Εκτύπωση αυτής της σελίδας

23 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

23 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Remote Mouse for iPad

Remote Mouse for iPad

Από $2,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ IPAD ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ REMOTE MOUSE

Ιδανική εφαρμογή για παρουσιάσεις τον έλεγχο αναπαραγωγής Video και πολλά ακόμη.

Γιατί σας το προτείνουμε;

H εφαρμογή Remote Mouse είναι εξαιρετικά εύκολη να ρυθμιστεί. Ακολουθήστε το σύνδεσμο που οδηγεί στον εκπαιδευτικό οδηγό για να κατεβάσετε την δωρεάν desktop έκδοση. Ενεργοποιήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας ιPad και αγγίξτε στο πλήκτρο ενεργοποίησης για να συνδεθεί. Στη συνέχεια μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακριβώς όπως θα κάνατε χρήση μιας επιφάνειας αφής. Η εφαρμογή Remote Mouse περιλαμβάνει ένα πλήρες πληκτρολόγιο, ένα παράθυρο εφαρμογών κι εναλλαγών, συνθηματικό προστασίας και πολλές επιπλέον προσαρμογές. θα συναντήσετε επίσης ένα panel πολυμέσων προσαρμόσιμη ταπετσαρία και απομακρυσμένη δυνατότητα παρουσίασης φωτογραφιών. Οι δυνατότητες αυτές είναι διαθέσιμες μέσω in-app αγορών.

Game Link
Remote Mouse for iPhone

Remote Mouse for iPhone

Από $1,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ IPHONE ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ REMOTE MOUSE

Ιδανική εφαρμογή για παρουσιάσεις τον έλεγχο αναπαραγωγής Video και πολλά ακόμη.

Γιατί σας το προτείνουμε;

H εφαρμογή Remote Mouse είναι εξαιρετικά εύκολη να ρυθμιστεί. Ακολουθήστε το σύνδεσμο που οδηγεί στον εκπαιδευτικό οδηγό για να κατεβάσετε την δωρεάν desktop έκδοση. Ενεργοποιήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας ιPhone και αγγίξτε στο πλήκτρο ενεργοποίησης για να συνδεθεί. Στη συνέχεια μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακριβώς όπως θα κάνατε χρήση μιας επιφάνειας αφής. Η εφαρμογή Remote Mouse περιλαμβάνει ένα πλήρες πληκτρολόγιο, ένα παράθυρο εφαρμογών κι εναλλαγών, συνθηματικό προστασίας και πολλές επιπλέον προσαρμογές. θα συναντήσετε επίσης ένα panel πολυμέσων προσαρμόσιμη ταπετσαρία και απομακρυσμένη δυνατότητα παρουσίασης φωτογραφιών. Οι δυνατότητες αυτές είναι διαθέσιμες μέσω in-app αγορών.

Game Link
SharpScan Pro + OCR

SharpScan Pro + OCR

Από $2,99 > Δωρεάν

ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SHARPSCAN PRO

Ιδανική εφαρμογή για επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η σάρωση γίνεται απλά με την εφαρμογή SharpScan Pro. Είστε σε θέση να σας σαρώσετε μία σελίδα ή πολλαπλές σελίδες γρήγορα. Η ισχυρή κάμερα της εφαρμογής εξασφαλίζει τη μέτρηση κάθε pixel έτσι ώστε να είναι απαλλαγμένα από θόρυβο, σκιές, στρεβλώσεις και άλλα συνήθη αντικείμενα. Έχει επίσης τη δυνατότητα να ανιχνεύει αυτόματα τις άκρες της σελίδας ή να ρυθμίσετε εσείς τη θέση, χειροκίνητα αν παραστεί ανάγκη. Μετά τη σάρωση των εγγράφων σας, η εφαρμογή αναγνωρίζει το κείμενο σε πάνω από 50 γλώσσες. Τα έγγραφα μπορούν να αποθηκευτούν στην εφαρμογή, στη συσκευή σας ή σε cloud υπηρεσίες.

Game Link
RadioApp

RadioApp

Από $1,99 > Δωρεάν

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ RADIOAPP

Είναι ένας εύκολος τρόπος για να διορθώσετε καταστάσεις.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή RadioApp λειτουργεί ως ένα κλασικό ραδιόφωνο με αναλογικό δείκτη και όλα τα υπόλοιπα. Σύρετε κατά μήκος το δείκτη για να αλλάξετε συχνότητα και να εντοπίσετε σταθμούς. Η εφαρμογή θα εμφανίσει το όνομα του σταθμού και το τίτλο του τραγουδιού που παίζει εκείνη τη στιγμή εάν διατίθεται. Είστε σε θέση να αποθηκεύσετε τους αγαπημένους σας σταθμούς να αναζητήσετε κάποιον συγκεκριμένο και να ορίσετε χρονοδιακόπτη κατά τον ύπνο. Η εφαρμογή περιλαμβάνει υποστήριξη AM καθώς και διεθνείς σταθμούς.

Game Link
Manifesto

Manifesto

Από $1,99 > Δωρεάν

ΚΑΝΕΤΕ ΛΗΨΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ VIDEO, ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΦΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MANIFESTO

Συσχετίζεται με καθημερινές στιγμές.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα: Ξεκλειδώστε την πλήρη έκδοση της εφαρμογής εντελώς δωρεάν. Απλά κάνετε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων και στη συνέχεια επιλέξτε αναβάθμιση στην πάνω δεξιά γωνία. Θα είστε σε θέση να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή Manifesto με όλες τις επιλογές αποθήκευσης και διαμοιρασμού, χωρίς χρέωση. Η εφαρμογή ξεκινά άμεσα τη λήψη φωτογραφιών, video ή φωνητικών εγγραφών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιτρέψετε την πρόσβαση στη κάμερα και στο μικρόφωνο της συσκευής. Μπορείτε να καθορίσετε τη τη λειτουργία κατά την επόμενη εκκίνηση και τον αριθμό των φωτογραφιών που ελήφθησαν σε λειτουργία ριπής στο μενού ρυθμίσεων.

Game Link
Lose Weight Hypnosis

Lose Weight Hypnosis

Από $2,99 > Δωρεάν

ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ LOSE WEIGHT HYPNOSIS

Δεν θα χάσετε βάρος άμεσα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα: Ξεκλειδώστε την προηγμένη παραμετροποίηση της εφαρμογής εντελώς δωρεάν. Πατήστε το εικονίδιο του λουκέτου στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης κι επιβεβαιώστε την ενέργειά σας. Η εφαρμογή Lose Weight Hypnosis θα αλλάξει εντελώς τη νοοτροπία σας για την απώλεια βάρους και θα τρώτε υγιεινά. Το μόνο που χρειάζεται να ακούτε 22 λεπτά ήχους της εφαρμογής καθημερινά για περίπου μία έως τρεις εβδομάδες. Ο ήχος ανά συνεδρία διαθέτει ήρεμη και κατευναστική φωνή, πιστοποιημένη για υπνοθεραπεία με ήρεμη μουσική υπόκρουση, για να ηρεμήσει τη σκέψη σας. Περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη Apple Watch, η οποία θα σας επιτρέψει να ελέγχετε την αναπαραγωγή από τον καρπό σας.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status