Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 Plus - Νέες εικόνες «δείχνουν» Smart Connector στην επερχόμενη έκδοση

iPhone 7 Plus - Νέες εικόνες «δείχνουν» Smart Connector στην επερχόμενη έκδοση
ired.gr

 Θα έχει smart connector το iPhone 7 Plus; Και που είναι το πλήκτρο σίγασης;

Το γαλλικό site www.nowhereelse.fr δημοσίευσε πρόσφατα μερικές φωτογραφίες του iPhone 7 Plus, οι οποίες προέρχονται, όπως λέει ο συντάκτης, από μια αξιόπιστη πηγή. Οι φωτογραφίες εμφανίζουν τη μεγάλη συσκευή 5,5 ιντσών iPhone 7 Plus από διαφορετικές οπτικές γωνίες, αποκαλύπτοντας μερικά νέα χαρακτηριστικά και επιβεβαιώνοντας κάποιες παλαιότερες φήμες.

Το Power button και τα κουμπιά της έντασης βρίσκονται στο πλαϊνό μέρος της συσκευής. Το μεταλλικό λογότυπο της Apple μοιάζει σαν να έχει τοποθετηθεί με διαφορετικό τρόπο. Παρ’ όλα αυτά, καμία από τις εικόνες δεν απαντά στο μεγαλύτερο ερώτημα των fans το οποίο είναι αν η συσκευή διαθέτει υποδοχή ακουστικών ή όχι. Καμία από τις φωτογραφίες δεν αποκαλύπτει ξεκάθαρα κάτι τέτοιο.

 iphone 7 01

Οι εικόνες του iPhone 7 Plus, όμως, έχουν αναζωπυρώσει ένα άλλο εξέχον θέμα συζήτησης. Οι τρεις τρύπες στο κάτω και πίσω μέρος της συσκευής δείχνουν ένα πιθανό Smart Connector. Κάτι τέτοιο δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης σε διάφορα αξεσουάρ, όπως ένα πληκτρολόγιο, αλλά δεν είναι απολύτως σαφές ποιο σκοπό θα εξυπηρετεί κάτι τέτοιο σε μια συσκευή 5,5 ιντσών. Το Smart Connector στο iPhone 7 Plus έχει γίνει αντικείμενο για πολλές και αντικρουόμενες φήμες και θα είναι πολύ ενδιαφέρον αν τελικά συμπεριληφθεί στην επίσημη συσκευή.

iphone 7 02

Άλλη μια εικόνα παρουσιάζει την μπροστινή όψη να διαθέτει ένα φυσικό πλήκτρο home button, παρά τη φήμη για πλήκτρο αφής ενσωματωμένο στην οθόνη. Είναι πολύ πιθανό μια τέτοια μεγάλη αλλαγή να προορίζεται για τα δέκατα γενέθλια του iPhone, το 2017. Κάποιοι επίσης, έχουν παρατηρήσει ότι λείπει το mute button, το οποίο, στις ήδη υπάρχουσες συσκευές iPhone, βρίσκεται δίπλα στα volume buttons.

Επειδή όσο πλησιάζει η ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας θα πληθαίνουν τέτοιου είδους «διαρροές» και θα είναι δύσκολο, κάθε φορά, να πιστοποιηθεί πόσο αληθινές είναι, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τον Σεπτέμβριο.

Τα νέα smartphones της Apple, μεταξύ άλλων, αναμένεται να έχουν ταχύτερους επεξεργαστές A10, βασικό αποθηκευτικό χώρο από 32 GB, βελτιωμένη στεγανοποίηση και ταχύτερο LTE και Wi-Fi.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7 Plus dual camera, μια φήμη που θέλουμε πολύ να επαληθευτεί!»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status