Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιατί ο Αμερικανικός στρατός επιστρέφει στα iPhone;

Γιατί ο Αμερικανικός στρατός επιστρέφει στα iPhone;
ired.gr

Επιστροφή στο iPhone για τον στρατό των ΗΠΑ, λόγω προβλημάτων με τα Android smartphones

Το “φωνάζουμε” χρόνια. Ο αριθμός των πυρήνων και τα specs δεν έχουν απαραίτητα σχέση με την απόδοση μίας συσκευής και κυρίως, δεν έχουν καμία σχέση με την εμπειρία που θα αποκομίσει τελικά ο χρήστης. Είτε πρόκειται για έναν απλό πολίτη, είτε για έναν στρατιώτη.

Οι Ειδικές Δυνάμεις του Αμερικανικού Στρατού απηύδησαν με τα “κολλήματα” και τις επανεκκινήσεις και αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τα Android smartphones με iPhones. Το τελευταίο μοντέλο της Apple, το iPhone 6s, θα “χρησιμοποιηθεί” στο πρόγραμμα που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και έχει την ονομασία iTAC (iPhone Tactical Assault Kit), το οποίο και θα αντικαταστήσει το τρέχον πρόγραμμα, ATAC (Android Tactical Assault Kit). Στο ATAC, επί του παρόντος, περιλαμβάνεται ένα άγνωστο μοντέλο της Samsung, σύμφωνα με το εξειδικευμένο για θέματα στρατού και άμυνας portal, DoD Buzz.

Διαβάστε επίσης: Το 60% των μεγαλύτερων Νοσοκομείων των ΗΠΑ, έχουν αποδεχθεί την εφαρμογή Υγεία, της Apple

“Πηγές” που αρνήθηκαν να κατονομαστούν, ανέφεραν στο DoD Buzz πως ο στρατός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τα Android smartphones, καθώς, τα συνεχή “παγώματα” των συσκευών, προκαλούν συχνές επανεκκινήσεις, άρα και άσκοπη κατανάλωση χρόνου. Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, τα παγώματα αυτά είναι “πολύ προβληματικά”, κυρίως κατά τη χρήση κάποιων απόρρητων κυβερνητικών δικτύων που παρέχουν ενημέρωση και οδηγίες προς τους στρατιώτες σε πραγματικό χρόνο. Από την άλλη (πάντα σύμφωνα με την αναφορά), τα iPhones έχουν “απίστευτα γραφικά”, ενώ η απόδοσή τους κυμαίνεται σε κορυφαίο επίπεδο, χωρίς προβλήματα μικρο-καθυστερήσεων.

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε ποια συσκευή της Samsung χρησιμοποιείται από τον στρατό σήμερα και πως θα ήταν άδικο να συγκρίνουμε μία συσκευή (για παράδειγμα) τριών ετών, με ένα smartphone “του σήμερα”. Από την άλλη, ένα iPhone τριών ετών, όπως το iPhone 5s, συνεχίζει να παρέχει smooth εμπειρία στους χρήστες του, παρά την “ηλικία” του.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να συμπληρώσουμε πως τα Knox-certified smartphones & tablets της Samsung, καθώς και τα iPhones και iPads της Apple, έχουν εγκριθεί για χρήση σε αυτές τις υπηρεσίες του κράτους από το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status