Κάνουν θραύση τα power banks εξαιτίας του Pokemon Go

Κάνουν θραύση τα power banks εξαιτίας του Pokemon Go
ired.gr

Μεγάλη ζήτηση έχουν τα power banks που φορτίζουν τις συσκευές εν κινήσει στο κυνήγι για τα Pokemon.

Αν είστε ενεργός παίκτης του Pokemon Go, θα γνωρίζετε πολύ καλά πόσο καταστροφικό μπορεί να είναι το παιχνίδι για τη ζωή της μπαταρίας της συσκευής σας. Δύο ώρες παιχνιδιού και το iPhone σας μπορεί να πάει από την πλήρη φόρτιση στην απενεργοποίηση λόγω εξάντλησης της μπαταρίας.

Η ζήτηση για επιπλέον μπαταρία on the go είναι τόσο μεγάλη που οι πωλήσεις των εξωτερικών μπαταριών αλλά και των θηκών με ενσωματωμένη μπαταρία έχουν διπλασιαστεί ή και τριπλασιαστεί ήδη από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του Pokemon Go. O Allen Fung, manager της εταιρείας RAVPower, που πουλά power banks στο Amazon, δήλωσε ότι, πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, πωλούνταν 500 μονάδες ανά ημέρα ενώ σήμερα ο αριθμός έχει σχεδόν διπλασιαστεί, φθάνοντας τα 750-800 τεμάχια την ημέρα.

power banks 01

Στην σελίδα της εταιρίας gadgets, Scosche, έχει διπλασιαστεί η επισκεψιμότητα τις τελευταίες δυο εβδομάδες και ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν οι χρήστες σε συγκεκριμένα προϊόντα όπως μπαταρίες για back up και οι πωλήσεις έχουν τριπλασιαστεί.

Ένας εκπρόσωπος της Anker, μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες της τεχνολογίας φόρτισης USB, ανέφερε ότι το Pokemon Go έχει τεράστιο αντίκτυπο στις πωλήσεις, ειδικά στα μοντέλα Powercore 20100 mAh και 10000 mAh. Δεν είναι λίγοι και όσοι κάνουν προσφορές και εκπτώσεις για να ανταγωνιστούν το ενδιαφέρον των πελατών για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το μοναδικό ερώτημα είναι αν το Pokemon Go θα είναι μια διαρκής επιτυχία ή μια μανία με ημερομηνία λήξης. Το τελευταίο θα σήμαινε μια προσωρινή αύξηση στις πωλήσεις, το πρώτο ένα τεράστιο όφελος για το σύνολο της βιομηχανίας.

Διαβάστε επίσης: «Φόρτιση on the go: τι είναι τα power banks;»

Από mirelen