15 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

15 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Splashtop 2

Splashtop 2

Από $1,99 > Δωρεάν

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ MAC 'Η ΤΟ PC ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ IPHONE Ή IPAD ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανική για όσους επιθυμούν να λειτουργούν και να χρησιμοποιούν εφαρμογές του υπολογιστή και να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Πρώτα θα πρέπει να εγκαταστήσετε τη συνοδό εφαρμογή για τον προσωπικό υπολογιστή σας. Στη συνέχεια η εφαρμογή Splashtop θα είναι σε θέση να την ανακαλύψει αυτόματα και να συνδεθείτε για όσο διάστημα βρίσκεστε στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. μόλις συνδεθεί θα είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση κι να δείτε αρχεία από τον υπολογιστή σας, να παρακολουθήσετε video ή να παίξετε παιχνίδια και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, από απόσταση.

App Link
Xibalba

Xibalba

Από $1,99 > Δωρεάν

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SHOOTER GAME

Οι οπαδοί των ρετρό παιχνιδιών θα το απολαύσετε.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το Xibalba έρχεται από το παρελθόν. Το ταξίδι σας ξεκινά από τις κατακόμβες των Μάγια όπου μπορείτε να υπερασπίσετε τον εαυτό σας μόνο με ένα βασικό αυτόματο όπλο. Θα συναντήσετε εχθρούς και πάρα πολλές επικίνδυνες παγίδες. Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει 6 διαφορετικούς κόσμους, έξι διαφορετικά είδη εχθρών και μία τρομακτική μουσική υπόκρουση. Θα σας συστήναμε ακουστικά.

Game Link
Blox 3D World Creator

Blox 3D World Creator

Από $2,99 > Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Είναι η τέλεια μέθοδος για να ξεκλειδώσετε τη δημιουργική πλευρά του παιδιού σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Με βάση την εμπορική επιτυχία Blox 3D αυτή η τελευταία έκδοση ανοίγει ένα ολόκληρο κόσμο δημιουργικότητας. Το παιδί σας είναι σε θέση να ξεκινήσει από κενό καμβά ή να επιλέξει ένα από τα έξι υπάρχοντα σχέδια. Κάνοντας νέες δομές και προσθέτοντας κινούμενα αντικείμενα το παιδί σας δημιουργεί έναν νέο κόσμο. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Μπορεί επίσης να αλλάξει την ώρα της ημέρας στο μικρό κόσμο του.

Game Link
WatchNotes

WatchNotes

Από $0,99 > Δωρεάν

ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ WATCHNOTES.

Είναι ιδανικό για χρήστες Apple Watch με λειτουργικό iOS 9.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Watchnotes είναι απλή αλλά αποτελεσματική. Έχει κατανεμημένες ξεχωριστές τις σημειώσεις από τις εργασίες. Μπορείτε να προσθέσετε μία εργασία ή σημείωση απευθείας από την εφαρμογή, αλλά αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η υποστήριξη της έκδοση iOS 8. Η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει απλά να να προβάλλετε σημειώσεις και εργασίες αλλά και να δημιουργήσετε νέες με τη λειτουργία της υπαγόρευσης. Εάν βρίσκεστε σε λειτουργικό iOS 8 είστε σε θέση να δημιουργήσετε νέες σημειώσεις μέσω μιας μικρο-εφαρμογής στην ενότητα "Σήμερα". Το περιεχόμενο των σημειώσεων μπορεί να διαμοιραστεί μέσω email ή μηνυμάτων.

App Link
Week Agenda Ultimate

Week Agenda Ultimate

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Χρήσιμη εφαρμογή για όσους θέλουν να προγραμματίζουν τη ζωή τους σε εβδομαδιαία βάση.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Εμφανίζει όλες τις εγγραφές του ημερολογίου σας ανά εβδομάδα. Απλά σύρετε για να γυρίσετε σελίδα για να προβάλλετε επόμενες ή προηγούμενες εβδομάδες. Δημιουργήστε νέες εκδηλώσεις πατώντας και κρατώντας μια συγκεκριμένη ημέρα, επεξεργαστείτε εκδηλώσεις αγγίζοντας τον τίτλο τους. Μπορείτε επίσης να αγγίξετε τον τίτλο μιας ημέρας για να προβάλλετε τις εκδηλώσεις ανά 24ωρο. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τη δυνατότητα να μεταφερθείτε από μήνες σε χρόνια αγγίζοντας με δύο ή τρία δάχτυλα την οθόνη και να επανέλθετε στην τρέχουσα εβδομάδα με παρατεταμένο πάτημα στην αρχή της σελίδας.

App Link
Peek Calendar

Peek Calendar

Από 3,99 Δωρεάν

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ PEEK CALENDAR

Είναι για χρήστες που συνεχώς αναζητούν το παρακάτω.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Σας επιτρέπει να δείτε πόσο απασχολημένες είναι οι επόμενες 5 ημέρες με μία μόνο ματιά. Από τη δεξιά πλευρά κάθε μέρα είναι μία ενιαία γραμμή η οποία δείχνει γεγονότα σε χρονοδιάγραμμα. Όσο μεγαλύτερη είναι η γραμμή τόσο περισσότερες εκδηλώσεις έχετε προγραμματίσει. πατήστε σε μία μέρα για να επεκτείνετε και να δείτε λεπτομέρειες της προγραμματισμένης εκδήλωσης. Σύροντας δεξιά ή αριστερά θα δείτε τη διάρκειά της. Μπορείτε να προσθέσετε γεγονότα κρατώντας πατημένη τη λίστα που επιθυμείτε. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης την επιλογή ημέρας εκκίνησης της εβδομάδας Κυριακή ή Δευτέρα.

App Link