Εκτύπωση αυτής της σελίδας

28 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

28 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Hatchi

Hatchi

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ HATCHI MONSTER ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ RETRO ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Είναι για όσους απολαμβάνουν παιχνίδια δεκαετίας του '90.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Δεν χρειάζεται να είστε ένα παιδί της δεκαετίας του '90 για να απολαύσετε το Hatchi. Το τερατάκι θα εκκολαφθεί παίζοντας μαζί του, και θα πρέπει να φροντίσετε να μεγαλώσει χαρούμενο και υγιές. Τα τερατάκια Hatchi έχουν την δυνατότητα να παλεύουν με αντίπαλο σε multiplayer μονομαχίες. Μέχρι να δυναμώσει το Hatchi μπορείτε να λαμβάνετε μέρος σε μερικά mini-game συμπεριλαμβανομένων των Whack a Hatchi και Hatchi Matchi.

Game Link
Numbers and Counting Match Games

Numbers and Counting Match Games (US Store)

Από $2,99 > Δωρεάν

ΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

Ιδανικό για γονείς με παιδιά στο νηπιαγωγείο.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα: Ξεκλειδώστε όλα τα περιεχόμενα δωρεάν: Απλά πατήστε το πλήκτρο Unlock στην κύρια οθόνη και εισάγετε τον παρεχόμενο κωδικό κι επιβεβαιώστε την ενέργειά σας. Η εφαρμογή είναι εξοπλισμένη με ώρες διασκέδασης και πολύχρωμα στοιχεία για να συνδυάσετε. Ανάλογα με το επίπεδο και την ικανότητα του παιδιού σας μπορείτε είτε να παίζετε με κρυμμένες κάρτες είτε ανοιχτές για να γίνουν τα πράγματα ευκολότερα. Συμβουλές είναι επίσης διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή εάν χρειαστεί. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επαγγελματική αφήγηση για κάθε αντικείμενο που συμπεριλαμβάνεται, θετική ενίσχυση και γονικό έλεγχο.

Game Link
har•mo•ny 3

har•mo•ny 3

Από $2,99 > Δωρεάν

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ BLOCKS ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΤΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΝΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Το παιχνίδι Harmony 3 είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα puzzle game εύκολο για τα μάτια, μουσικό για τα αυτιά και προκλητικό για το μυαλό.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το Harmony 3 είναι μία αριστοτεχνική επέκταση των αρχικών εκδόσεων γρίφων από την BorderLeap. Έρχεται τόσο κοντά στην τελειότητα των puzzle του είδους. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να ανταλλάξετε blocks με αγγίγματα ούτως ώστε να ταιριάζουν με την παλέτα χρωμάτων. Τ blocks μπορούν να ανταλλαχθούν κάθετα ή οριζόντια. Ο αριθμός των κινήσεων κάθε block υποδεικνύεται από τις μαύρες τελίτσες πάνω τους. Θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις κινήσεις για κάθε block ώστε να ολοκληρωθεί το puzzle. Το ταίριασμα το χρωμάτων από μόνο του, δεν είναι αρκετό. Το Harmony 3 περιλαμβάνει εκατοντάδες επίπεδα με νέα θέματα διακοπών.

Game Link
Fuel

Fuel

Από $0,99 > Δωρεάν

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΠΟΣΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ FUEL

Μία εξαιρετική εφαρμογή για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίζει πόσα ξοδεύει για καύσιμα.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, προσθέστε ένα τουλάχιστον όχημα στη βάση δεδομένων. Η εφαρμογή Fuel σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πολλά οχήματα ταυτόχρονα. Όταν έρθει η ώρα για γέμισμα, επιλέξτε το όχημα και καταγράψτε την απόσταση που διανύσατε, την τιμή και την ποσότητα καύσιμου που εισαγάγατε. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην εφαρμογή. Είστε επίσης σε θέση να καταγράφετε και όλες τις υπόλοιπες δαπάνες που αφορούν το όχι, αν είναι απαραίτητο. Όλα τα έξοδα του οχήματός σας, οι τιμές καυσίμων και οι κατανάλωση εμφανίζονται σε γράφημα.

App Link
Cradle of Egypt

Cradle of Egypt

Από $4,99 > Δωρεάν

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PUZZLE GAME

Είναι για gamers οι οποίοι συνδυάζουν τη διασκέδαση με την οικοδόμηση πόλεων.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Cradle of Egypt θα σας οδηγήσεις σε ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα από τη γη του Φαραώ. Για να ολοκληρώσετε ένα επίπεδο, θα πρέπει να έχετε σπάσει όλα τα μαρμάρινα δισκία κάτω από τα τούβλα. Για να γίνει αυτό δημιουργήστε συνδυασμούς των τριών η περισσότερων με ένα χτύπημα. Εάν συνδυάσετε κάποια τούβλα θα λάβετε χρυσά νομίσματα. Οι ζωές και τα νομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία της πόλης σας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 100 επίπεδα, mini-games, λειτουργία αναμέτρησης με το χρόνο ή λειτουργία χαλαρή.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status