2 / 8 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

2 / 8 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

PixelWakker

PixelWakker

Από $2,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΣΕ PIXEL ART ME ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ PIXELWAKKER

Είναι για εκείνους που απολαμβάνουν τα εφέ φωτογραφιών όπως για παράδειγμα την εφαρμογή Percolator.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή PxelWakker σας επιτρέπει να εισάγετε οποιαδήποτε φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη σας ή να συλλάβετε νέα μέσα από την εφαρμογή. Στη συνέχεια είστε σε θέση να επιλέξετε μέσα από 20 διαφορετικά εφέ pixel art. Μπορείτε να ρυθμίσετε ανεξάρτητα τη συχνότητα και την ένταση του αποτελέσματος μέσω ρυθμιστικών. Η τελική δημιουργία σας δύναται να αποθηκευτεί ή να διαμοιραστεί στα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα.

App Link
Word Wonderland (Elementary) Full

Word Wonderland (Elementary) Full

Από $1,99 > Δωρεάν

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΌ ΤΗΝ MCGRAW-HILL Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΛΕΞΕΩΝ

Προορίζεται για μαθητές ηλικίας 3-6 ετών

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ένας φιλικός αστροναύτης θέλει να βοηθήσει την πλοήγηση στο διαστημικό σταθμό. Το παιδί σας είναι σε θέση να τον βοηθήσει να κάνει τα κατάλληλα άλματα, να του δώσει τις προμήθειες, και δείχνοντάς του το δρόμο μέσα από από διάφορες προκλήσεις λέξεων. Συμπεριλαμβάνονται ρίζες, φωνήεντα και κλιτικές εγκλίσεις. Η εφαρμογή περιλαμβάνει 4 επίπεδα δυσκολίας με δυνατότητα, πολλαπλών χαρακτήρων.

Game Link
Grammar Wonderland (Primary)

Grammar Wonderland (Primary)

Από $2,99 > Δωρεάν

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MCGRAW-HILL Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΜΙΝΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή για παιδιά ηλικίας 4-7 ετών.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Θα είστε σε θέση να προπονήσετε το παιδί σας σε ρήματα, επίθετα μέσα από το κολύμπι, την εκτροφή χαμαιλέοντα και πετώντας κροτίδες σε παπαγάλους. Η εφαρμογή περιλαμβάνει 3 κόσμους για να εξερευνήσει το παιδί σας με πολλαπλές προκλήσεις για να εξασκήσετε τις δεξιότητες του ξεχωριστά, στα 4 επίπεδα δυσκολίας.

Game Link
Army Antz™

Army Antz™

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ANTZ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ARMY ANTZ

Είναι για οπαδούς παιχνιδιών πραγματικού χρόνου και στρατηγικής

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η αποστολή σας είναι να ανοίξετε το δρόμο προς την κρυψώνα του εχθρού και να ρίξετε τη βασίλισσα πριν κάνουν το ίδιο σε εσάς. Το παιχνίδι Army Antz σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ 13 διαφορετικών ειδών όπλων. μπορείτε όμως να χρησιμοποιήστε έως 5 από αυτά οπότε να είστε συνετοί. Στη μάχη είστε σε θέση να προχωρήσετε κάθε μυρμήγκι ξεχωριστά και να χρησιμοποιήσετε exta όπλα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 19 αρένες, 4 επίπεδα δυσκολίας και multiplayer game στην ίδια συσκευή για iPad.

Game Link
Grammar Wonderland (Elementary)

Grammar Wonderland (Elementary)

Από $2,99 > Δωρεάν

ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Είναι σημαντικό για παιδιά δημοτικού.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Θα είστε σε θέση να προπονήσετε το παιδί σας στα ουσιαστικά, τα ρήματα, κι επίθετα πετώντας αεροπλάνα, ταΐζοντας αρκούσες και πετώντας βάζα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τέσσερις κόσμους για να εξερευνήσετε μαζί με το παιδί σας με πολλαπλές προκλήσεις δοκιμάζοντας κάθε δεξιότητα ξεχωριστά. Το παιχνίδι υποστηρίζει πολλαπλά προφίλ.

Game Link