Εκτύπωση αυτής της σελίδας

9 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

9 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Splot

Splot

Από $0,99 > Δωρεάν

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ SPLOT

Ένα ακόμη platform παιχνίδι για να απολαύσετε.

Γιατί σας το προτείνουμε;

O Splot είναι ένα μικρός εξωγήινος ο οποίος κατέληξε μετά από συντριβή σε ένα αφιλόξενο πλανήτη. Ο τοπικός πληθυσμός τα Birdlings απειλούνται από από τις πεινασμένες σταγόνες. Ο αγωνιστείτε ενάντια στις σταγόνες και το βασιλιά τους, αγγίζοντας τις πλευρές της οθόνης για να αναπηδήσετε και να συλλέξετε Birdlings. Είστε επίσης σε θέση να ανεβάσετε το επίπεδο των δυνάμεών σας με power ups. Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει 7 κόσμους για να εξερευνήσετε, στα 56 επίπεδα.

Game Link
Forvo Pronunciation

Forvo Pronunciation

Από $2,99 > Δωρεάν

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FORVO

Είναι για φοιτητές ξένων γλωσσών, τραγουδιστές, γλωσσολόγους και για ανθρώπους που ενδιαφέρονται γενικότερα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Forvo σας επιτρέπει να αναζητήσετε προφορές λέξεων σε περισσότερες από 300 γλώσσες. Είστε σε θέσει να ακούσετε πως προφέρεται μία λέξη όσες φορές θέλετε και να αποθηκεύσετε κάποιες από αυτές ώστε να τις επαναφέρετε εύκολα. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει περισσότερες από 4.000.000 προφορές με τη δυνατότητα σύγκλισης τόνων για την ίδια λέξη στην ίδια γλώσσα. Συμπεριλαμβάνει 2 αντρικές και 2 γυναικείες φωνές.

App Link
Zero+

Zero+

Από $0,99 > Δωρεάν

ΣΥΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ZERO

Πρόκειται για ένα logic-based puzzle παιχνίδι όπου οι οπαδοί της κατηγορίας θα το απολαύσουν.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η μηχανική του παιχνιδιού Zero είναι πολύ απλή. Θα πρέπει να σύρετε τα θετικά και αρνητικά πλακίδια στην οθόνη ώστε να επιτύχετε διαδοχικό αποτέλεσμα μηδέν. Τα πρώτα επίπεδα αποτελούνται μόνο από δυάρια αλλά τα πράγματα στη συνέχεια γίνονται δυσκολότερα όταν μεγάλοι αριθμοί και νέες μορφές πλακιδίων, εισάγονται στο παιχνίδι. Σημειώστε πως τα πλακίδια δεν σταματάνε εάν δεν ακουμπήσουν σε άλλο πλακίδιο. Υπολογίστε πως πρέπει να ξεπεράσετε 120 επίπεδα.

Game Link
Work.JOT

Work.JOT

Από $4,99 > Δωρεάν

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ WORK.JOT

Είναι τέλεια εφαρμογή για ανεξάρτητου είδους εργολάβους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Work.JOT σας βοηθά να διαχειριστείτε κάθε σημείο της εργασίας σας καθώς προσφέρονται δύο εφαρμογές σε μία: Task Manager και Time Tracker. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εγχειρήματα, να ορίσετε ημερομηνίες λήξης ή να προσθέσετε δευτερεύουσες εργασίες. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε καρτέλα πελάτη ανά έργο και να παρακολουθείτε το χρόνο που δαπανάτε σε αυτό. Μια δυναμική οθόνη σας επιτρέπει να πάρετε μία προεπισκόπηση όλων των τελευταίων στατιστικών σας. Μόλις μία εργασία ολοκληρωθεί μπορείτε να την μοιραστείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

App Link
Circle Stop

Circle Stop

Από $1,99 > Δωρεάν

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ CIRCLE STOP

Ενδέχεται να μην το βρείτε αξιόλογο με την πρώτη ματιά αλλά αυτό το one-button arcade παιχνίδι θα δοκιμάσει πραγματικά τα αντανακλαστικά σας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Καθώς η σβούρα γυρίζει πατήστε οπουδήποτε στην οθόνη για να πετύχετε το στόχο σας. Όλοι οι στόχοι δεν είναι όμοιοι καθώς μερικοί ακολουθούν την πορεία σας κι άλλοι κινούνται εντελώς αντίθετα από εσάς και θα πρέπει να τους αποφύγετε. Το παιχνίδι προσφέρει 5 διαφορετικά θέματα για να επιλέξετε, πίνακα των scorer μέσω της λειτουργίας Game Center.

Game Link
Overview Calendar

Overview Calendar

Από $1,99 > Δωρεάν

ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ OVERVIEW CALENDAR.

Είναι ιδιαίτερη χρήσιμη σε χρήστες που χάνονται μέσα στα δεδομένα τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Overview Calendar είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχετε συνηθίσει έως τώρα από ένα Ημερολόγιο. Παρουσιάζεται ως μία ατέλειωτη κύλιση γεγονότων αντί για ένα μεγάλο πλέγμα. Μπορείτε να σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να αναζητήσετε τις εγγραφές σας. Αγγίξτε σε μία εκδήλωση για να εμφανιστεί πλήρως και επισυνάψτε εάν επιθυμείτε μία τοποθεσία, μία σημείωση, δώστε χρώμα και μοιραστείτε τες στα κοινωνικά δίκτυα Instagram, Facebook ή στο twitter. Η λίστα είναι διαθέσιμη και ώς ημέρες ή ολόκληρες εβδομάδες.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status