29/6 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

29/6 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Globo

Globo

Από $0,99 > Δωρεάν

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

Είναι μια εύχρηστη εφαρμογή για όσους ταξιδεύουν με τους φίλους τους ή την οικογένειά τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Είστε σε θέση να δημιουργήσετε μία λίστα με τις αγαπημένες σας τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο και να παρακολουθείτε την ώρα από μια πολύχρωμη λίστα. Πατήστε σε μία από τις τοποθεσίες για να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες όπως τη ζώνη ώρας, συντεταγμένες μέχρι και καιρικές συνθήκες. Μπορείτε να αλλάξετε την ώρα σε μία τοποθεσία και να δείτε την αλλαγή σε όλες τις τοποθεσίες σας. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει υποστήριξη έως και 64 ειδοποιήσεις ανά τοποθεσία, δύο επιλογές ταξινόμησης και μορφή ώρας 12-24.

Game Link
GREG - A Mathematical Puzzle

GREG - A Mathematical Puzzle

Από $0,99 > Δωρεάν

ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΥΨΗΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Είναι τέλειο παιχνίδι για να σας βοηθήσει να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας και να ενισχύσετε την ψυχική ευελιξία σας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι GREG θέλει να αποδείξει πως και τα απλά μαθηματικά, δεν είναι εύκολα. Ένα πλέγμα από αριθμημένα πλαίσια στην οθόνη που πρέπει να αγγίξετε και να τα και προσθέσετε σύμφωνα με τον αριθμό στο επάνω μέρος. Κάθε στροφή του χρονοδιακόπτη που βρίσκεται γύρω από τον αριθμό, αυτός θα εμφανίζεται θερμότερος αλλάζοντας χρώμα. Εάν η περίοδος λήξει πριν προλάβετε να μεταφερθείτε σε άλλο επίπεδο, το παιχνίδι τελειώνει. Πόντους bonus μπορείτε να λάβετε κάνοντας γραμμές τετράγωνα και σταυρούς από επιλεγμένα πλαίσια, χρησιμοποιώντας και επιπλέον power-ups για περάσετε τα επίπεδα γρηγορότερα.

Game Link
Lumiè

Lumiè

Από $1,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ LUMIE

Μία διασκεδαστική εφαρμογή για "φωτογράφους" κοινωνικών δικτύων.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή LUMIE είναι η μόνη πραγματικά αφιερωμένη στη δημοφιλής τεχνοτροπία Bokeh blur effect. Είστε σε θέση να εισάγετε οποιαδήποτε φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη σας ή να συλλάβετε μία νέα μέσα από την εφαρμογή. Στη συνέχεια σύρετε το ρυθμιστικό για να μετακινηθείτε σε μία τεράστια λίστα από 121 εφέ φωτισμού. Επιλέξτε ποιο επιθυμείτε να εφαρμόσετε στη φωτογραφία σας η στη προεπισκόπηση της live κάμερας. Κάθε αποτέλεσμα μπορεί να επανατοποθετηθεί, να γίνει περιστροφή και να ρυθμιστεί το επίπεδο έντασης του φωτός. Μόλις ολοκληρώσετε το έργο σας, μπορείτε να το μοιραστείτε στο Instagram, Facebook, Twitter, Tumblr, Flixkr ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Game Link
Amount

Amount

Από $0,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

Ένα πολυ-εργαλείο για όσους ταξιδεύουν συχνά και σε επαγγελματίες.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Amaunt δίνει μία διαφορετική προσέγγιση στη μετατροπή μονάδων. Εισάγετε το νούμερο που θέλετε να μετατρέψετε και στη συνέχεια επιλέξτε μία κατηγορίσ. Αυτό ήταν! Η επόμενη οθόνη θα εμφανίσει όλα τα αποτελέσματα της κατηγορίας. Πατήστε σε ένα και κάνετε σύγκριση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Η εφαρμογή σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες λίστες αποτελεσμάτων, να αντιγράψετε το αποτέλεσμα και να προβάλλετε το ιστορικό μετατροπών.

Game Link
Rocket Valet!

Rocket Valet!

Από $2,99 > Δωρεάν

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΡΟΥΚΕΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ARCADE GAME

Το Rocket Valet είναι εξαιρετικό για όποιον απολαμβάνει να παίζει παιχνίδια.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Rocket Valet αξιοποιεί το χρόνο σας ευχάριστα καθώς συνηθίζεται εύκολα άλλα δύσκολα κατακτιέται. Έχετε τον έλεγχο ενός διαστημοπλοίου που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε τους προωθητήρες για να πλοηγηθείτε με το σκάφος σας από διάφορους λαβυρίνθους και να το μεταφέρετε στον διάδρομο προσγείωσης. Θα  ανταμειφθείτε με bonus κάνοντας μικρές αναπηδήσεις. Μετά από κάθε επιτυχημένη προσγείωση μπορείτε να κατοχυρώσετε τη βαθμολογία σας ή να διακινδυνεύσετε να συνεχίσετε για ακόμη μεγαλύτερες επιτεύξεις.

Game Link