Εκτύπωση αυτής της σελίδας

11/7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

11/7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Ask Me Colors Preschool

Ask Me Colors Preschool

Από $3,99 > Δωρεάν

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ.

Ιδανική εφαρμογή για παιδιά μεταξύ 3 και 6 ετών.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα μπορείτε να ξεκλειδώσετε όλα τα χαρακτηριστικά εντελώς δωρεάν. Αγγίξτε την επιλογή “Unlock” στην κύρια οθόνη και εισάγετε τον παρεχόμενο κωδικό πρόσβασης για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας. Όλα τα τρέχοντα αλλά και μελλοντικά puzzle θα είναι διαθέσιμα για εσάς, χωρίς χρέωση. Η εφαρμογή θα παρουσιάσει στο παιδί σας χαριτωμένα και πολύχρωμα αντικείμενα τα οποία θα πρέπει να τα συνδυάσει με άλλα στο κάτω μέρος της οθόνης. Κάθε αντικείμενο συνοδεύεται από μουσική, χειροκρότημα και αφήγηση με ομοιοκαταληξία. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει πάνω από 100 διαφορετικά αντικείμενα για να ανακαλύψετε.

Game Link
eXtra Voice Recorder

eXtra Voice Recorder

Από $1,99 > Δωρεάν

ΑΥΤΗ Η ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΗΧΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Είναι η τέλεια εφαρμογή για φοιτητές ή επαγγελματίες.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή παρέχει πλήρη έλεγχο των εγγραφών σας. Κατά τη σύλληψη, είστε σε θέση να προσθέσετε σχόλια, σελιδοδείκτες σε σημαντικά τμήματα της εγγραφής, ακόμη και φωτογραφίες. Στη συνέχεια μπορείτε να αφαιρέσετε τμήματα που δεν σας ενδιαφέρουν. Όλες οι εγγραφές σας αποθηκεύονται τοπικά ή να τις αποθηκεύσετε σε μία cloud υπηρεσία, όπως Google Drive, Dropbox, ή Everynote. Κάθε εγγραφή μπορείτε να την επαναφέρετε κάθε στιγμή, να τη μοιραστείτε ή να κάνετε αναζήτηση βάση των σημειώσεων ή των τίτλων που έχετε δώσει.

Game Link
ClockTunes

ClockTunes (iPad only)

Από $1,99 > Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ CLOCKTUNES

Μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα ωρολόγια και Music players.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή ClockTunes μετατρέπει τη συσκευή ας iPad σε ένα υπέροχο όλα σε ένα ρολόι, music player και ψηφιακή κορνίζα. Συμπεριλαμβάνει ήχους από ωρολόγια και δωρεάν όψεις για να επιλέξετε ή να σχεδιάσετε το δικό σας, κάνοντας χρήση xml, αρχεία μορφής png ή jpg εικόνων. Όταν καταλήξετε σε κάποιο αποτέλεσμα πoυ να σας αρέσει μοιραστείτε το στην κοινότητα. Είστε επίσης σε θέση να αξιοποιήσετε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας για να δημιουργήσετε μία κινούμενη παρουσίαση και να ελέγχετε τη μουσική σας.

Game Link
MiniStats

MiniStats

Από $1,99 > Δωρεάν

ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ IPHONE ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ MINISTATS.

Είναι χρήσιμη σε χρήστες με χαμηλά προγράμματα δεδομένων.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή MiniStats σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση δεδομένων, την ημερομηνία έναρξης της χρέωσης καθώς και τη διάρκεια του προγράμματος σας. Είστε επίσης σε θέση να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις όταν η χρήση σας φτάσει σε συγκεκριμένα όρια. Η εφαρμογή εμφανίζει τη χρήση σας σε πραγματικό χρόνο και έχει τη δυνατότητα να σας την προσφέρει μέσω μικρο-εφαρμογής (Widget) στην ενότητα Σήμερα η στη συσκευή σας Apple Watch. Η MiniStats εμφανίζει τα συνδεδεμένα δίκτυα Wi-Fi, τη φόρτιση της μπαταρίας, τη χρήση μνήμης καθώς και τον υπολειπόμενο χώρο αποθήκευσης της συσκευής.

Game Link
Places Around

Places Around

Από $1,99 > Δωρεάν

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ PLACES AROUND

Ιδανική εφαρμογή για όσους χρήστες ταξιδεύουν και συνοδεύονται από ένα Apple Watch.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Το μόνο που χρειάζεται η εφαρμογή είναι τον ήχο της φωνής σας ώστε να ανακαλύψετε νέα μέρη και τοποθεσίες σε κοντινή απόσταση. Απλά μιλήστε στην εφαρμογή Place Around και θα βρείτε αμέσως αυτό που χρειάζεστε. Έχετε επιπλέον την επιλογή να περιηγηθείτε μεταξύ 40 προκαθορισμένων κατηγοριών, να κάνετε αναζήτηση σε χάρτη και να χρησιμοποιήσετε λέξεις - κλειδιά. Είστε σε θέση να αποθηκεύσετε τοποθεσίες ως αγαπημένες για γρήγορη πρόσβαση επιτρέποντάς σας και μελλοντικό προγραμματισμό. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε και να διαμοιράζεστε τοποθεσίες και μέρη καθώς και λεπτομέρειες γι' αυτές.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status