Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Samsung - Όλες οι καλοκαιρινές φήμες για τις προετοιμασίες της

Samsung -  Όλες οι καλοκαιρινές φήμες για τις προετοιμασίες της
ired.gr

 Μπορεί να περιμένουμε με αγωνία το iPhone 7 αλλά είμαστε εξαιρετικά περίεργοι να γνωρίσουμε και το Galaxy Note 7.

Κάθε εβδομάδα, νέες και συναρπαστικές φήμες βγαίνουν στην επιφάνεια για τη Samsung. Ακόμη κι αν το μόνο που σας απασχολεί είναι το αναμενόμενο iPhone 7 της Apple, δεν μπορεί να μην είστε περίεργοι για το τι ετοιμάζει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας για τα επόμενα τηλέφωνά, τις wearable συσκευές και τις εφαρμογές. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα τα σχέδια της Samsung για τα μελλοντικά προϊόντα της, από το Galaxy Note 7 έως τις δυνατότητες για τις μελλοντικές συσκευές και το λογισμικό.

  • Το μόνο που ξέρουμε για το Galaxy Note 7 είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

samsung rumors 01

Η επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 7 θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη. Το μόνο που αποκάλυψε η εταιρεία είναι ότι η συσκευή θα διαθέτει πρόσθετη λειτουργικότητα του S Pen και ότι θα είναι ένα ισχυρό εργαλείο για όσους θέλουν τα μέγιστα από το κινητό τους τηλέφωνο και τη ζωή τους.

Οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει αποκαλύπτουν μια καμπυλωτή οθόνη όπως του Galaxy S7 Edge, οθόνη QHD Super AMOLED 5,7 ιντσών. Η συσκευή αναμένεται επίσης να είναι εξοπλισμένη με 64GB αποθηκευτικό χώρο, 4 GB ή 6 GB μνήμη RAM, υποστήριξη microSD, μια 12megapixels πίσω κάμερα και μια 5megapixels μπροστινή κάμερα, ένα σαρωτή ίριδας και IP68 πρότυπο αντοχής στο νερό και στη σκόνη.

  • Το Galaxy 7, ίσως, θα είναι το ακριβότερο τηλέφωνο της Samsung μέχρι σήμερα.

samsung rumors 02

Οι φήμες λένε ότι αυτό θα είναι το ακριβότερο Samsung όλων των εποχών. Η τιμή του, ίσως, ξεκινήσει από 849 ευρώ στην Ευρώπη, δηλαδή 50 ευρώ ακριβότερο από το Galaxy S7. Το γεγονός ότι θα διαθέτει και κυρτή οθόνη μπορεί να ανεβάσει την τιμή ακόμη πιο ψηλά.

Αναμένεται μεγάλη αναβάθμιση του Samsung Gear S2

samsung rumors 03

To λογισμικό της Samsung για τα wearables θα αποκτήσει μια ενημέρωση με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις εμπειρίας του χρήστη. Η ενημέρωση θα επιτρέψει στους χρήστες να θέσουν τις δικές τους φωτογραφίες ως φόντο στο ρολόι και η συσκευή θα προτείνει watch faces που οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν απευθείας, χωρίς να ανοίξουν το συνδεδεμένο smartphone. Η ενημερωμένη έκδοση θα βελτιώσει επίσης τις ικανότητες fitness tracking και θα εισάγει μια νέα λειτουργία ύπνου παρακολούθησης.

Διαβάστε επίσης: «Παρουσίαση: Samsung Gear S smartwatch και smartphone»

  • Οι κάμερες των μελλοντικών Samsung συσκευών θα λειτουργούν καλύτερα στο ημίφως.

samsung rumors 04

Η Samsung έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα διαχωριστή χρωμάτων που θα μπορούσε να βελτιώσει την απόδοση της κάμερας σε χαμηλό φωτισμό στα smartphones της. Προσθέτοντάς τον θα βελτιώσει την αναπαραγωγή των χρωμάτων και θα μειώσει το θόρυβο αλλάζοντας την ευαισθησία του αισθητήρα εικόνας. Η τεχνολογία θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση της κάμερας για τη λήψη βίντεο και εικόνων στο ημίφως, π.χ. σε συναυλίες.

Το λογισμικό της Samsung ενδέχεται να βελτιωθεί

samsung rumors 05

Σύμφωνα με μια έκθεση από τη Νότια Κορέα, η Samsung παρότρυνε τους υπαλλήλους της για βελτίωση των δεξιοτήτων τους στην ανάπτυξη λογισμικού αφού ανώνυμο στέλεχος της Samsung δήλωσε ότι μόνο το 1 ή 2% των υπαλλήλων της εταιρείας έχει τα προσόντα να εργαστεί στη Google. Το λογισμικό της Samsung έχει δεχθεί κριτική κατά το παρελθόν και τώρα οι μηχανικοί θα διαθέτουν περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη τεχνολογιών, κάτι που αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε καλύτερο λογισμικό για τα Samsung smartphones και τις άλλες συσκευές.

  • Τα μελλοντικά τηλέφωνα της Samsung θα υποστηρίζουν και microSD και UFS κάρτες.

samsung rumors 06

Σύμφωνα με φήμες, η Samsung αναπτύσσει μια υποδοχή που θα λειτουργεί τόσο με κάρτες microSD όσο και με UFS. Οι Universal Flash cards είναι μια νέα δυνατότητα αποθήκευσης, πέντε φορές πιο γρήγορες, οι οποίες απαιτούν λιγότερη ενέργεια από τις microSD αλλά δεν είναι συμβατές με την ίδια υποδοχή. Αν τα μελλοντικά τηλέφωνα της Samsung διαθέτουν μια υποδοχή που θα είναι συμβατή και με τις δυο επιλογές, κάτι τέτοιο θα είναι πολύ σημαντικό για τους χρήστες που έχουν ήδη επενδύσει σε κάρτες microSD μεγάλης χωρητικότητας.

  • Το Galaxy Note 7, ίσως, να είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο της Samsung που θα διαθέτει αυτή την υποδοχή.

Διαβάστε επίσης: «Όλη η αλήθεια για τις κάρτες SD»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status