Εκτύπωση αυτής της σελίδας

20 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

20 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Montezuma Puzzle 4 Premium

Montezuma Puzzle 4 Premium

Από $0,99 > Δωρεάν

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΤΕ PUZZLE ΤΗΣ MONTEZUMA

Ένα ευχάριστο διάλειμμα σε όσους απολαμβάνουν επαναφορά των Tangram-puzzles.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Κάθε ένα από τα 100 puzzle απαιτούν μεταφορά των κομματιών από το κάτω μισό μέρος της οθόνης στην κορυφή έως ότου γεμίσει πλήρως το σχήμα. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε κομμάτια ή να περιστρέψετε έτσι ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο για εσάς. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης απεριόριστο αριθμό υποδείξεων δημιουργώντας ένα χαλαρό περιβάλλον. Όμως εάν χρησιμοποιήσετε υποδείξεις τότε θα έχετε και μειωμένη βαθμολογία.

Game Link
Marvel Pinball

Marvel Pinball

Από $0,99 > Δωρεάν

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΤΈΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ SUPER ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ - MARVEL - FLIPPER

Είναι για τους φανατικούς του Marvel universe.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Είστε σε θέση να ενταχθείτε με τους Avengers και να πολεμήσετε με τους φίλους σας για την επικράτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας. Εκκινείτε την μπάλα πάνω στο ταμπλό, τραβώντας προ τα πίσω κι απελευθερώνοντας τα δάχτυλά σας από την οθόνη. Ο πίνακας διαθέτει πολλές γωνίες λήψης για να διαλέξετε. Επιπλέον θέματα για το ταμπλό σας είναι διαθέσιμα μέσω in-app αγορών.

Game Link
Done - manage your life with ease

Done - manage your life with ease

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ DONE

Είναι μία εξαιρετικά ευέλικτη βοηθητική εφαρμογή.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Δεν έχει σημασία πως εσείς προτιμάτε να γίνουν τα πράγματα, η εφαρμογή Done θα σας βοηθήσει. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σημειώσεις, υπενθυμίσεις και φωνητικές υπομνήσεις με λίγα αγγίγματα της οθόνης. Οι υπενθυμίσεις σας θα σας στείλουν μία γνωστοποίηση ανάλογα την τοποθεσία ή την ώρα που θα ορίσετε. Οι σημειώσεις δύναται να εμπεριέχουν φωτογραφίες. Σημαντικά στοιχεία μπορείτε να τα επισημάνετε και όλο το περιεχόμενο μπορεί να οργανωθεί με ετικέτες. Μία εύχρηστη μικρο-εφαρμογή σας επιτρέπει να δείτε τις επερχόμενες εργασίες σας και τις πιο πρόσφατες σημειώσεις σας.

App Link
Pen and Paper

Pen and Paper

Από $2,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ IPHONE ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ PEN AND PAPER

Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε χειρόγραφες σημειώσεις.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Pen and Paper είναι ένας ανοιχτός πίνακας. Σας επιτρέπει να επιλέξετε μέσα από μία ποικιλία στυλό και σελίδων ή να δημιουργήσετε ένα με προσωπικό στιλ. Στη συνέχεια τοποθετήστε το δάχτυλο σας στην οθόνη κι αρχίστε να σχεδιάζετε. Το γραπτό σας μπορεί να αλλάξει μέγεθος ναι επανα-χρωματιστεί και να μεταφερθεί οποιαδήποτε στιγμή. Είστε σε θέση επίσης να προσθέσετε κείμενο σε text boxes και φωτογραφίες στις σελίδες σας. Η εφαρμογή pen and Paper συμπεριλαμβάνει υποστήριξη iCloud, Dropbox και τη δυνατότητα μετατροπής σε μορφή PDF.

App Link
Super Arc Light

Super Arc Light

Από $1,99 > Δωρεάν

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΥΜΑΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ARC LIGHT

Είναι για οπαδούς twitch games.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το σούπερ παιχνίδι Arc Light είναι η διασταύρωση Super Hexagon και Geometry Wars. Είναι μινιμαλιστικό shooter παιχνίδι το οποίο απαιτεί από εσάς να υπερασπιστείτε τη βάσης περιμετρικά. Κρατήστε το δάχτυλό σας πάνω στην οθόνη για να πυροβολείτε και χαμηλώστε την ταχύτητα περιστροφής. Τη στιγμή που θα πάρετε το δάχτυλό σας από την οθόνη το σκάφος σας θα μετακινηθεί σε αντίθετη κατεύθυνση. Προσπαθήστε πάνω από όλα να επιβιώσετε.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status