3 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

3 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Tower of Fortune

Tower of Fortune

Από $0,99 > Δωρεάν RETRO-STYLE RPG ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ Είναι για οπαδούς των παιχνιδιών RPG που αρέσκονται στο είδους one-button game play. Γιατί σας το προτείνουμε; Παίξτε ως βετεράνος ήρωας ο οποίος αναγκάζεται να αρπάξει το σπαθί του όταν η κόρη του απαγάγεται από άγνωστες δυνάμεις. γυρίστε τον τροχό της μάχης και κερδίστε χρυσό και ειδικά αντικείμενα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 39 διαφορετικούς εχθρούς, 37 είδη εξοπλισμού, 39 επίπεδα 12 αναζητήσεις και 3 διαφορετικά αποτελέσματα.

Game Link
Skill Game

Skill Game

Από $2,99 > Δωρεάν

ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ SKILL GAME

Θα κρατήσει σε εγρήγορση οπαδούς των puzzle games.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ο στόχος σς είναι να συνδέσετε όλους τους αριθμούς σε αύξουσα σειρά χωρίς να αγγίξετε τις γραμμές που ήδη δημιουργήσατε. Η διαδικασία για να το επιτύχετε απαιτεί επιδεξιότητα και στρατηγική. Σιγουρευτείτε πως θα αξιοποιήσετε το σκόπευτρο στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης διαφορετικά δύσκολα θα τα καταφέρετε. Το παιχνίδι περιλαμβάνει απεριόριστο αριθμό τυχαίων επιπέδων, προσαρμοσμένο επίπεδο δυσκολίας καθώς και υποστήριξη καλύτερων χρόνων και Game Center.

Game Link
Aureus

Aureus

Από $1,99 > Δωρεάν

ΤΑΙΡΙΑΞΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ AUREUS

Είναι ιδανικό για όποιον θέλει να εξασκήσει δεξιότητες απομνημόνευσης.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ρίξτε μία προσεκτική ματιά στον πίνακα ενώ φωτίζεται γιατί τα φώτα θα κλείσουν. Θα πρέπει στη συνέχεια να ταιριάξετε τα στοιχεία για να δημιουργήσουν ηλεκτρικές κενώσεις που θα φωτίσουν για λίγο τον πίνακα για να αποσυντεθούν τα στοιχεία και να δημιουργήσουν χρυσό. Ενώ ο πίνακας φωτίζεται για λίγο από την προηγούμενη επιτυχία θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρείτε τα στοιχεία που βρίσκονται ευθυγραμμισμένα. Εάν δεν προλάβετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις υποδείξεις. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες, για να αναβαθμίσετε το χρυσό, για τα επιτεύγματα σας και λειτουργία Game Center.

Game Link
Calc 2M - Scientific Calculator

Calc 2M - Scientific Calculator

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ CALC 2M

Κατάλληλη για φοιτητές, καθηγητές και οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρεται για μία πανίσχυρη αριθμομηχανή.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η Αριθμομηχανή Calc 2M εστιάζει στην εμπειρία του χρήστη. Όπως μπορείτε να κάνετε υπολογισμούς μπορείτε και να ανατρέξετε στο ιστορικό σας. Είστε σε θέση με drag and drop να εισάγετε προηγούμενους λογαριασμούς και να χρησιμοποιήσετε τα αποτελέσματά τους. Μια γραμμή εργαλείων στην κορυφή της οθόνης δίνει πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες. Οι υπολογισμοί μπορούν να επεξεργαστούν, να αντιγραφούν και να επικολληθούν οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε στιγμή. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει μικρο-εφαρμογή (Widget) και υποστήριξη Apple Watch.

App Link
TaskMatrix

TaskMatrix (iPad only)

Από $2,99 > Δωρεάν

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ TASKMATRIX

Παρέχει ένα διαφορετικό τρόπο για να διαχειριστείτε τις ιδέες και τις προγραμματισμένες εργασίες σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή TaskMatrix είναι ένα μεγάλο δίκτυο για όλες τις εργασίες και τα εγχειρήματά σας. Είστε σε θέση να μετονομάσετε και να προσαρμόσετε τις κατηγορίες σημειώσεων. Στη συνέχεια τοποθετήστε όλες τις ιδέες σας και τις εργασίες, οι οποίες μπορεί να συμπεριλαμβάνουν επίπεδα προτεραιότητας όπως ημερομηνίες και να εισάγετε όσο κείμενο θέλετε εντός. Οι εγγραφές σας μπορούν να ταξινομηθούν, να επεξεργαστούν και να επισημανθούν ως ολοκληρωμένες. Είστε επίσης σε θέση να αναδιατάξετε τις σημειώσεις σας με απλές χειρονομίες. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε και την εμφάνιση όλων των εγγραφών.

App Link