Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φήμες - Το νέο iPhone θα συμπεριλαμβάνει pressure-sensitive πλήκτρο αφετηρίας

Φήμες - Το νέο iPhone θα συμπεριλαμβάνει pressure-sensitive πλήκτρο αφετηρίας
ired.gr

Το νέο iPhone θα συμπεριλαμβάνει πλήκτρο αφετηρίας ευαίσθητο στην πίεση. Περισσότερες λεπτομέρειες:

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση iPhone τον επόμενο μήνα με παρόμοια εμφάνιση με την τωρινή των iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Αλλαγές αναμένονται σύμφωνα με πολλές φήμες, στην προσθήκη διπλής κάμερας, μερική αφαίρεση των γραμμών κεραίας και την απομάκρυνση της υποδοχής ακουστικών 3,5 mm. Η ιστοσελίδα Bloomberg στα νέα της, κάνει λόγο πως οι επερχόμενες εκδόσεις iPhone, θα συμπεριλαμβάνουν πλήκτρο αφετηρίας, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην πίεση. Είναι μία φήμη η οποία μετρά 2 μήνες τώρα, με φωτογραφίες που φέρονται να απεικονίζουν ένα διαφορετικό πλήκτρο Home Button.

Η ιστοσελίδα και ο συντάκτης της, Mark Gurman, αναφέρουν πως τα επερχόμενα iPhones θα είναι εξοπλισμένα με πλήκτρο αφετηρίας, το οποίο θα προσφέρει απτική ανάδραση στον κάτοχο της συσκευής. Η ειδοποίηση θα γίνεται μέσω ανεπαίσθητης δόνησης αντί του φυσικού κλικ που γινόταν έως τώρα. Η ιστοσελίδα Bloomberg αναφέρει πως πρόκειται να είναι παρόμοιας λειτουργίας με την επιφάνεια αφής των νέων MacBook.

Μία ακόμη εκδοχή που επιβεβαιώνεται από την ιστοσελίδα, είναι η αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών, προωθώντας ακουστικά ασύρματης σύνδεσης Bluetooth ή Lightning, αντ’ αυτών. Η αφαίρεση, φαίνεται πως θα επιτρέψει στην εταιρεία Apple την προσθήκη ενός δεύτερου ηχείου, το οποίο αναμένεται να βελτιώσει την ποιότητα του ήχου της συσκευής αλλά και τον συνολικό όγκο της.

Το Bloomberg αποκαλύπτει επίσης ορισμένες πρόσθετες λεπτομέρειες γύρω από το σύστημα της διπλής κάμερας, που αναμένεται όμως μόνο στο επόμενης γενιάς iPhone 7 Plus. Οι δύο αισθητήρες θα συλλαμβάνουν τις εικόνες και το χρώμα με διαφορετικό τρόπο και στη συνέχεια θα συγχωνεύουν τα δεδομένα σε μία φωτογραφία.

Το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να είναι φωτογραφίες πιο λεπτομερείς και φωτεινές, αλλά και καλύτερες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. Οι μεγαλύτερες εκδόσεις αναμένεται ακόμη να προσφέρουν καλύτερη μεγέθυνση, χάρη στους δύο αισθητήρες. Η μικρότερη έκδοση φαίνεται πως δεν θα περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά της διπλής κάμερας.

Διαβάστε επίσης: Apple Watch 2 - Έρχεται “φορτωμένο” μέχρι τέλους του έτους 

Η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την ημερομηνία παρουσίασης των νέων iPhones, αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, μία τέτοια εκδήλωση λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο διάσημος πλέον αναλυτής Ming-Chi Kuo, ανέφερε χθες Κυριακή πως η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει επίσης δύο νέα μοντέλα Apple Watch, μέσα στο 2016. Οι νέες εκδόσεις θα μπορούσαν να ανακοινωθούν μαζί με τις νέες εκδόσεις iPhone, στην εκδήλωση της Apple τον επόμενο μήνα.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status