Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - Ίσως και να μην φέρει τον τίτλο σειράς "7"

iPhone 7 - Ίσως και να μην φέρει τον τίτλο σειράς "7"
ired.gr

Έχετε να προτείνετε όνομα για το επερχόμενο iPhone; Μάλλον δεν θα φέρει τον τίτλο συνέχειας iPhone 7.

Με την επερχόμενη iPhone συσκευή να αναμένεται με ελάχιστες διαφορές από την τωρινή έκδοση iPhone 6s, η τεχνολογική ιστοσελίδα apfepage.de αναφέρει τα εξής: Σύμφωνα με πήγες οι οποίες προέρχονται από την εφοδιαστική αλυσίδα της Apple, η επερχόμενη συσκευή ίσως να αποκαλείται iPhone 6 SE και όχι όπως η εταιρεία μας έχει συνηθίσει αριθμητικά, ως iPhone 7. Ενισχύοντας την υπόθεση αυτή, όλα τα παρελκόμενα καθώς και η συσκευασία της επερχόμενης συσκευής φέρουν τον τίτλο αυτό.

Σε περίπτωση που μία τέτοια υπόθεση επαληθευθεί θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα αλλάξει την ονοματοδοσία της μετά την εισαγωγή της συσκευής iPhone 4s, το 2011. Η αλλαγή αυτή φαίνεται να έχει βάση κατά τη γνώμη μας διότι οι επερχόμενες συσκευές φαίνεται να μην συμπεριλαμβάνουν πολλές οπτικές αναβαθμίσεις οι οποίες θα δικαιολογούσαν τον τίτλο iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

H Apple συνήθως αλλάζει τον τίτλο μιας συσκευής όταν συνδυάζει εμφανισιακές αλλαγές με αναβάθμιση του υλικού της. Οι συσκευές που θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο φαίνεται να μην ανήκουν σε αυτές και θα φέρουν πιθανώς μία αδιάβροχη κατασκευή, ενώ η εταιρία θα προβεί σε αφαίρεση του μεγαλύτερου μέρους των “ταινιών” κεραίας από το iPhone.

Διαβάστε επίσης: Μια πρώτη ματιά στο iPhone 7!

Στις αλλαγές που θα μας παρουσιάσει η Apple στην ετήσια εκδήλωσή της, φαίνεται πως θα συμπεριληφθούν μία βελτιωμένη σε απόδοση κάμερα, μεγαλύτερη διάρκεια στη ζωή της μπαταρίας, ταχύτερη απόδοση και στερεοφωνικά ηχεία. Όλες αυτές οι αλλαγές συνδυαστικά, σίγουρα θα οδηγήσουν σε μία μεγάλη βελτίωση από πλευράς χρηστικότητας σε σύγκριση με τις τωρινές συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι ικανές ώστε να λάβουν οι νέες συσκευές τον τίτλο iPhone 7.

Ποια είναι η δική σας άποψη; Πώς πιστεύετε πως η Apple θα αποκαλέσει την επερχόμενη συσκευή, iPhone 6 SE ή διαφορετικά;

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status