Jailbreak iOS 9.2 / 9.3.3 - Χωρίς τη χρήση υπολογιστή

Jailbreak iOS 9.2 / 9.3.3 - Χωρίς τη χρήση υπολογιστή
ired.gr

Εάν περιμένατε ανυπόμονα το Jailbreak, ήγγικεν η ώρα να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας!

Αργά χθες βράδυ η πολυμήχανη ομάδα Pangu, κυκλοφόρησε εργαλείο Jailbreak για τις εκδόσεις λειτουργικού iOS 9.2 έως και την τελευταία iOS 9.3.3. Το εργαλείο απαιτεί να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών 25PP, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο για υπολογιστές Windows, αφήνοντας προς το παρόν εκτός τους χρήστες υπολογιστών Mac, από την όλη διασκέδαση.

Όμως οι προγραμματιστές Ahmed ALNeamy και iMokhles, έκαναν δυνατή την απελευθέρωση (Jailbreak) οποιασδήποτε συσκευής 64-bit σε όλες τις εκδόσεις, χωρίς την ανάγκη χρήσης υπολογιστή.

Ακριβώς όπως η εφαρμογή Jailbreakme - για όσους θυμούνται πολύ παλαιότερα - μπορείτε απλά να επισκεφθείτε τη σελίδα PPHelper, μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής Safari, να πατήσετε το πλήκτρο εγκατάσταση, ακολουθώντας κάποια στοιχειώδη βήματα και να ξεκλειδώσετε από τα δεσμά της Apple, τη συσκευή σας.

Εάν είστε νέος χρήστης και δεν γνωρίζετε τι είναι η διαδικασία Jailbreak ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Διαβάστε: Jailbreak: Καλή ή κακή ιδέα;

Αξίζει να αναφέρουμε πως το εργαλείο αυτό θα λειτουργήσει με το ίδιο σύνολο συσκευών που υποστηρίζει και το εργαλείο της ομάδας Pangu. Συγκεκριμένα συμπεριλαμβάνονται οι συσκευές:

  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone SE
  • iPad mini 2/ 3 /4
  • iPad Air /2
  • iPad Pro
  • iPod Touch 6G

Δεδομένου πως και αυτό το εργαλείο είναι Semi tethered, θα χρειαστεί να επαναλάβετε ορισμένα βήματα, σε περίπτωση επανεκκίνησης της συσκευής σας. Το σημαντικό είναι πως η διαδικασία αυτή δεν απαιτεί σύνδεση με υπολογιστή, οπότε η επαναφορά του Jailbreak γίνεται και πάλι μέσα από τη συσκευή, εύκολα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και τη πρέπει να προσέξετε επί της διαδικασίας.

Jailbreak iOS 9.2 - 9.3.3 χωρίς τη χρήση υπολογιστή

1. Εισάγετε την παρακάτω διεύθυνση στην προεγκατεστημένη εφαρμογή περιήγησης Safari, ώστε να εμφανιστεί η σελίδα που εμπεριέχει το εργαλείο Jailbreak.

(https://webflames.net/Jailbreak) Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν δύο σημεία:

  • Θα πρέπει να υποβάλλετε τον σύνδεσμο 4-5 φορές εάν λαμβάνετε μήνυμα λάθους μέχρι να εμφανιστεί η σελίδα, λόγω φόρτου επισκεψιμότητας.
  • Προσοχή στην πληκτρολόγηση το “Jailbreak” με “J” κεφαλαίο, αλλιώς δεν θα εμφανιστεί.

2. Αγγίξτε το πλήκτρο “Install” για να γίνει εγκατάσταση της εφαρμογής.

3. Ακολουθήστε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Γενικά > Προφίλ /Διαχείριση συσκευών > AKRAM AL NEAMI BUILDING MA > Επαλήθευση “Να θεωρούνται αξιόπιστες εφαρμογές από AKRAM AL NEAMI.....

 

4. Θα λάβετε το αναδυόμενο μήνυμα “Αίτημα από AKRAM... για λήψη γνωστοποιήσεων.

5. Στη συνέχεια μία γνωστοποίηση θα εμφανιστεί στην οθόνη κλειδώματος, η συσκευή θα επανεκκινήσει και η εφαρμογή Cydia θα είναι εγκατεστημένη στη συσκευή σας.

Διαβάστε επίσης: Υποβάθμιση του λειτουργικού iOS 10 στην επίσημη διαθέσιμη έκδοση 

Δείτε αναλυτικά στο video που επισυνάπτουμε στη συνέχεια όλη τη διαδικασία. Εάν παραμείνουν απορίες εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

από DINFUN