Έτσι θα είναι τα ακουστικά lightning του iPhone 7 (Video)

Έτσι θα είναι τα ακουστικά lightning του iPhone 7 (Video)
ired.gr

Δείτε σε video τα lightning ακουστικά της Apple σε λειτουργία

Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει και είμαστε έτοιμοι (αλλά καθόλου ενθουσιασμένοι) για τις επίσημες - ετήσιες - ανακοινώσεις της Apple. Τα της εμφάνισης τα γνωρίζετε ήδη, όπως επίσης γνωρίζετε και για την κατάργηση της θύρας ακουστικών των 3,5 mm.

Διαβάστε επίσης: Διέρρευσε φωτογραφία που φέρεται να απεικονίζει τα νέα Lightning ακουστικά του iPhone 7 

Μέχρι τώρα είχαμε αρκετά leaks σχετικά με τα νέα ακουστικά, όλα όμως όσα είχαμε δει δεν έδειχναν να συνάδουν με την αισθητική της ίδιας της Apple. Αυτή όμως τη φορά, το MobileFun έδωσε στη δημοσιότητα ένα video όπου έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ένα ζεύγος ακουστικών lightning σε λειτουργία.

 

 

Όπως μπορείτε να δείτε, πρόκειται πιθανότατα για πραγματική διαρροή, καθώς, εκτός του ότι τα ακουστικά “δουλεύουν” κανονικά, η σχεδίασή τους είναι πραγματικά με βάση τις “γραμμές” και την αισθητική της Apple.

Η όλη μετατροπή του σήματος από ψηφιακό σε αναλογικό το πιθανότερο είναι να γίνεται εντός του πλαισίου προς την άκρη του καλωδίου που συνδέεται με τη θύρα lightning του iPhone, πλαίσιο, το οποίο όπως είχαμε προβλέψει ναι μεν έχει έναν “χ” όγκο, δεν είναι όμως άσχημο αισθητικά ή τόσο μεγάλο που να δημιουργεί προβλήματα κατά τη χρήση των ακουστικών στην πραγματική ζωή.

Αυτά δείχνουν λοιπόν να είναι τα ακουστικά του νέου iPhone. Όλα καλά, αρκεί η τιμή τους (σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστεί και να αγοράσουμε κάποιο ζευγάρι ακουστικών για να αντικαταστήσουμε κάποιο που χάσαμε ή κάποιο που έχει φθαρεί αρκετά) να κυμαίνεται σε “φυσιολογικά” επίπεδα.

από Kostthem