8/7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

8/7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Monster Math 2 Multiplayer

Monster Math 2 Multiplayer

από $2,99 > Δωρεάν

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟ MONSTER MATH MULTIPLAYER MATH 2

Είναι ιδανικό για χρήση στο σπίτι αλλά και για την τάξη.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα: Μπορείτε να ξεκλειδώσετε όλους του χαρακτήρες Monster Math. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε το πλήκτρο “Unlock Full Version” στο κάτω μέρος της κύριας οθόνης και να επιλέξετε inn-app αγορά στην επόμενη οθόνη. Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ενέργειάς πληκτρολογώντας τον κωδικό που θα σας δοθεί. Η ενέργεια αυτή θα επιτρέψει σε 1 έως 5 παιδιά να συναγωνιστούν στα μαθηματικά, διατηρώντας το επίπεδο δυσκολίας.

Game Link
Slide Tetromino Premium

Slide Tetromino Premium

Από $0,99 > Δωρεάν

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ ΣΤΟ SLIDE TETROMINO

Είναι για οπαδούς των slide puzzle παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Κάθε επίπεδο περιλαμβάνει μία ενιαία φλόγα, κινητά κομμάτια και πολύ λίγο χώρο για να κινηθείτε. Είναι στο χέρι σας για να σύρετε τα κομμάτια με κάθε τρόπο, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μονοπάτι από το παγωμένο κλειδί στη φλόγα. Δεν υπάρχει χρονικό όριο στα επίπεδα αλλά προσμετρούνται οι κινήσεις που θα κάνετε. Είστε έτοιμοι για 100 επίπεδα;

Game Link
BrainWave Hangover Relief

BrainWave Hangover Relief

Από $0,99 > Δωρεάν

ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ ΜΕ ΚΥΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

Παρέχει μία πολύ καλή μέθοδο για να χαλαρώσετε το μυαλό σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή BrainWave Hangover Relief προσφέρει ανακούφιση μέσω εγκεφαλικών κυμάτων. Είστε σε θέση να επιλέξετε έναν χαλαρωτικό ήχο στο παρασκήνιο για συνοδεία. Στη συνέχεια πατήστε το play κι επιτρέψτε στην εφαρμογή να συγχρονίσει τα κύματα του εγκεφάλου σας με βαθιά χαλάρωση μέσω των κυμάτων χαμηλής συχνότητας alpha και theta. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε την ένταση του κύματος και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις για μελλοντική χρήση.

Game Link
Peter Potato

Peter Potato

Από $1,99 > Δωρεάν

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ PETER POTATO ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Οπαδοί των mini-games θα λατρέψουν την ιδιόμορφη ιστορία.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η περιπέτεια του Peter Potato θα δοκιμάσει την ταχύτητα, τις δεξιότητες, τη μνήμη, το ρυθμό, και την οξύτητα πνεύματος μέσα από 70 mini-games. Η χαριτωμένη και ιδιόμορφη ιστορία δεν είναι μόνο διασκεδαστική αλλά και εκπαιδευτική. Θα είστε σε θέση να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες, ρούχα και αξεσουάρ.

Game Link
Knots 3D

Knots 3D

Από $1,99 > Δωρεάν

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΕΝΕΤΕ 118 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΟΜΠΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σχεδόν ο καθένας θα βρει χρησιμότητα της συγκεκριμένης εφαρμογής στην καθημερινή πράξη.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Με την εφαρμογή Knots 3D οποιοσδήποτε μπορεί να μάθει να κάνει έναν κόμπο. Είστε σε θέση να παρακολουθήσετε το δέσιμο ενός κόμπου γραβάτας, να ρυθμίσετε την ταχύτητα ή να διακόψετε την προβολή, ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να περιστρέψετε κατά 360 μοίρες και να μεγεθύνετε την εικόνα μέσω χειρονομιών. Οι κόμποι κατατάσσονται σε κατηγορίες όπου σας δίνεται η δυνατότητα να εντάξετε κάποιες από αυτές στις αγαπημένες.

Game Link
Plugs of the World

Plugs of the World

Από $2,99 > Δωρεάν

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Είναι εφαρμογή χρήσιμη σε όσους ταξιδεύουν συχνά σε χώρες εκτός Ελλάδος.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Plugs of the World συμπεριλαμβάνει πληροφορίες σχετικές με τις πρίζες και την τάση αυτών σε πάνω από 250 χώρες στον κόσμο. είστε σε θέση να αναζητήσετε πληροφορίες για μία συγκεκριμένη χώρα, περιοχή, γεωγραφικό διαμέρισμα ή να περιηγηθείτε ελεύθερα στη λίστα. Μπορείτε να εντάξετε χώρες ως αγαπημένες για να έχετε σε αυτές άμεση πρόσβαση στο μέλλον. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις πληροφορίες αυτές μέσω mail, Facebook ή το Twitter.

Game Link