Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς να κατεβάσετε το Windows 10 Anniversary update στον υπολογιστή σας

Πώς να κατεβάσετε το Windows 10 Anniversary update στον υπολογιστή σας
ired.gr

Η επετειακή ενημέρωση των Windows 10 χαρίζει δώρα στους χρήστες. Εσείς κάνατε το REPLACE;

Όπως είχε υποσχεθεί, η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη μεγάλη ενημέρωση για τα Windows 10. Πρόκειται για το Windows 10 Anniversary REPLACE, την επετειακή έκδοση των Windows 10, ένα χρόνο μετά την επίσημη κυκλοφορία τους, η οποία φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά στο λειτουργικό σύστημα.

To Windows ink διευκολύνει ιδιαίτερα όσους χρησιμοποιούν stylus στο Windows tablet τους ή το smartphone. Η Cortana έχει τοποθετηθεί πάνω από την οθόνη κλειδώματος και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ερωτήσεις, να αναπαράγουν μουσική και να κάνουν πολλά ακόμη, χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσουν τον υπολογιστή τους. Είναι επίσης σε θέση να αποθηκεύσει όλες τις σημαντικές πληροφορίες σε όλες τις συσκευές και να παρέχει ειδοποιήσεις σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν την Cortana.

windows REPLACE 01

Ο browser Microsoft Edge απέκτησε περισσότερες βελτιώσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε αυτή την ενημερωμένη έκδοση, ενώ περιλαμβάνονται και οι πολυαναμενόμενες επεκτάσεις, για όσους αγαπούν να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις στα μέτρα τους.

Το REPLACE των Windows 10 θα κυκλοφορήσει σταδιακά σε όλο τον κόσμο αλλά προτεραιότητα θα δοθεί στα νεότερα μηχανήματα. Αν οι χρήστες έχουν επιλέξει οι ενημερώσεις να εγκαθίστανται αυτόματα στη συσκευή τους, το REPLACE θα εμφανιστεί από μόνο του.

Ένας από τους τρόπους που μπορείτε να κάνετε μια «χειροκίνητη» λήψη του REPLACE των Windows 10 είναι να ακολουθήσετε την εξής διαδρομή. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και Ασφάλεια > Windows REPLACE και κάντε κλικ στο Έλεγχος για ενημερώσεις. Αν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη, θα χρειαστούν μερικά κλικ για κατέβασμα και εγκατάσταση.

Ένας άλλος τρόπος για να κατεβάσετε την ενημερωμένη έκδοση είναι να πατήσετε στο «Μάθετε περισσότερα» και να οδηγηθείτε στη σελίδα υποστήριξης της Microsoft, από όπου μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο ISO στον υπολογιστή σας.

Σύντομα θα υπάρξει και παρόμοια ενημέρωση που θα αφορά τα Windows Phone.

Διαβάστε επίσης: «Πώς να προστατέψετε την ανωνυμία σας στα Windows 10;»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status