Τι είναι το Pokémon Go Plus και πού να το βρείτε

Τι είναι το Pokémon Go Plus και πού να το βρείτε
ired.gr

Ένα αξεσουάρ που θα διευκολύνει και θα βελτιώσει πολύ την εμπειρία σας με το παιχνίδι

Όπως πια θα γνωρίζετε, το Pokémon Go έχει αρχίσει και κατακτά τον πλανήτη με αστραπιαίες ταχύτητες, αλλά, όπως φαίνεται, αυτό είναι μόνο η αρχή του μεγάλου σχεδίου της Nintendo. Μαζί με την εφαρμογή του Pokémon Go, η Nintendo λανσάρισε επίσης το αξεσουάρ Pokémon Go Plus και μάλλον αυτό είναι το απόλυτο αξεσουάρ που θα συνοδέψει την εφαρμογή.

Με απλά λόγια, το Pokémon Go Plus είναι ένα αξεσουάρ καρπού (σαν ρολόι) που σας απελευθερώνει από το να πρέπει συνεχώς να κοιτάτε στην οθόνη του κινητού σας και στην εφαρμογή ψάχνοντας για Pokémon. Κοστίζει 35 λίρες Αγγλίας αυτή τη στιγμή (~ 42€) και συνδέεται με το κινητό σας μέσω Bluetooth. Και μετά, δονείται και αναβοσβήνει ένα λαμπάκι όποτε υπάρχει κάποιο Pokémon στην περιοχή σας κοντά ή όταν περνάτε από κάποιο Poké Stop. Το αποτέλεσμα; Κερδίζετε σε διάρκεια μπαταρίας και δεν είστε κολλημένοι στο κινητό σας όλη μέρα.

Όμως γίνεται ακόμη καλύτερο. Η Nintendo λέει επίσης ότι με το Pokémon Go Plus, «οι παίκτες μπορούν να πιάσουν ένα Pokémon με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου». Αυτό βγάζει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου το κινητό από τη συνισταμένη του παιχνιδιού. Το μόνο θέμα είναι ότι το πλήκτρο θα λειτουργεί μόνο σε Pokémon που έχετε ήδη πιάσει ξανά κι όχι σε νέα.

Εικόνα 2

Το Pokémon Go Plus έχει ήδη γίνει ανάρπαστο πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Αν πάτε στο official Nintendo UK store, θα δείτε ότι είναι ήδη προπωλημένο με ημερομηνία πρώτης παρουσίασης την 31 Αυγούστου. Από την άλλη, η ιστοσελίδα του Pokémon, λέει ότι θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου.

Ενδιαφέρον είναι επίσης, ότι για να αντέξει τη ζήτηση το Nintendo UK store θα πουλάει μόνο ένα Pokémon Go Plus ανά παίκτη-πελάτη. Αν και αυτό θα κάνει ευκολότερη την απόκτησή του, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι πολλοί θα αναγκαστούν να ψάχνουν στο eBay, μιας και οπουδήποτε αλλού θα ξεπουληθεί άμεσα.

 

Το Pokémon Go Plus θα στοιχίζει όπως είπαμε 35£ στην Αγγλία σύμφωνα με το επίσημο κατάστημα της Nintendo, αλλά και με την ιστοσελίδα της, θα είναι συμβατό με iPhone 5 και άνω και λειτουργικά iOS 8 και άνω. Ναι, δυστυχώς για τους παίκτες του Android, το Pokémon Go Plus θα είναι συμβατό προς το παρόν μόνο με iOS, αλλά σύντομα θα παρουσιαστεί και η Android έκδοσή του, καθώς οι Nintendo και Niantic εργάζονται ήδη πάνω σε αυτό.

Όσον αφορά τη χώρα μας, η CD Media, αντιπρόσωπος της Nintendo στη χώρα μας, ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook πως το Pokemon Go Plus, θα είναι διαθέσιμο σύντομα και στην Ελλάδα.

από Elichord