Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι καλύτερες φωτογραφίες που συλλήφθηκαν με iPhone για το 2016

Οι καλύτερες φωτογραφίες που συλλήφθηκαν με iPhone για το 2016
ired.gr

Μπορείτε να βγάλετε απίθανες φωτογραφίες μόνο με ένα iPhone και τα iPhone Photography Awards το αποδεικνύουν.

Όταν η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone το 2007 δημιούργησε, συγχρόνως, μια ολόκληρη γενιά νέων φωτογράφων. Οι κάμερες δεν είναι πια τα ογκώδη αντικείμενα που παίρναμε μαζί μας μόνο στα ταξίδια αλλά βρίσκονται στην τσέπη μας ανά πάσα στιγμή. Η τεχνολογία της κάμερας των smartphone έχει βελτιωθεί με τόσο μεγάλη ταχύτητα και η ποιότητα των φωτογραφιών έχει ανέβει εξαιρετικά. Τα social media και ιδιαίτερα το Instagram έπαιξαν σπουδαίο ρόλο σε αυτό το κομμάτι.

Φέτος και ενώ το iPhone κλείνει τα 9 χρόνια παρουσίας, πραγματοποιήθηκαν τα iPhone Photography Awards. Ο διαγωνισμός, μεταξύ άλλων, έχει σκοπό να υπογραμμίσει την σπουδαία ικανότητα της κάμερας του iPhone να καταγράφει υπέροχες φωτογραφίες. Οι νικητές επιλέχθηκαν μεταξύ χιλιάδων συμμετοχών από 139 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι κανόνες ήταν απλοί: όλες οι φωτογραφίες θα έπρεπε να έχουν ληφθεί με ένα iPhone, iPod ή iPad, χωρίς τη χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας στον υπολογιστή αλλά κάποιες iOS εφαρμογές όπως το Snapseed και το Enlight επιτρέπονταν.

Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στον Siyuan Niu από την Κίνα για τη συμμετοχή του με τίτλο «The man and the eagle».

awards 2016 01

Οι τρεις επιλαχόντες ήταν ο Patryk Kuleta από Πολωνία με τη φωτογραφία «Modern Cathedrals», o Robin Robertis από την Αμερική με την εικόνα «She bends with the wind» και η Carolyn Mara Borlenghi από την Αμερική με τη λήψη «Wonderland».

awards 2016 02

awards 2016 03

awards 2016 04

Στον διαγωνισμό, υπήρχαν και βραβεία ανά θέμα, π.χ. δέντρα, ταξίδι, ηλιοβασίλεμα, νεκρά φύση, εποχές, πορτρέτο, άνθρωποι, πανόραμα, ειδήσεις, φύση, lifestyle, τοπίο, φαγητό, λουλούδια, παιδιά, ζώα, αρχιτεκτονική.

 Διαβάστε επίσης: Οδηγός Pokemon GO - Μπορώ να το κατεβάσω τώρα, αλήθεια;

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκπληκτικές φωτογραφίες στο site του διαγωνισμού https://www.ippawards.com. Η προθεσμία για τον διαγωνισμό του 2017 λήγει στις 31 Μαρτίου 2017. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες και, γιατί όχι, να πάρετε κι εσείς μέρος, εδώ

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status