Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Pokemon Go Ομάδες - Υπάρχει κάποια που ξεχωρίζει; (Instinct, Mystic and Valor)

Pokemon Go Ομάδες - Υπάρχει κάποια που ξεχωρίζει; (Instinct, Mystic and Valor)
ired.gr

Οι ομάδες του Pokemon Go και οι διαφορές των Instinct, Mystic και Valor.

Οι παίκτες του Pokemon Go που φτάνουν στο πέμπτο επίπεδο θα αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο δίλημμα καθώς θα πρέπει να διαλέξουν μια από τις τρεις ομάδες - Instinct, Mystic και Valor - για να συμμετάσχουν. Από τη στιγμή που έκανε κάποιος την επιλογή του, δεν γίνεται να αναιρεθεί και θα ανήκει σε αυτή την ομάδα σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Άρα ποιες είναι οι διαφορές τους; Πώς επηρεάζουν την εμπειρία του παιχνιδιού; Και ποια είναι η κατάλληλη για τον καθένα;

Η αλήθεια είναι ότι, όποια ομάδα κι αν διαλέξουμε, δεν επηρεάζεται το παιχνίδι μας. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι, απ’ τη στιγμή που διαλέξουμε μια ομάδα, θα πολεμάμε μαζί της από δω και μπρος και ενάντια στις άλλες. Μπορούμε πια να εκπαιδευόμαστε μόνο στα gyms της ομάδας μας και να πολεμάμε στα gyms των άλλων ομάδων. Όμως ο πυρήνας του παιχνιδιού θα παραμένει ο ίδιος ασχέτως της ομάδας που είμαστε. Η επιλογή τελικά έχει να κάνει με προσωπικές προτιμήσεις και ίσως υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που θα θέλατε να λάβετε υπόψιν πριν επιλέξετε.

Το πρώτο που πρέπει να λάβετε υπόψιν είναι σε ποια ομάδα βρίσκονται οι φίλοι σας. Είναι λογικό να θέλετε να είσαστε στην ίδια ομάδα με αυτούς και να θέλετε να πολεμάτε μαζί τις άλλες ομάδες. Από την άλλη βέβαια δεν θα μπορείτε ποτέ να τους ανταγωνιστείτε πολεμώντας εναντίον τους.

pokemon teams 01

Επίσης μπορείτε να εξετάσετε πόσο δημοφιλής είναι η κάθε ομάδα στην περιοχή σας. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε αν δείτε τι χρώμα έχουν τα gyms στον χάρτη της περιοχής σας και ποιο έχει τα περισσότερα. Έτσι μπορείτε να μπείτε στην πιο δημοφιλή ή να επιλέξετε επίτηδες να μπείτε σε μια λιγότερο δημοφιλή.

Επίσης μπορείτε να ψάξετε στο Facebook σελίδες των ομάδων και να δείτε ποιες είναι οι πιο μεγάλες στην περιοχή σας και ποιες είναι οι πιο πολλά υποσχόμενες. Το όλο θέμα έχει να κάνει με το να βρείτε μια ομάδα παικτών με τους οποίους θα νιώθετε άνετα, μιας και θα παίζετε μόνιμα μαζί τους από δω και στο εξής. Και τελικά, το παιχνίδι παρέχει περιγραφές για την κάθε ομάδα, τι αντιπροσωπεύει, ποια είναι τα ιδανικά της και πάρα πολλοί κάνουν την επιλογή τους βασιζόμενοι μόνο σε αυτό αδιαφορώντας για το τι έχει επιλέξει η κοινότητά τους.

Εδώ λοιπόν έχουμε μια γρήγορη περιγραφή για τις ομάδες και τα χαρακτηριστικά τους.

Δείτε ακόμη: Pokemon Go - Κόλπα και συμβουλές απαραίτητα στο παιχνίδι

Team Instinct

  • Χρώμα: Κίτρινο
  • Αρχηγός: Spark
  • Μασκότ: Zapdos

Στην ομάδα Instinct μπορεί να θέλετε να πάτε αν συμπαθείτε τα «αουτσάιντερ» καθώς αυτή τη στιγμή είναι η λιγότερο δημοφιλής από τις τρεις. Σύμφωνα με μια πρόσφατη σφυγμομέτρηση στο Kotaku, το 23% των παικτών επέλεξαν την Instinct και το subreddit της ομάδας έχει 13.000 συμμετέχοντες.

