Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Pokemon Go - Γίνετε Master στο δημοφιλές παιχνίδι

Pokemon Go - Γίνετε Master στο δημοφιλές παιχνίδι
ired.gr

Πόσα επίπεδα υπάρχουν στο Pokemon; Δείτε παρακάτω πώς να «δαμάσετε» το παιχνίδι.

Προσοχή σε όλους όσους ασχολούνται με το φαινόμενο που λέγεται Pokemon Go. Να μια φιλική υπενθύμιση: τα επίπεδα είναι για σας. Στ’ αλήθεια, μην υποτιμάτε τη δύναμη που αποκτάτε κάθε φορά που ανεβαίνετε επίπεδο. Με κάθε νέο επίπεδο αποκτάτε σπουδαίες νέες δυνατότητες και ανταμοιβές. Θα αρχίσετε να βλέπετε το όφελος όταν πια έχετε συμπληρώσει το πέμπτο επίπεδο. Σ’ αυτό το επίπεδο είναι που θα κληθείτε να αποφασίσετε με ποια ομάδα θα ενωθείτε - τη Mystic, τη Valor ή την Instinct - και τότε πια οι ικανότητές σας στο παιχνίδι θα αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται.

Βλέπετε, καθώς ανεβαίνετε μέχρι το επίπεδο 5, απλά μαζεύετε Pokeballs. Διασκεδαστικό, δε λέω, αλλά δεν είναι αυτά τα πιο ενδιαφέροντα στο παιχνίδι. Στο επίπεδο 5 είναι που αρχίζει η πραγματική διασκέδαση. Από εκεί και πέρα, προσέχετε, γιατί με την εμπειρία έρχεται η αληθινή δύναμη. Δείτε πιο κάτω μερικές από τις ανταμοιβές που θα βρείτε στα πιο μεγάλα επίπεδα:

  • Level 8: (unlocks Razz Berry) 8000 XP – 15 Poké Balls, 10 Potions, 5 Revives, 10 Razz Berry, 1 Lure Modulator
  • Level 9: 9000 XP – 15 Poké Balls, 10 Potions, 5 Revives, 3 Razz Berry, 1 Lucky Egg
  • Level 10: (unlocks Super Potions) 10000 XP – 15 Poké Balls, 10 Super Potions, 10 Revives, 10 Razz Berry, 1 Incense, 1 Lucky Egg, 1 Egg Incubator, 1 Lure Module

Δείτε ακόμη: Pokemon Go - Κόλπα και συμβουλές απαραίτητα στο παιχνίδι 

Όσο περισσότερα Pokemon πιάσετε, τόσο πιο πολλούς βαθμούς εμπειρίας αποκτάτε. Κι όσο πιο πολύ «ΧΡ» αποκτάτε τόσο πιο πολύ πλησιάζετε στο σκοπό σας που είναι το επόμενο επίπεδο. Και εδώ υπάρχει μια πολύ σημαντική ερώτηση: πόσα επίπεδα υπάρχουν στο Pokemon Go; Είναι πεπερασμένα, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει κι ένα πιθανό τέλος στο παιχνίδι; Ή απλά είναι αρκετά τώρα, αλλά με περισσότερα ακόμη να μας περιμένουν στο μέλλον;

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, υπάρχουν 20 -ακριβώς: ΕΙΚΟΣΙ - επίπεδα στο Pokemon Go, που περιμένουν να κατακτηθούν από εσάς, τους «φιλομαθείς» παίκτες. Κι αυτό σημαίνει είκοσι επίπεδα όπου θα πιάσετε εκατοντάδες Pokemon, θα κατακτήσετε σπουδαίες ανταμοιβές, θα περάσετε από μια πληθώρα από gyms, θα πολεμήσετε ενάντια σε άπειρους διαφορετικούς παίκτες και, με λίγα λόγια, θα βυθιστείτε στη μαγεία του παιχνιδιού. Αν και δεν υπάρχει ακόμη κάποια πληροφορία για το αν τα επίπεδα θα παραμείνουν είκοσι, αμφιβάλλουμε σοβαρά ότι το προσωπικό της κατασκευάστριας Niantic, θα το αφήσει εκεί, ιδιαίτερα ενώ το παιχνίδι έχει τόσο μεγάλη επιτυχία.

Δεν είναι δύσκολο να γίνει κανείς εξπέρ στο Pokemon Go, αυτό είναι αλήθεια. Όπως πολλοί μπορούν να επιβεβαιώσουν, δεν είναι ούτε κουραστικό κι επίπονο το να ανέβεις επίπεδα, καθώς το να πετύχεις κάτι τέτοιο σημαίνει να διασκεδάζεις συνεχώς πολεμώντας και πιάνοντας Pokemon. Γι’ αυτό, προσπαθήστε να φτάσετε στο εικοστό επίπεδο για να δούμε τι θα γίνει από εκεί κι ύστερα.

Δείτε ακόμη: Pokemon Go Ομάδες - Υπάρχει κάποια που ξεχωρίζει; (Instinct, Mystic and Valor

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status