Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Pokemon Go - Για εσάς που αντιστέκεστε στο παιχνίδι, δεν θα είναι για πολύ

Pokemon Go - Για εσάς που αντιστέκεστε στο παιχνίδι, δεν θα είναι για πολύ
ired.gr

Για όλους εσάς που θεωρείτε το Pokemon Go μεγάλη τρέλα και ανοησία, αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό.

Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι περπατάνε περίεργα στο δρόμο

1

Θα συμφωνήσουμε όλοι στο ότι είναι εξαιρετικά ενοχλητικό να περπατάτε στο δρόμο και κάποιος μπροστά σας να σταματά απότομα. Το πρόσωπο αυτό έχει ένα καλό λόγο να το κάνει: θέλει να πιάσει ένα Pokemon στο πεζοδρόμιο. Για κάποιον που δεν παίζει Pokemon Go, κάτι τέτοιο ακούγεται εξαιρετικά ανόητο και απογοητευτικό αλλά για τους παίκτες, η απόκτηση άλλου ενός Pokemon φέρνει απίστευτη ευτυχία στην καθημερινή ζωή.

Είναι το μέλλον των Video Games

2

Το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας σας επιτρέπει να πιάσετε Pokemon με βάση την πραγματική σας τοποθεσία. Εξαιτίας της τεράστιας επιτυχίας του παιχνιδιού, η ενσωμάτωση της εικονικής πραγματικότητας με τα smartphones θα κάνει τους προγραμματιστές να αλλάξουν τον τρόπο που θα φτιάχνουν τα μελλοντικά βιντεοπαιχνίδια.

Συγνώμη αλλά εσείς είστε η μειοψηφία

3

Αν δεν παίζετε Pokemon Go, είστε πιο σπάνιο είδος και από ένα Dratini στο Pokemon Wild. Σύμφωνα με τη SurveyMonkey, το app είναι ήδη το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία της Αμερικής και πάνω από 21 εκατομμύρια άνθρωποι κυνηγούν τους φίλους του Pikachu. Με τους σημερινούς ρυθμούς ανάπτυξης, το Pokemon Go μπορεί να ξεπεράσει το Google Maps και το Snapchat. Πρόκειται για κάτι τεράστιο και ανεξέλεγκτο.

Είναι εθιστικό

4

Πολύς κόσμος έχει ανάγκη από μια νέα και δροσερή τάση για να την ακολουθήσει. Είτε πρόκειται για μια νέα σειρά στο Netflix ή ένα νέο app στο iOS. Η εφαρμογή είναι απίστευτα διασκεδαστική και έχει δώσει σε εκατομμύρια ανθρώπους ένα κοινό ενδιαφέρον που δεν χορταίνεται.

Διαβάστε επίσης: «Pokemon Go – Παγκόσμια φρενίτιδα για το παιχνίδι της Nintendo»

 

Η νοσταλγία των 90’s είναι μεγάλη

5

Για πολλούς το Pokemon Go τους επιστρέφει πίσω στην παιδική τους ηλικία. Η εφαρμογή ενσωματώνει όλα τα καλύτερα της δεκαετίας του 90 με την τεχνολογία του 2016.

Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι

6

Δεδομένου ότι το παιχνίδι χρησιμοποιεί την πραγματική θέση του χρήστη «μπλέκεται» εύκολα με την κανονική ζωή. Μπορεί να πρόκειται για μια ομάδα εικόνων κινουμένων σχεδίων στην οθόνη του smartphone αλλά το παιχνίδι, επίσης, προσφέρει αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και τους ανθρώπους αλλά και με πραγματικά σημεία ενδιαφέροντος, όπως εστιατόρια και καταστήματα, τα Pokestops.

Τα Pokemon ήρθαν για να μείνουν

7

Με περισσότερους ενεργούς χρήστες από το Tinder, το Pokemon Go φαίνεται ότι θα μείνει για πολύ ανάμεσά μας. Οπότε αν είστε κι εσείς έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας, κατεβάστε το παιχνίδι από το Google Play ή το App Store, ανάλογα με τη συσκευή σας. Αν αντιστέκεστε ακόμη, τότε είστε σίγουρα μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα.

Διαβάστε επίσης: «Pokemon Go – Ο απόλυτος οδηγός για να ξεκινήσετε το παιχνίδι»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status