18 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

18 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Colors Card Matching

Colors Card Matching

Από $2,99 > Δωρεάν

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ

Iδανικό για γονείς και παιδιά.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα, Ξεκλειδώστε όλα τα χρώματα και σχήματα εντελώς δωρεάν. Πατήστε το πλήκτρο "Unlock" στη κύρια οθόνη κι επιβεβαιώστε την ενέργειά σας. Ποσότητα από κάρτες θα εμφανίζονται με κρυμμένο πρόσωπο. Το παιδί σας θα είναι σε θέσει να τις αποκαλύψει. Στη συνέχεια θα πρέπει να βρει όλα τα ζεύγη σχημάτων και χρωμάτων για να ολοκληρώσει το παιχνίδι του. Όταν πατήσει το παιδί σας σε κάποιο αντικείμενο θα ακούσει το σχήμα ή το χρώμα του. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης λειτουργία Show Me, όπου όλες οι κάρτες είναι ορατές ώστε το παιχνίδι να γίνει ευκολότερο.

Game Link
Alpha Omega

Alpha Omega

Από 0,99 > Δωρεάν

ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ-PUZZLE ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ AΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Είναι ιδανικό για χρήστες οπαδούς παιχνιδιών λέξεων οι οποίοι αναζητούν συναρπαστικές εμπειρίες.

Για σας το προτείνουμε;

Το περιεχόμενο του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι συναρπαστικό. Εκατοντάδες puzzle Alpha Omega περιμένουν να τα αποκωδικοποιήσετε και να δημιουργήσετε λέξεις. Κάθε puzzle σας δίνει το πρώτο και τελευταίο γράμμα τα οποία θα σας χρησιμεύσουν ως οδηγός. Πατήστε σε ένα block για να το επιλέξετε ή να το εναλλάξετε με κάποιο άλλο. Τα διασταυρούμενα γράμματα δύναται να μετακινηθούν προς δύο κατευθύνσεις. Όταν μία λέξη έχει αποκρυπτογραφηθεί τότε ο υπολειπόμενος χώρος θα αρχίσει να μειώνεται. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πως τα γράμματα μπορείτε να τα ανταλλάξετε μόνο μία φορά ανά puzzle. Πρόσθετα επίπεδα είναι διαθέσιμα μέσα από in-app αγορές.

App Link
MathStudio Express

MathStudio Express

Από $0,99 > Δωρεάν

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MATHSTUDIO EXPRESS

Ιδανική εφαρμογή για φοιτητές, καθηγητές και οποιοσδήποτε άλλος αναζητά μια ισχυρή αριθμομηχανή με γραφήματα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή MathStudio Express είναι ένας ευέλικτος υπολογιστής και μπορείτε να τον αναζητήσετε στο App Store. Είναι πλήρως εξοπλισμένος με πάνω από 200 λειτουργίες. σας επιτρέπει να εκτελέσετε τα πάντα, από βασικούς υπολογισμούς που απαιτούνται σε μία σχολή, χάρη στο μοναδικό περιβάλλον που προσφέρει. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλά διαφορετικά πληκτρολόγια με ένα άγγιγμα και να δημιουργήσετε γραφήματα 2-D και 3-D σε πραγματικό χρόνο.

App Link
Perizm - 3D Modeling App

Perizm - 3D Modeling App

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ 3-D ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ PERISM

Παρέχει ένα απλό και καλλιτεχνικό περιβάλλον.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Με την εφαρμογή Perism ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει 3-D σχεδιασμό χάρη στο μοναδικό περιβάλλον της. Η οθόνη χωρίζεται σε δύο μέρη με μία προεπισκόπηση του προτύπου σας στην αριστερή πλευρά και την περιοχή σχεδίασης από τα δεξιά. Ι περιοχή σχεδίασης παρέχει απλή προβολή 2-D του 3-D αντικειμένου σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σχεδιάσετε γραμμές. Οι γραμμές είναι σε θέση να παραμορφωθούν και να συνδεθούν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν 3-D μοντέλα. Μπορείτε στο τέλος να μοιράσετε τις δημιουργίες σας όπως εικόνες σε εκτυπωτές που υποστηρίζουν 3-D εκτύπωση.

App Link
SHERLOCK

SHERLOCK

Από $2,99 > Δωρεάν

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ SIR ARTHUR CONAN DOY'S “THE ADVENTURE OF THE RED-HEADED LEAGUE” ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ

Είναι για χρήστες οπαδούς διαδραστικών βιβλίων.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το ταξίδι σας ξεκινά τον 19ο αιώνα στο Λονδίνο όπου πηγαίνετε να συμβουλευτείτε τον Sherlock Holmes and Doctor Watson για το ανεξήγητο τέλος του red-headed league. Είναι εντελώς διαφορετικό από τα διαδραστικά παραμύθια που έχετε διαβάσει έως τώρα κι αυτό θα το συνειδητοποιήσετε από την πρώτη σελίδα της ιστορίας. Κρατήστε τη συσκευή σε κατακόρυφο προσανατολισμό για να διαβάσετε το αυθεντικό πρωτότυπο κείμενο. Εάν περιστρέψετε τη συσκευή οριζόντια θα ζήσετε μία εντελώς διαφορετική εμπειρία. Το κείμενο θα αφαιρεθεί και η οθόνη σας θα γεμίσει με όλα τα διαδραστικά χαρακτηριστικά που παρέχει η εφαρμογή. Είστε σε θέση να ακούσετε μια ηχητική έκδοση του κειμένου από τον αφηγητή Simon Vance ή να συμμετέχετε σε 3-D animated σκηνές που βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα και να δείτε το χάρτη του Λονδίνου και θέσετε εαυτώ σε ρόλο ντετέκτιβ προς αναζήτηση στοιχείων.

Game Link
Carp

Carp

Από $1,99 > Δωρεάν

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ CARP

Είναι για όποιον ενδιαφέρεται για την βελτίωση της ψυχικής του κατάστασης.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Το Carp είναι ένα είδος ψαριού αλλά επίσης είναι και ένα ρήμα που περιγράφει όσους διαμαρτύρονται συνέχεια. Η εφαρμογή Carp θα σας βοηθήσει να σταματήσετε να διαμαρτύρεστε μέσα από ένα πρόγραμμα 21 ημερών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή και να αφήσετε τα υπόλοιπα σε αυτή. Κάθε μέρα που δεν θα διαμαρτύρεστε ο δείκτης θα κινείται προς τα επάνω. Την μέρα που θα διαμαρτυρηθείτε για κάτι, θα πρέπει να ξεκινήσετε το δείκτη και πάλι από την αρχή. Μόλις ολοκληρώσετε την προσπάθειά σας μπορείτε να μοιραστείτε τα αποτελέσματα στο Facebook ή στο Twitter, το ίδιο και τις αποτυχίες σας.

App Link