Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσημα διαθέσιμες iOS 10 & macOS Sierra, για τους εγγεγραμμένους χρήστες του προγράμματος (public beta testers)

Επίσημα διαθέσιμες iOS 10 & macOS Sierra, για τους εγγεγραμμένους χρήστες του προγράμματος (public beta testers)
ired.gr

Δόθηκαν στο κοινό οι δοκιμαστικές εκδόσεις για τα iOS 10 και macOS Sierra, για να πάρουμε μία πρώτη ιδέα του επερχόμενου λειτουργικού.

Διαβάστε επίσης: Τι να περιμένουμε από το iOS 10 

H Apple κυκλοφόρησε επίσημα την πρώτη δημόσια δοκιμαστική έκδοση των λειτουργικών συστημάτων iOS 10, και macOS Sierra για υπολογιστές Mac. Εκπληρώνοντας την υπόσχεση που έδωσε η εταιρεία στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών τον Ιούνιο, κυκλοφόρησε τις δύο πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις, δίνοντας μία πρώτη ιδέα στο κοινό για το επερχόμενο λειτουργικό, έως την ημέρα κυκλοφορίας του το Φθινόπωρο.

Η πρόσβαση στις δύο εκδόσεις περιορίζεται στα μέλη που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα public beta της Apple. Σε αντίθεση με το πρόγραμμα που αφορά τους προγραμματιστές, το λογισμικό διατίθεται δωρεάν και προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα από τις εκδόσεις που έχουν διατεθεί σε αυτούς.

Διαβάστε επίσης: iOS 10 - Αποχαιρετήστε τη λειτουργία «Σύρατε για ξεκλείδωμα» 

Φυσικά οι χρήστες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με την εγκατάσταση δοκιμαστικών εκδόσεων σε μια κύρια συσκευή, δεδομένου του ότι μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα, όπως εξάντληση της μπαταρίας και πολλές αναπάντεχες απενεργοποιήσεις εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών.

Οι δημόσιες δοκιμαστικές εκδόσεις θα προσφέρουν υποστήριξη, η μεν macOS Sierra της σχεδιασμένης λειτουργίας Auto Unlock, ενώ η αναβαθμισμένη έκδοση iOS 10 πολλές αλλαγές και λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εγγραφής ως Δωρητής οργάνων στην εφαρμογή Υγεία.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status