Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φήμες για τις τιμές του iPhone 7 δείχνουν «Pro» μοντέλα με 32 GB και 256 GB

Φήμες για τις τιμές του iPhone 7 δείχνουν «Pro» μοντέλα με 32 GB και 256 GB
ired.gr

Νέες φήμες που διέρρευσαν για την τιμολόγηση του νέου iPhone 7 δείχνουν το μοντέλο Pro να έχει νέα μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Μια κάπως αμφισβητήσιμη φήμη που κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη, ισχυρίζεται ότι η Apple θα διαθέσει εκδόσεις των 256 GB στα επερχόμενα iPhone 7 και 7 Plus, ενώ υποδηλώνουν επιπλέον ότι θα υπάρξει πιθανώς και μια ακόμη πιο ακριβή σειρά «Pro».

Και οι τρεις (;) εκδόσεις της νέας ναυαρχίδας της Apple θα ξεκινούν από τα 32 GB (γλιτώνουμε πια από το 16άρι μοντέλο), σύμφωνα με τις πληροφορίες του Weibo. Οι τιμές στην Κίνα θεωρείται ότι θα είναι της τάξης των 5.288 yuan ($804), δηλαδή όσο στοιχίζει ένα 16 GB iPhone 6s σήμερα και θα ανέρχονται μέχρι τα 8.888 yuan ($1.351) για το κορυφαίο Pro. Δηλαδή 1.000 yuan ($152) παραπάνω από το 6s Plus.

Πολύ λίγες προηγούμενες φήμες έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη ενός μοντέλου «Pro» για το νέο iPhone 7 και μεταξύ αυτών μία από το Ιαπωνικό περιοδικό Mac Fan. Αυτή η δημοσίευση δήλωνε ότι το Pro θα έχει την περίφημη διπλή κάμερα και το Smart Connector του iPad Pro που μέχρι πρότινος εθεωρούντο χαρακτηριστικά του Plus μοντέλου.

iphone ram 01

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ανεξάρτητοι ερευνητές ισχυρίστηκαν ότι η Apple θα μετακινηθεί προς το 32 GB μοντέλο (από το 16 GB) σαν «entry level» και θα φτάσει μέχρι και τα 256 GB για την κορυφαία έκδοση.

Αρκετά ανταγωνιστικά μοντέλα έχουν πια 32 GB αποθηκευτικού χώρου σαν στάνταρ, λόγω του ότι οι μνήμες έχουν φθηνύνει και το μέγεθος των εφαρμογών, των πολυμέσων και των λειτουργικών συστημάτων έχει πια αυξηθεί τόσο, ώστε τα 16 GB να θεωρούνται «αναιμικά».

Μέχρι τον Σεπτέμβριο όμως που θα ξέρουμε τα «τελικά αποτελέσματα», το μόνο που μας μένει είναι να συντηρούμε και να συντηρούμαστε από φήμες.

Δείτε ακόμη: iPhone 7: Αρχική έκδοση αποθηκευτικού χώρου στα 32GB; 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status