Η ομάδα Instinct πιστεύει στη χρήση της εμπιστοσύνης και τη διαίσθησης. Πιστεύουν ότι δεν θα χάσουν ποτέ αν εμπιστεύονται το ένστικτό τους εξ’ ου και το όνομα της ομάδας. Επίσης δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αφήσουν τις άλλες δύο ομάδες να τρώγονται μεταξύ τους. Κατ’ αυτό τον τρόπο η ομάδα μπορεί σιωπηλά να αναπτύσσεται ενώ οι άλλοι παλεύουν μεταξύ τους. Από την άλλη έχουν ένα αμοιβαίο σεβασμό με την ομάδα Mystic και κοινό μίσος για τη Valor. Και παρόλο που έχουν το λιγότερο κόσμο εν σχέσει με τις άλλες δύο κατάφεραν να κάνουν κατοχή στο Λευκό Οίκο (στην Αμερική) και στο Νησί της Ελευθερίας (Liberty Island) όπου και το γνωστό μας άγαλμα.

Δείτε ακόμη: Pokemon Go - Ο απολυτός οδηγός για να ξεκινήσετε το παιχνίδι 

Team Mystic

  • Χρώμα: Μπλε
  • Αρχηγός: Blanche
  • Μασκότ: Articuno

Η ομάδα Mystic πάλι οδηγείται από τη χρήση της σοφίας, της γαλήνης και της εξυπνάδας. Η μασκότ της είναι το Articuno, το πλάσμα με την ικανότητα να ελέγχει το κρύο, κάτι που ταιριάζει με αυτούς που θέλουν να έχουν «ψυχρή» λογική σκέψη και έλεγχο στη φωτιά των συναισθημάτων. Ας πούμε ότι είναι οι Jedi στον κόσμο του Pokémon.

Στην online κοινότητα του Pokémon Go, η ομάδα Mystic είναι κατά πολύ η πιο δημοφιλής από τις τρεις. Επίσης ήταν η μακράν η πιο αγαπητή στη σφυγμομέτρηση του Kotaku με το 37% των παικτών να μάχονται μαζί με τη Blanche. Στο subreddit της ομάδας υπάρχουν 18.643 συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με την περιγραφή της αρχηγού Blanche, η ομάδα Mystic θα επικρατήσει μέσω της γαλήνιας ανάλυσης σε κάθε κατάσταση και του ελέγχου της. Οι ακόλουθοι της ομάδας έχουν τάση προς τις επιστήμες, τη λογική και την καθαρή σκέψη. Παρομοιάζουν τους εαυτούς τους με τον Οίκο των Stark από το Game of Thrones και έχουν το σύνθημα «Η ομάδα Mystic δε γνωρίζει κανένα άλλο πλάσμα παρά τον Articuno το πλάσμα του Βορρά». Μισούν με πάθος (όσο το επιτρέπει η ψυχρή τους σκέψη) την ομάδα Valor και η μάχη μαίνεται μεταξύ τους κυρίως.

Δείτε ακόμη: Pokemon Go - Διαθέσιμο σε 35 ακόμη Ευρωπαϊκές και μη χώρες 

Team Valor

  • Χρώμα: Κόκκινο
  • Αρχηγός: Candela
  • Μασκότ: Moltres

Και τέλος υπάρχει και η κόκκινη ομάδα Valor που καθοδηγείται από το ιδανικό της ισχύος σαν μέγιστης αξίας στον κόσμο του Pokémon. Τα μέλη της Valor οδηγούνται από το πάθος και τη δύναμη πάνω απ’ όλα σε πλήρη αντίθεση με τη γαλήνη και ψυχρή λογική των Mystic και την πίστη και το ένστικτο των Instinct. Σκεφτείτε τους σαν τον Οίκο των Targaryen από το Game of Thrones, στον κόσμο του Pokémon.

Αν είστε στο παιχνίδι αυτό με το σκεπτικό να είστε οι καλύτεροι απ’ όλους και με την πίστη ότι τα Pokémon είναι τα πιο δυνατά πλάσματα που υπάρχουν, τότε ίσως η ομάδα Valor να κάνει για σας. Η ομάδα έχει ήδη τη φήμη της πιο επιθετικής και ανταγωνιστικής από τις άλλες. Σύμφωνα με τη σφυγμομέτρηση του Kotaku έχει το 29% των παικτών και το subreddit της ομάδας αριθμεί 6.216 συμμετέχοντες. Συνηθίζουν να επιτίθενται νύχτα και να καταλαμβάνουν περιοχές, ενώ οι άλλοι παίκτες κοιμούνται. Αυτή τη στιγμή έχουν στην κατοχή τους το Empire State Building.

Δείτε ακόμη: Pokemon Go - Οι πιο θεότρελες ιστορίες που έχουν συμβεί έως τώρα με το παιχνίδι

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status