβείτε στην εφαρμογή των μηνυμάτων. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε βίντεο από το YouTube, μουσικά κομμάτια από το iTunes ή εικόνες από τη συσκευή σας. Αν σας αρέσει να μοιράζεστε πράγματα που ανακαλύπτετε στο Διαδίκτυο, το Slash θα σας λύσει τα χέρια.

Game Link
Flesky

Flesky

Με το Flesky μπορείτε να μετατρέψετε ολόκληρο το πληκτρολόγιο σε αυτοκόλλητα και χαμογελαστά πρόσωπα ή ακόμη και GIF. Υπάρχουν επεκτάσεις που μπορείτε να προσθέσετε όπως την ικανότητα να εμφανίζονται καρδιές κάθε φορά που πληκτρολογείτε. Εάν τα emojis και τα GIFS σας αρέσουν, το Flesky θα σας αρέσει πολύ!

Game Link
Flesky

GBoard

Αν το Google κάνει τουλάχιστον ένα πράγμα άψογα, αυτό είναι οι αναζητήσεις στο internet. Θα θέλατε να έχετε αυτές τις εκπληκτικές ικανότητες αναζήτησης της Google, στη διάθεσή σας, κάθε φορά που πληκτρολογείτε; Αυτό είναι το Gboard, ένα απλό πληκτρολόγιο με ένα μικρό, μαγικό κουμπί στην κορυφή που σας επιτρέπει να ανοίξετε μια γραμμή αναζήτησης. Όταν βρείτε αυτό που θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε τη διασύνδεση με τους άλλους, χωρίς να μεταβείτε σε κανονικό browser.

Game Link
Bitmoji keyboard

Bitmoji keyboard

Αν δεν έχετε ακόμη το δικό σας Bitmoji, πρέπει να το φτιάξετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας avatar, με μαλλιά, μάτια και χαμόγελο της επιλογής σας. Στη συνέχεια, να βάλετε το πληκτρολόγιο στο ήδη υπάρχον και να στέλνετε σε όλους τα αυτοκόλλητα emoticon σας.

Game Link

Διαβάστε περισσότερα για το Bitmoji keyboard:

«Bitmoji, φτιάξε τον εαυτό σου σε emoji

Aπό mirelen