Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple σχεδιάζει παρουσία στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης

Η Apple σχεδιάζει παρουσία στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης
ired.gr

Νέα Apple Stores ετοιμάζονται να προστεθούν στα σημεία λιανικής πώλησης της εταιρείας.

O Jaoson Barlia διευθυντής λιανικής της Apple, μοιράστηκε με τα μέσα ενημέρωσης, τις τοποθεσίες δύο νέων καταστημάτων της εταιρείας, το ένα εκ των οποίων ανοίξει αύριο Σάββατο στο Μπρούκλιν. Το δεύτερο κατάστημα σύμφωνα με αξιόλογες πηγές, αναμένεται στο Εμπορικό Κέντρο “Oculus” ένα θολωτό συγκρότημα περίπου ένα τετράγωνο μακριά από το World Trade Center Tower.

Διαβάστε επίσης: Apple Store, Chongqing: Έμφαση στην τέχνη και στην αρμονία

Θα πρέπει να σημειώσετε πως το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπόριου θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρο για ένα κατάστημα Apple Store, δεδομένης της παρουσίας στη πιο δυνατή οικονομικά περιοχή της Νέας Υόρκης και φυσικά της κίνησης ενός World Trade Center.

H Νέα Υόρκη είναι η πιο “πυκνοκατοικημένη” περιοχή από πλευράς καταστημάτων της Apple, από οποιαδήποτε πόλη στον κόσμο. Υπάρχουν έξι Apple Stores στο Μανχάταν και πολλά ακόμη στους υπόλοιπους δήμους και τις γύρω περιοχές. Φυσικά δεν οφείλεται μόνο στην οικονομική ευρωστία των κατοίκων, αλλά και στη μεγάλη προσέλκυση τουριστών.

H τοποθεσία - στόχος φημολογείται εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη. Ο γίγαντας της τεχνολογίας θα επεκτείνει την παρουσία του στην περιοχή με τις δύο αυτές στρατηγικές κινήσεις.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status