Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Prisma - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δημοφιλή εφαρμογή φωτογραφιών

Prisma - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δημοφιλή εφαρμογή φωτογραφιών
ired.gr

Όλοι μιλούν για το app που μετατρέπει τις φωτογραφίες σε έργα τέχνης. Όλες οι λεπτομέρειες για το Prisma.

Αν έπρεπε να διαλέξουμε δύο εφαρμογές που έχουν τρελάνει την τελευταία εβδομάδα όσους διαθέτουν smartphones, η μία θα ήταν το Pokemon Go και η άλλη το Prisma. Είναι από αυτές τις εφαρμογές που προκαλούν φρενίτιδα, βρίσκονται παντού στα social media και «τρελαίνουν» τον κόσμο. Αν, λοιπόν, έχετε δει τους φίλους σας να ποστάρουν φωτογραφίες που μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής και δεν έχετε καταλάβει πώς έγιναν από τη μία ημέρα στην άλλη καλλιτέχνες, σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Τι είναι το Prisma app;

prisma app 01

Πρόκειται για μια νέα και δωρεάν εφαρμογή που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να μετατρέψει όλες τις βαρετές φωτογραφίες του iPhone σε καλλιτεχνικά αριστουργήματα. Προς το παρόν διατίθεται μόνο από το App Store αλλά σύντομα θα υπάρξει και Android version. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ

Πώς ακριβώς λειτουργεί;

Το Prisma δεν προσθέτει απλώς ένα φίλτρο πάνω από την κάθε εικόνα αλλά τη σκανάρει για να εφαρμόσει το νέο στιλ με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και αναλύει την κάθε φωτογραφία ξεχωριστά μέχρι να την μετατρέψει στο τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια φωτογραφία, στη συνέχεια το φίλτρο και να την ποστάρετε στα social media ή να την αποθηκεύσετε στη συσκευή σας. Μπορείτε, επίσης, να τραβήξετε μια φωτογραφία απευθείας μέσω του app.

Ποια είναι τα φίλτρα

prisma app 02

Τα φίλτρα έχουν αστεία ονόματα και ξεκάθαρες αναφορές σε διάσημους καλλιτέχνες και στην ποπ κουλτούρα. Υπάρχει ακόμη και ένα που ονομάζεται Heisenberg, από τον ήρωα της θρυλικής σειράς Breaking Bad.

Τι άλλο να περιμένουμε από το Prisma

Διαβάστε επίσης: Εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο iPhone σας

Αναμένεται σύντομα και το Prisma Videos. Ένα μικρό preview μπορείτε να δείτε παρακάτω

Τον Ιούλιο θα προστεθεί, επίσης, ένα χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει την εφαρμογή των φίλτρων και σε Gifs.

Τι πρέπει να γνωρίζω

prisma app 04

Το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε είναι ότι το app είναι εξαιρετικά εθιστικό και μπορεί να «κολλήσετε» για αρκετή ώρα μετατρέποντας τις φωτογραφίες σας σε ζωγραφικούς πίνακες. Το app κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη μετράει 1.6 εκατομμύρια downloads. Το κλειδί της επιτυχίας του είναι, μεταξύ άλλων, οι ενσωματωμένες λειτουργίες άμεσου διαμοιρασμού στα social media, όπως το Instagram.

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status