Νέες CAD (computer-aided design) αποδόσεις των iPhone 7 & 7 Plus

Νέες CAD (computer-aided design) αποδόσεις των iPhone 7 & 7 Plus
ired.gr

Αν πρόκειται για αυθεντικές εικόνες, πολλές από τις φήμες επιβεβαιώνονται.

Διέρρευσαν CAD αποδόσεις των νέων συσκευών της Apple, iPhone 7 & iPhone 7 Plus που φαίνεται να στηρίζουν τις φήμες ότι η υποδοχή των ακουστικών θα εξαφανιστεί, οι γραμμές της κεραίας θα ανασχεδιαστούν και ότι το μεγαλύτερο μοντέλο θα διαθέτει σύστημα διπλής κάμερας.

Διαβάστε επίσης: «Η διπλή κάμερα του iPhone 7 γίνεται πραγματικότητα»

Πιο συγκεκριμένα, οι ηλεκτρονικές εικόνες από το βασικό μοντέλο δείχνουν ότι διαθέτει μεγαλύτερο χώρο και έναν ενσωματωμένο δακτύλιο για την πίσω κάμερα αλλά και νέες γραμμές κεραίας που περιορίζονται στο πάνω και στο κάτω άκρο. Στο κάτω μέρος της συσκευής εμφανίζονται “μόνο” δύο “ηχεία”, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Apple εγκαταλείπει το βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, προς το συμφέρον της λεπτότητας.

renderings 01

Το μοντέλο Plus των 5,5 ιντσών δείχνει ένα άνοιγμα για μια διπλή φωτογραφική μηχανή. Καμία από τις δημοσιευμένες εικόνες δεν αποκαλύπτει αν η συσκευή διαθέτει Smart Connector.

renderings 02

Σε γενικές γραμμές, θα τολμούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα iPhone 6s με μερικά αναβαθμισμένα εσωτερικά εξαρτήματα και μια μικρή αλλαγή στο πίσω μέρος. Στη λίστα θα προσθέταμε την ανανεωμένη οθόνη με ένα touchpad Home Button αν και τίποτα από τις νέες εικόνες δεν προδίδει μια τέτοια αλλαγή.

Όπως είναι φυσικό, η αυθεντικότητα των αποτυπώσεων δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αλλά κάποιες από τις εικόνες απεικονίζουν κάποια εσωτερικά στοιχεία που αφορούν μόνο τους κατασκευαστές, τα οποία είναι δύσκολο να είναι ψεύτικα. Ένα πιθανό σενάριο είναι οι φωτογραφίες να προέρχονται από κάποιον εργαζόμενο στην εταιρεία Catcher, τον προμηθευτή των μεταλλικών περιβλημάτων για το iPhone.

renderings 03

Οι εικόνες των ηλεκτρονικών σχεδιαστικών αποδόσεων αναδημοσιεύτηκαν από το γαλλικό blog NowhereElse.fr ενώ την πρώτη τους εμφάνιση είχαν κάνει στα κινέζικα social media.

renderings 04

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το «iPhone 7» μέσα στο φθινόπωρο. Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές, εκτός των προαναφερθέντων, μπορεί να είναι αυτή της χωρητικότητας. Όπως όλα δείχνουν το minimum θα είναι τα 32 gigabytes, κάτι που οι ανταγωνιστές έχουν κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7: Αρχική έκδοση αποθηκευτικού χώρου στα 32 GB;»

Από mirelen