iPhone 7 - Πληθαίνουν οι φήμες για την ενσωμάτωση 3 GB ποσότητας μνήμης RAM

iPhone 7 - Πληθαίνουν οι φήμες για την ενσωμάτωση 3 GB ποσότητας μνήμης RAM
ired.gr

Ετοιμαστείτε για μία ταχύτατη συσκευή iPhone 7, σε όλες τις λειτουργίες, εάν οι φήμες ευσταθούν!

Ανάπτυξη αναμένει η βιομηχανία των DRAM κατά το τρίτο τρίμηνο 2016, σύμφωνα με δύο ξεχωριστές πηγές τη εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι ανώνυμες πηγές, προβλέπουν μία ώθηση στις πωλήσεις RAM των 3 gigabytes, λόγω τη επερχόμενης συσκευής iPhone 7. Είναι ασαφές αν η πρόσθετη μνήμη θα εξοπλίσει μόνο τη μεγαλύτερη έκδοση “Plus”.

Τις απροσδιόριστες πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας, επικαλείται η τεχνολογική ιστοσελίδα DigiTimes και αναφέρει πως αναμένεται αύξηση στις μνήμες ποσότητας RAM 3 GB, οι οποίες θα φιλοξενηθούν στις επόμενης γενιάς συσκευές iPhone 7, έναντι των 2 GB των τωρινών. Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει στην άνοδο, το σύνολο του κλάδου, καθώς η μείωση της παραγωγής έχει επιβραδύνει ολόκληρη τη βιομηχανία, έχοντας περιορισμένες εφαρμογές και αυξημένη τιμολόγηση σε όλους τους τομείς.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7 Rumors : Όλα τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων iPhones 

Η αναφορά επισημαίνει πως κατασκευαστές επεξεργαστών, όπως οι Macronix International και Powertech έχουν παρουσιάσει αυξημένες εκτιμήσεις για τα κέρδη τους, που βασίζονται στην αύξηση της ζήτησης από κατασκευαστές smartphone. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως τέτοιου είδους εκτιμήσεις είναι ασυνήθιστες και αξιοσημείωτες σε μία στάσιμη αγορά, όπως αυτή των chip μνήμης RAM της κινητής τηλεφωνίας.

Η έκθεση αυτή έρχεται και συμφωνεί με μία παρόμοια πρόβλεψη του γνωστού πλέον αναλυτή Ming-Chi Kuo τον περασμένο Νοέμβριο, αν και ο αναλυτής είχε κάνει πρόβλεψη, μόνο για την μεγαλύτερη έκδοση iPhone 7 Plus (η χθεσινή αναφορά δεν το διευκρινίζει).

Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν η ιστοσελίδα DigiTimes βασίζεται στην αναδημοσίευση της πρόβλεψης του Kuo ή έχει όντως ξεχωριστή πηγή με συγκεκριμένες λεπτομέρειες, πέραν των εκτιμήσεων για την αύξηση των κερδών. Ωστόσο η ιστοσελίδα δεν φημίζεται για τη επιβεβαίωση των προβλέψεών της, ειδικά για τα μελλοντικά σχέδια της Apple, που σημαίνει πως η πιθανότητα εισαγωγής 3 GB ποσότητας μνήμης RAM στη μικρότερη έκδοση πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιφύλαξη.

Πρόσφατες αναφορές δείχνουν πως το φθινόπωρο του 2016 η συσκευή iPhone που θα κυκλοφορήσει, δεν θα είναι επανασχεδιασμένη εξωτερικά. Υπάρχει νέα τεχνολογία στα “σκαριά” η οποία όμως αργεί να “ωριμάσει”. Εξαρτήματα και στοιχεία που έχουν διαρρεύσει έως τώρα, δείχνουν παρόμοιο σχεδιασμό με τις συσκευές iPhone 6s και Plus με εξαίρεση την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών 3,5 mm.

To 2015 η συσκευή iPad Pro των 12,7 ιντσών ήταν η μόνη iOS συσκευή εξοπλισμένη με 4 GB ποσότητας μνήμης RAM. Οι συσκευές iPhone 6s, Plus και το iPad Pro 9,7 ιντσών φέρουν 2 GB ποσότητας μνήμης RAM.

από DINFUN