Εκτύπωση αυτής της σελίδας

19/7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

19/7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Lochfoot (iPad only)

Lochfoot (iPad only)

Από $0,99 >Δωρεάν

ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ LOCKFOOT ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Σημαντική προσθήκη σε οποιαδήποτε συλλογή παραμυθιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η ιστορία ξεκινά όταν δύο παιδιά περιπλανώνται μακριά από το κάμπινγκ και από τυχαίο παραπάτημα θα μετατρέψει τα παιδιά σε εφήβους. Εσείς και το παιδί σας αναλαμβάνετε τα ινία της περιπέτειας Lochfoot. Η εφαρμογή περιλαμβάνει 26 σελίδες περιεχόμενο γεμάτες πλούσια εικονογράφηση, μουσική και ηχητικά εφέ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί με τον αφηγητή ή απλά να γνωρίσετε την ιστορία μαζί με το παιδί σας.

Game Link
Path Input

Path Input

Από $1,99 > Δωρεάν

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΣΥΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ PATH INPUT

Ιδανική εφαρμογή για χρήστες λειτουργικού iOS 8 ή νεότερης που θέλουν να καταγράφουν τις σκέψεις τους με ένα διαφορετικό τρόπο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Path input σας επιτρέπει να καταγράψετε τις σκέψεις σας πιο γρήγορα από ό,τι με το κανονικό πληκτρολόγιο. Σχεδιάστε την πορεία της λέξης που θέλετε να εισάγετε. Εάν ξεφύγετε έστω και λίγο από την πορεία σας μην ανησυχείτε, η εφαρμογή θα αναγνωρίσει τι προσπαθείτε να γράψετε. Μπορείτε να εισάγετε λέξεις ακόμη και το αρχικό πρόθεμά τους Οι χρήστες με λειτουργικό iOS 8 ή νεότερο μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή ως πληκτρολόγιο τρίτων κατασκευαστών.

App Link
Chemio

Chemio

Από $1,99 > Δωρεάν

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Είναι για πιο προχωρημένους μαθητές με κλίση στην επιστήμη.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Με την εφαρμογή Chemio είναι διαθέσιμες στα δάχτυλά σας πάρα πολλές πληροφορίες. Πατήστε ένα στοιχείο για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες όπως όνομα, ατομική μάζα, ηλεκτρόνια, ακτίνα, πυκνότητα, όγκο, σημείο τήξης και βρασμού, θερμοκρασίες και πολλά άλλα. Ειδικέ ομάδες στοιχείων μπορούν να επισημανθούν για να τα αναζητάτε ευκολότερα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης ένα πίνακα διαλυτότητας, αριθμομηχανή μοριακής μάζας και διαδραστικά μοντέλα διαμόρφωσης ηλεκτρονίων.

App Link
GANGFORT

GANGFORT

Από $1,99 > Δωρεάν

ΤΡΕΞΤΕ, ΠΗΔΗΞΤΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ GANGFORT

Είναι για οπαδούς των shooter games

Γιατί σας το προτείνουμε;

Είστε σε θέση να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους 9 χαρακτήρες όπου ο καθένας έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ικανότητες. Στη συνέχεια επιλέξτε από ποια πλευρά θα είστε στη μονομαχία. Χειριστήρια στην οθόνη θα σας επιτρέπουν να τρέξετε και να πηδήσετε αποφεύγοντας επιθέσεις και να επιστρέψετε στον αγώνα για να αντιμετωπίσετε τον εχθρό σας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει λειτουργία single όπου είστε αντιμέτωποι με υπολογιστή καθώς και online mode όπου μπορείτε να παίξετε μαζί με τους φίλους σας.

Game Link
Tofu Go!

Tofu Go!

Από $0,99 > Δωρεάν

ΤΡΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ CHOPSTICKS στο TOFU GO!

Έχει μια ακαταμάχητη γοητεία.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ένα τυχερό κομμάτι από απο το Tofu δραπέτευσε κι άρχισε να πηδάει πάνω από εμπόδια και κενά. Μπορείτε να αναπηδήσετε ή να κρατήσετε παρατεταμένα την οθόνη για πηδήσετε υψηλότερα. Μπορείτε να συλλέξετε φασόλια σόγιας και γάλα και να κερδίσετε ζωή ή υγεία. Φροντίστε να μην χάνετε χρόνο καθώς τα ξυλάκια σας καταδιώκουν. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ρετρό pixelated γραφικά πάνω από 60 είδη τροφίμων για να επιλέξετε καθώς και υποστήριξη Game Center.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status