Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αμφιλεγόμενο video δείχνει το iPhone 7 δίπλα στο iPhone 6s

Αμφιλεγόμενο video δείχνει το iPhone 7 δίπλα στο iPhone 6s
ired.gr

Ένα νέο βίντεο από την Κίνα φέρεται να παρουσιάζει ένα «υποτιθέμενο» iPhone 7 και προσφέρει μια πιο ζωντανή γεύση για το πώς θα είναι το επόμενο iPhone της Apple.

Το νέο βίντεο από την κινέζικη ιστοσελίδα microblogging Sina Weibo δεν προσθέτει κάτι καινούριο στις φήμες για το iPhone 7 αλλά προσφέρει μια άλλη ματιά στις αναμενόμενες αλλαγές, μεταξύ των οποίων οι γραμμές της κεραίας και ο μεγαλύτερος φακός της κάμερας. Στο βίντεο, ένας Κινέζος αφηγητής συγκρίνει το δήθεν iPhone 7 με το iPhone 6s.

Στο τέλος του βίντεο, ο αφηγητής αφαιρεί ένα ακανόνιστο πλαστικό φιλμ από την οθόνη που δεν είναι το προστατευτικό οθόνης που βρίσκεται μέσα στο κουτί της συσκευασίας. Μια ένδειξη ότι το iPhone του βίντεο είναι ψεύτικο είναι το ότι ο χρήστης δεν ακουμπά ούτε μια στιγμή την οθόνη αλλά ούτε και το home button. Στοιχεία που κάνουν το βίντεο αληθοφανές είναι το ότι η υποδοχή των ακουστικών λείπει αλλά και το ότι ο παρουσιαστής φοράει ένα Apple Watch.

Διαβάστε επίσης: «Μια πρώτη ματιά στο iPhone 7»

Σε γενικές γραμμές πάντως κανείς δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται από το υποτιθέμενο iPhone 7 αφού οι αλλαγές στην εμφάνιση από το 6 είναι ελάχιστες.

leakde iphone 01

Η ανάλυση του βίντεο είναι στο ανώτατο επιτρεπόμενο όριο για τα κινέζικα social media, στα 320Χ240 pixels. Σαν αποτέλεσμα της χαμηλής ανάλυσης, όταν ο προσανατολισμός της συσκευής αλλάζει στο iOS, το Parallax effect, δηλαδή η 3D αίσθηση δεν είναι εμφανής. Η Apple αναμένεται να διαθέσει στην αγορά δυο iPhone 7 αυτό το φθινόπωρο αλλά αυτό το βίντεο δεν συμπεριέλαβε το πολυαναμενόμενο iPhone 7 Plus 5,5 ιντσών.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7: Space Gray & Deep Blue αποδόσεις από τον Martin Hajek»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status