Apple Watch 2 - Έρχεται “φορτωμένο” μέχρι τέλους του έτους

Apple Watch 2 - Έρχεται “φορτωμένο” μέχρι τέλους του έτους
ired.gr

Το Apple Watch ανανεώνεται, όχι τόσο εμφανισιακά αλλά σε επίπεδο hardware. Εμείς σας δίνουμε πρώτοι τις πληροφορίες.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει δύο νέες εκδόσεις της συσκευής Apple Watch, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους που διανύουμε. Η μία θα έχει ελάχιστες βελτιώσεις από την τωρινή έκδοση, και η δεύτερη θα είναι εξοπλισμένη με GPS radio, βαρόμετρο και πολλά άλλα νέα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με καλά συνδεδεμένη με την Apple, πηγή.

Ο γνωστός αναλυτής της επενδυτικής εταιρείας KGI Securities, Ming-Chi Kuo, σε σημείωμα προς τους επενδυτές χθες Κυριακή, αναφέρεται λεπτομερώς στο πρόγραμμα της Apple για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Kuo πιστεύει πως η Apple σχεδιάζει να δρομολογήσει δύο νέες εκδόσεις Apple Watch, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο εκδόσεις θα φέρουν μέτριες βελτιώσεις ως προς τον προκάτοχό τους. Η πρώτη έκδοση, θα είναι μία επανάληψη της τωρινής και αναμένεται να είναι εξοπλισμένη με παρόμοια υποσυστήματα, με εξαίρεση τον επεξεργαστή της TSMC με αρχιτεκτονική λιθογραφίας των 16nm. Επίσης, βελτίωση αναμένουμε και στη στεγανοποίηση της νέας έκδοσης, χωρίς να φέρει τον τίτλο “αδιάβροχη” (πιστοποίηση IP68).

Διαβάστε επίσης: Apple Watch - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η δεύτερη έκδοση η οποία είναι εκείνη που θα λάβει την ονοματοδοσία “Apple Watch 2” αναμένεται να μοιράζεται με την υπάρχουσα το ίδιο σχέδιο, αλλά θα περιλαμβάνει GPS radio, βαρόμετρο, και εξελιγμένες δυνατότητες geolocation. Στο εσωτερικό της θα συμπεριλαμβάνεται μία μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία, προηγμένα εξαρτήματα, αλλά θα φέρει το ίδιο μέγεθος, γεγονός που θα παρεκκλίνει από την “παραδοσιακή” τακτική λέπτυνσης από έκδοση σε έκδοση.

Ατενίζοντας το μέλλον, ο αναλυτής αναμένει από την Apple να αλλάξει την εμφάνιση της wearable συσκευής το 2017, φέρνοντας υποστήριξη LTE ως αυτόνομη συσκευή τηλεφώνου και internet. Ακόμη πιο ριζικές αλλαγές στο σχεδιασμό αναμένονται το 2018, παράλληλα με την “ωρίμανση” των εφαρμογών Υγείας, αλλά και την έγκριση από το Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων FDA.

Mε δύο κυκλοφορίες από πλευράς της Apple στον ορίζοντα, o Kuo αναμένει αύξηση των πωλήσεων για το 2016, με αποστολές μεταξύ των 10.000.000 - 11.000.000 μονάδων, έναντι των προηγούμενων προβλέψεων για 7.000.000 - 7.500.000 μονάδες.

από DINFUN