Εκτύπωση αυτής της σελίδας

4 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

4 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Farm Animal Games

Farm Animal Games

Από $1,99 > Δωρεάν

ΕΝΑ PUZZLE GAME TO ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ

Τα παιδιά θα λατρέψουν την επιβράβευση.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα: Ξεκλειδώστε όλα τα χαρακτηριστικά δωρεάν. Αγγίξτε το πλήκτρο ξεκλείδωμα στην κύρια οθόνη εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης κι επιβεβαιώστε την ενέργειά σας. Όλα τα τωρινά αλλά και τα μελλοντικά puzzle θα είναι διαθέσιμα στο παιδί σας χωρίς καμία χρέωση. Τα κομμάτια του puzzle εμφανίζονται πάνω δεξιά της οθόνης και το παιδί σας θα πρέπει με drag and drop να τα τοποθετήσει στις εγκοπές. Μόλις τοποθετήσει το πρώτο ένα νέο θα εμφανιστεί. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μία ποικιλία από αξιολάτρευτα ζώα - χαρακτήρες τα οποία αντιδρούν με διαφορετικό τρόπο το καθένα.

Game Link
Juggle: Pocket Machine

Juggle: Pocket Machine

Από $0,99 > Δωρεάν

ΜΙΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΣΕΠΗ

Θα σας βοηθήσει να συντονίσετε χέρι και όραση όπου κι αν πάτε.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι διαθέτει τρεις λειτουργίες οι οποίες απαιτούν από εσάς να κρατήσετε τους χρωματιστούς δίσκους στον αέρα μακριά από τα επικίνδυνα λέιζερ. Οι δίσκοι συνεχώς προστίθενται γι' αυτό προσπαθήστε να τους κρατήσετε όσο το δυνατό περισσότερο στην οθόνη για να κερδίσετε bonus πόντους. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης μία retro εμφάνιση και μπορείτε να δείτε τους καλύτερους παίκτες μέσω του Game Center το οποίο και υποστηρίζει.

Game Link
Voxel Invaders

Voxel Invaders

Από $0,99 > Δωρεάν

ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ARCADE GAME

Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για οπαδούς παιχνιδιών τύπου Space Invaders.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Πάρτε τον έλεγχο του διαστημοπλοίου αγγίζοντας και σύροντάς το δάχτυλό σας ακριβώς κάτω από αυτό. Το διαστημόπλοιο πυροβολεί αυτόματα έτσι το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι είναι να στοχεύετε από τη μία και να αποφεύγετε από την άλλη τα βλήματα του εχθρού. Οι εχθροί έχοντας οποιοδήποτε σχήμα, μέγεθος εμφανίζονται σταδιακά από την κορυφή της οθόνης και προετοιμάζονται για μάχη. Προσπαθήστε να πάρετε τα power ups που θα εμφανιστούν από τα εχθρικά κατεστραμμένα διαστημόπλοια καθώς θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε περισσότερο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει περισσότερα από 140 στάδια, νέα power ups και επικές μάχες.

Game Link
Bear Winter

Bear Winter

Από $1,99 > Δωρεάν

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΌΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ BEAR WINTER.

Είναι για παίκτες που έχουν κουραστεί από τα συνηθισμένα μηχανικά παιχνίδια.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Στο παιχνίδι Bear Winter ο μόνος τρόπος για επιβιώσετε είναι να προετοιμαστείτε κατάλληλα καθώς οι αρκούδες έρχονται. Θα πρέπει πάντα να παραμένετε ζεστοί ανάβοντας φωτιές και συλλέγοντας βέλη για να απομακρύνετε τις αρκούδες και βελανίδια για ανασύσταση της υγείας σας. Για να το πράξετε αυτό, σύρετε οποιαδήποτε από τις στήλες. Αν δεν δημιουργήσετε μία σειρά από 3 φωτιές, χάνετε. Προκειμένου να επιβιώσετε περισσότερες ημέρες προσπαθήστε να συγκεντρώσετε βελανίδια, φωτιές και να δημιουργήσετε νέα παιχνίδια με τα παραπάνω κομμάτια.

Game Link
Paintball Rush

Paintball Rush

Από $2,99 > Δωρεάν

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PAINTBALL RUSH.

Είναι για οπαδούς παιχνιδιών one-touch.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα: Απενεργοποιήστε τις διαφημίσεις και ξεκλειδώστε το διπλασιασμό των αστεριών. Θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε μόνο έναν γύρο πρώτα. Στη συνέχεια πατήστε στα εικονίδια των in-app αγορών στη δεξιά πλευρά της οθόνης κι επιβεβαιώστε την ενέργειά σας. Το παιχνίδι Paintball Rush, είναι εύκολο και διασκεδαστικό. Οι σωλήνες που βρίσκονται στο πάνω και κάτω μέρος μεταφέρουν μπάλες οι οποίες ταιριάζουν με το χρώμα τους. Θα πρέπει να εισάγετε περισσότερους αγωγούς όσο εξελίσσεται το παιχνίδι. Συλλέξτε αστέρια για να ξεκλειδώσετε νέα θέματα.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status