Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατεβάστε από το YouTube όποιο video θέλετε χωρίς εγκατάσταση βοηθητικού software

Κατεβάστε από το YouTube όποιο video θέλετε χωρίς εγκατάσταση βοηθητικού software
ired.gr

Δείτε ένα πολύ απλό κόλπο για να κατεβάζετε βίντεο από το YouTube

Κατά καιρούς κυκλοφορούν πολλά “προγραμματάκια” τα οποία μας βοηθούν να κατεβάσουμε videos από το YouTube. Στις περισσότερες των περιπτώσεων όμως οι λύσεις αυτές διαρκούν λίγο, καθώς, μετά από κάποιες εβδομάδες σταματούν να λειτουργούν. Εάν δεν είχαμε πληρώσει χρήματα, όλα καλά, πάμε για την επόμενη λύση. Αν είχαμε πληρώσει, απλά, “κλαίμε” τα χρήματά μας.

Διαβάστε επίσης: Το YouTube σε ασφαλή χέρια με γονικό έλεγχο 

Ασφαλώς και θα υπάρχει κάποιο premium λογισμικό το οποίο θα κατεβάζει επιτυχώς τα YouTube videos. Όμως, πιστεύω πως μία αξιόπιστη, δωρεάν λύση, χωρίς την εγκατάσταση επιπρόσθετου λογισμικού (app, plug-in κλπ), μπορεί να καλύψει την πλειοψηφία των αναγνωστών μας και σας την παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως:

  • Επισκεπτόμαστε τη σελίδα του YouTube που μας ενδιαφέρει, με όποιον περιηγητή θέλουμε
  • Στη γραμμή διευθύνσεων, διαγράφουμε τα γράμματα “ube”, όπως στο παράδειγμα της φωτό που βλέπετε. Πατάμε [enter].

you tube 01

Αμέσως θα μεταφερθούμε σε ένα άλλο γραφικό περιβάλλον. Από εδώ, μπορούμε να επιλέξουμε αν μας “ενδιαφέρει” ο ήχος, ή το video. Επιλέγουμε την ανάλυση (έως 720p - not bad) και πατάμε [ρεκόρ mp4]. Υποθέτω πως πρόκειται για κακή μετάφραση του “record”. Μετά από λίγη ώρα (και αναλόγως το μέγεθος του video), το download μας θα ξεκινήσει.

you tube 02

Κλείνοντας

Πρόκειται για μία πανεύκολη μέθοδο. Όλοι μπορούμε πλέον να κατεβάζουμε YouTube videos στον υπολογιστή μας, χωρίς να έχουμε κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Εμείς, κάναμε δοκιμές και στο iPhone, στον Puffin browser αλλά και σε αυτόν του Documents app, οι οποίοι υποστηρίζουν “μεταφορτώσεις”, χωρίς επιτυχία. Αν εσείς χρησιμοποιείτε κάποιον browser στο iOS και καταφέρετε με αυτόν να κατεβάσετε videos από το YouTube με αυτό το “κόλπο”, ενημερώστε μας στα σχόλια ούτως ώστε να τον συμπεριλάβουμε στο άρθρο μας και να ενημερώσουμε με τη σειρά μας τους αναγνώστες μας.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status