11 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

11 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

TD Battle of the Orc Lord

TD Battle of the Orc Lord

Από $4,9 > Δωρεάν

ΠΑΛΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΜΆΧΗ ΣΤΟ ORC LORD

Όσοι είναι οπαδοί των fixed-path- defence παιχνιδιών θα το απολαύσουν πραγματικά.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα μπορείτε να ξεκλειδώσετε την premium έκδοση. Πρώτα πρέπει να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση. Στη συνέχεια μπορείτε να μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων να αγγίξετε την αγορά της premium έκδοσης και να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας αυτή. Η premium έκδοση απενεργοποιεί τις διαφημίσεις ξεκλειδώνοντας όλο το περιεχόμενο. Αγγίξτε σε οποιοδήποτε κενό σημείο κατά μήκος της διαδρομής ώστε να ανεγείρετε έναν από τους 4 διαθέσιμους πύργους. Οι εχθροί σας έχουν τα δικά του πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες, έτσι θα πρέπει να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας. Κατά την επίθεση του εχθρού είστε σε θέση να αναβαθμίσετε τους πύργους σας ξοδεύοντας τα λάφυρα που προκύπτουν από τις νίκες. Είστε επίσης σε θέση να εξαπολύσετε άμεσες επιθέσεις όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Μην αφήνετε κανέναν εχθρό γιατί το παιχνίδι θα τελειώσει. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 4 νησιά για να εξερευνήσετε 60 επίπεδα και πολλές αποστολές.

Game Link
Jungle Jam

Jungle Jam

Από $2,99 > Δωρεάν

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας έως 4 ετών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Είναι ένα εντελώς απαλλαγμένο από πλήκτρα, μενού, και in-app αγορές έτσι ώστε το μικρό παιδί να ασχοληθεί με το ξυλόφωνο χωρίς οτιδήποτε να του αποσπάσει την προσοχή. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρες διαδραστικό περιβάλλον επιτρέποντας στο παιδί να ενεργοποιήσει μία ποικιλία από κινούμενα σχέδια, αγγίζοντας την οθόνη.

Game Link
Sleep Bug Pro

Sleep Bug Pro

Από $1,99 > Δωρεάν

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SLEEP BUG

Είναι για οποιονδήποτε επιθυμεί να βελτίωση την ποιότητα του ύπνου και γενικότερα της ζωής του.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Είστε σε θέση να επιλέξετε μεταξύ 24 διαφορετικών δυναμικών σκηνών. Κάθε μία διαθέτει ρεαλιστικό ήχο, μαζί με επιπρόσθετα ηχητικά εφέ τα οποία ενεργοποιούνται κι απενεργοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης ένα χρονοδιακόπτη ύπνου καθώς και 24ωρη μορφή ώρας.

App Link
Data Widget

Data Widget

Από $1,99 > Δωρεάν

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ DATA WIDGET

Είναι για εκείνους που ανησυχούν πάντα για να μην ξεπεράσουν το όριο των δεδομένων τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Data Widget είναι τόσο απλή αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική. Ανοίξτε την εφαρμογή, ορίστε ημερομηνία έναρξης και λήξης και καταγράψτε την υπάρχουσα χρήση. Σύρετε προς τα κάτω την οθόνη για να εμφανιστεί το Κέντρο Γνωστοποιήσεων και προσθέστε τη μικρο εφαρμογή αγγίζοντας το εικονικό πλήκτρο "Επεξεργασία" στο τέλος της σελίδας. Στη συνέχεια κάθε φορά που επιθυμείτε να ελέγξετε τη χρήση δε δεμένων σε πραγματικό χρόνο, σύρετε απλά την οθόνη προς τα κάτω. Επιπλέον μπορείτε να ελέγξτε τη χρήση και μέσω της συσκευής καρπού Apple Watch.

App Link
BaliFied

BaliFied

Από $2,99 > Δωρεάν

ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ BALIFIED

Είναι οπαδούς των turn-based word παιχνιδιών όπως το "Words with Friends".

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα: Παραλάβετε 11 προσαρμοσμένα παρασκήνια εντελώς δωρεάν. Το παιχνίδι BaliFied είναι παιχνίδι λέξεων και καρτών μαζί. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να δημιουργήσετε τη μεγαλύτερη λέξη σε βαθμολόγηση με τη χρήση των καρτών σας και των καρτών των αντιπάλων σας. Κάθε λέξη που δημιουργείτε θα πρέπει να αρχίζει με ένα από τα δικά σας γράμματα. Είστε σε θέση να υποβάλετε μία λέξη και να βαθμολογηθείτε αμέσως ή να την αποθηκεύσετε για αργότερα προκειμένου να τη βελτιώσετε και να κερδίσετε περισσότερους πόντους. Διαθέσιμα είναι επίσης και power ups για να σας βοηθήσουν να κερδίσετε ακόμη μεγαλύτερη βαθμολογία. το παιχνίδι τελειώνει μόλις τελειώσουν οι κάρτες.

Game Link