Εκτύπωση αυτής της σελίδας

30 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

30 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Hungry Squid

Hungry Squid

Από $1,99 > Δωρεάν

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ HUNGRY SQUID

Είναι για οπαδούς των puzzle λογικής.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Στόχος σας είναι να συγκεντρώσετε όσο περισσότερο μελάνι από καλαμάρι μπορείτε όσο γίνετε πιο μακριά από τα πλακίδια. Τα πλακίδια έχουν διαφορετικά σύμβολα πάνω τους υποδεικνύοντας προς τα που θα κινηθεί το μελάνι. Θα πρέπει να μετακινήσετε τα πλακίδια όσο πιο γρήγορα μπορείτε πριν ακουστεί το ρολόι. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 6 ενότητες, 90 επίπεδα, τρεις λειτουργίες επιτεύγματα και πίνακες, καθώς και υποστήριξη Game Center.

Game Link
Calendarium

Calendarium

Από $0,99 > Δωρεάν

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Είναι για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν κάτι κάθε μέρα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Calendarium σας βοηθά να ζείτε ταυτόχρονα στο παρελθόν και το παρόν. Στο πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζει τη σημερινή ημερομηνία, την εβδομάδα του έτους, την ώρα ανατολής και δύσης του ηλίου και των αριθμό των ημερών που πέρασαν και απομένουν από το έτος που διανύετε. Το κάτω τμήμα περιλαμβάνει όλα τα ιστορικά γεγονότα και τις μεγάλες αργίες της σημερινής ημέρας. Πατήστε και κρατήστε πατημένο για ένα γεγονός για να το μοιραστείτε μέσω twitter, Facebook, γραπτών μηνυμάτων ή ηλεκτρονική αλληλογραφία.

App Link
Coloring Farm

Coloring Farm

Από $2,99 > Δωρεάν

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ

Ένα διαδραστικό βιβλίο ζωγραφικής σχεδιασμένο για μικρά παιδιά.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιδί σας μπορεί να γεμίσει περισσότερες από 10 διαφορετικές σκηνές πατώντας απλά πάνω στον άχρωμο καμβά. Καθώς το παιδί σας προχωρά διαδραστικά πλασματάκια και αντικείμενα εμφανίζονται. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης χρήσιμες συμβουλές έτσι ώστε ακόμη και τα μικρά παιδιά να μπορούν να συμμετέχουν στη διασκέδαση.

Game Link
Project Reno

Project Reno

Από $1,99 > Δωρεάν

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΚΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΆ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Είναι ιδανική για αρχιτέκτονες, εργολάβους και ιδιοκτήτες σπιτιών με συνεχή έργα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Project Reno σας παρέχει πλήρη έλεγχο από όλες τις πλευρές του έργου σας. Είστε σε θέση να συνδέσετε επαφές με έργα και να παρέχετε λεπτομέρειες σχετικές με το κόστος, την ενημέρωση της κατάστασης, και να ορίσετε ημερομηνίες έναρξης αποπεράτωσης. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε φωτογραφίες και πληροφορίες τοποθεσίας, προσφέροντας μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Τα εγχειρήματα που έχετε εισάγει είστε σε θέση να τα αναζητήσετε από την κατάσταση, το όνομα, τον αριθμό ή την επαφή με την οποία το έχετε συνδέσει έτσι ώστε να έχετε τα πάντα τακτοποιημένα και προσβάσιμα.

App Link
Carmageddon

Carmageddon

Από $0,99 > Δωρεάν

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ CARMAGEDDON

Είναι ιδανικό για τους οπαδούς των παιχνιδιών δράσης πέρα από τα όρια.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι για όλους. Παρουσιάζει μεγάλο βαθμό βίας και χυδαίας γλώσσας, αλλά αυτή είναι και η πρόθεση του, ένα άλλο είδος διασκέδασης. Μπείτε πίσω από τιμόνι του αυτοκινήτου σας μια φονική μηχανή η οποία θα πρέπει να ολοκληρώσει τρεις στόχους, για να επιτύχει την τέλεια βαθμολογία. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητό σας για μέγιστη αποτελεσματικότητα στις δολοφονίες και να αποφύγετε τη δική σας καταστροφή. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 11 περιβάλλοντα, 36 επίπεδα, 288 τρελούς αντιπάλους, 30 οχήματα για να χρησιμοποιήσετε, υποστήριξη iCloud και Game Center.

Game Link
Music Visualizer ~ Rabbit Hole

Music Visualizer ~ Rabbit Hole

Από $2,99 > Δωρεάν

ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ RABBIT HOLE

Είναι υπέροχη για κοινωνικές ρυθμίσεις.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Rabbit Hole σας επιτρέπει να εισάγετε οποιοδήποτε τραγούδι ή μία λίστα αναπαραγωγής από τη βιβλιοθήκη σας. Στη συνέχεια αγγίξτε το play και μετατρέψτε την απεικόνιση σε πλήρη οθόνη. Τα beats, τα tempo και γενικά όλη η μουσική θα αντικατασταθεί από έγχρωμα μοτίβα δημιουργώντας μία ευχάριστη διάθεση. Η εφαρμογή είναι επίσης σε θέση να αποκτήσει πρόσβαση στο μικρόφωνο και να συλλέξει ήχους από το περιβάλλον σας. Η οπτικοποίηση της εφαρμογής Rabbit Hole μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους ώστε κάθε φορά να παίρνετε μια διαφορετική εμπειρία.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status