Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσθέστε το πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων στο Ημερολόγιο (iOS, OS X / macOS)

Προσθέστε το πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων στο Ημερολόγιο (iOS, OS X / macOS)
ired.gr

Μπορείτε μέσα σε δευτερόλεπτα να προσθέσετε στη συσκευή σας ολόκληρο το πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες αποτελούν ίσως τον κορυφαίο θεσμό σε παγκόσμιο επίπεδο. Από τις 5 έως τις 21 Αυγούστου οι μεγαλύτεροι αθλητές του κόσμου θα δώσουν το παρόν, προσπαθώντας να ξεπεράσουν αντιπάλους και εαυτούς, αλλά κυρίως να ανεβάσουν τη χώρα τους στο ψηλότερο σκαλί των βάθρων.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, περισσότεροι από 10.500 αθλητές από 206 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τα πάνω από 300 “σετ” μεταλλίων.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy Note 7 (VIDEO TRAILER) 

Τα αθλήματα είναι πολλά και σε πολλές περιπτώσεις διεξάγονται παράλληλα. Υπάρχει όμως ένας πολύ απλός τρόπος για να μπορέσετε να έχετε την πλήρη εικόνα του προγράμματος των αγωνισμάτων χωρίς να χρειαστεί να αναζητάτε συνεχώς αυτές τις πληροφορίες στο διαδίκτυο, αν και οι πληροφορίες παρέχονται στην Αγγλική γλώσσα (οι ορολογίες είναι απλές και εύκολα κατανοητές). Και αυτός, είναι η προσθήκη του σχετικού προγράμματος, στο ημερολόγιό σας, αν διαθέτετε συσκευή iOS ή υπολογιστή Mac.

Εγκατάσταση ημερολογίου

Αν διαθέτετε συσκευή iOS, κάντε κλικ μέσα από τον Safari, εδώ

olympic 01

olympic 02

Επιλέγετε απλά “Συνδρομή” και το πρόγραμμα θα προστεθεί στο ημερολόγιό σας. Σας προτείνουμε μέσα από τις ρυθμίσεις του ημερολογίου να κλείσετε τον εικονικό διακόπτη “Ειδοποιήσεις Γεγονότων”, καθώς, οι συνεχείς ειδοποιήσεις μάλλον θα σας εκνευρίσουν, παρά εξυπηρετήσουν.

Εάν διαθέτετε υπολογιστή Mac, κάνετε “κλικ” και πάλι στον ίδιο σύνδεσμο

olympic 03

olympic 04

Επιλέγουμε και πάλι “Συνδρομή”. Στη συνέχεια, και πριν πατήσουμε “Ok”, μπορούμε να επεξεργαστούμε κάποιες επιλογές, όπως την απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων που περιγράψαμε και στη διαδικασία για τις iOS συσκευές.

Σημείωση: Εάν διαθέτετε και συσκευή iOS και υπολογιστή Mac, προτιμήστε να κάνετε τη διαδικασία από τον υπολογιστή σας και να επιλέξετε “iCloud” στο σημείο “Τοποθεσία”. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το ημερολόγιό σας θα προστεθεί με ένα κλικ σε όλες τις συσκευές σας (iOS, OS X & macOS).

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι αναγραφόμενες ώρες είναι οι σωστές, καθώς “ρυθμίζονται” αυτόματα με βάση την ώρα της χώρας που είναι επιλεγμένη στη συσκευή μας.

Καλούς αγώνες να έχουμε!

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status